Najdi forum

z možem se sicer dobro razumem, mi pomaga pri otroku, v gospodinjstvu…
No jaz si nekako želim več nežnosti…
S tem sva nekako bolj vozila pred selitvijo v drugo stanovanje.Potem sva se zaradi selitve malo sprla, ker je bila kar živčna vojna..roki ampak sva se uspela pobotati. Naj povem da sem tudi sedaj gradila na naju, recimo gremo skupaj ven popoldne. No tudi s kolesom, ker te možnosti ni bilo- enostavno ni bilo prostrora za kolesa (sigurno večkat kot prej) Tudi prej je mož dostikat pozno prišel pač zaradi službe, sedaj je ob zamenjavi šefa dostikat pride prej. Tudi to, da sva kdaj sama , da je otrok drugje sva uspela porihtati.
Ja kje je problem…namreč jaz si želim veliko nežnosti, da me poboža ipd pa tudi intime. Sicer ne morem reči, da me nikoli ne poboža, a jaz si želim tega več. Da me večkat k sebi stisne.
Sploh vidim problem, ko zvečer gre na računalnik kaj pečt cd, kak pogovor s prijatelji…no in včsaih je to dostikat pozno v noč, jaz pa si želim nežnosti, pa tudi intime. Sva se pogovarjala na to temo in je rekel, da bo tudi to ko bom nehala silit vanj. Morda ga kdaj pobožam, se k njemu stisnem pa ne dobim nazaj, sicer se vedno pogovarja z mano ko je recimo za računalnikom. Če ga direktno vprašam,če se bi kaj pocrkljala skomigne z rameni in pol sploh ne vem kaj bi ali ne bi. Tudi prosila sem ga že večkat naj bo direkten glede tega al ja al ne. Pa da bova to mela ko bova oba za to…ja kaj naj čakam včasih po 2-3 ure, da neha tipkat. Ne pomaga niti prošnja naj se meni več posveti, pa tudi neka želja v meni, da bi še kdaj kakega otročka imela. Tudi tu skomigne z rameni.. No sicer kdaj sam od sebe te stvari naredi,samo meni je to nekako premalo….
Kako naj ravnam, da bi še to zapolnila?

vem, da ti je težko ampak bolj boš silila vanj, slabše bo.
pusti ga pri miru, pa boš mogoče sicer nekaj časa čakala na njegovo pozornost ampak ko jo boš dobila, pa bo iskreno in si bo to želel.

ti povem iz lastnih izkušenj, s tem, da je bilo pri nama ravno obratno. bolj je silil vame, prepričeval, mi razlagal, slabše je bilo in bolj me je odbijal. potem je nehal, pa je bilo tudi meni lažje.

Kaj pa tipka po cele ure? Da tud on ne piše na kaki forum? :)) Joke. :))
Veste kaj drage moje dame? Včasih je treba moške dobesedno zapeljati. Ujeti v znako. Skuhaj mu dobro večerjo, prižgi svečke, nadišavi uni place in potem v akcijo. To, da se seksi oblečeš, se ve. Potem pa malo romantike. Nežna glasba, otroke pa spat ali še bolje odpakiraj v varstvo, če lahko. Potem pa se nekaj zmisli. Da te recimo razganja. Ne vem ali boš zaplesala striptiz ali ne, to je tvoja presoja, ker ne vem, kaj vse boš morala storiti, da tvoj neha tipkat. Mogoče pomaga malo otroškega žgečkanja. Valda ga žgečka. Kaj pol? Ja ne vem v šoli zapeljevanja je dovoljeno vse. Se boš že znašla. Lahko ga tudi mal zmasiraš, da ne bo imel trd vrat in bo dobil kaj bolj trdega raje med nogami. Potem pa akcija. Sem kaj pozabila? Ja, morda.
Moške je treba zapeljevati. Če druge to znajo, znaš ti še bolje. Ni vrag, da bi ostal hladen. V primeru, da bo opazil, da se ti je utrgal, potem veš, da si na pravi poti. V primeru, da pa sploh ne reagira, je bolan. Naj se gre mal zdravit. Potem ni čist normalen in ga pusti raje pri miru, da ne bo ušpičil kake scene.
Tak je moj nasvet.
Če boš to počela vsak večer, se bo definitivno naveličal, torej ne počni tega vsak večer. Boš že vedela kdaj. Lahko se ti zgodi da bo on tebe dal nekam zdravit, ampak ni panike. Vedno se najde rešitev. Ni vrag, da se je ne bi.

Andi

Skomig z rameni ni noben odgovor in ne pomeni cisto nic. Mislim, da komunikacija med vama z mozem ni ravno najboljsa in bi se morala na novo nauciti komunicirati drug z drugim – mogoce tudi s strokovno pomocjo.

New Report

Close