Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost kaj počnete s spermo

kaj počnete s spermo

Maja21 – dobro za kožo?? Kateri te je pa v to prepričal? Potem te je najbrž tudi, da je zdrava, hranilna in vitaminska za pogoltnit, ha? Ubožica… (moraš met pa “lepo” kožo).
Dajte no, ženske, a res morate nasest na vsako sranje, ki vam ga podturijo, kot da ste najneumnejše kokoši? Naj kar sami pogoltnejo, če je tako zdrava, ponudite jim kdaj! (al pa enga francoskega, ko mate polna usta, pa bomo vidli, kako je “zdrava”, ha, ha).

Jaz se vedno zagovarjam, da je ok za kozo, oziroma ce malo omilim ni slabo za kozo.
To mi pa ni rekel noben moski, ampak sem se prepricala sama. Glede poziranja sperme: to pa ti res ne znam povedat, ce je vitaminska ali hranilna, ker je pac nikoli ne pogoltnem konkretno. Zal, mene nihce v nicesar ne prepricuje, ampak se prepricam sama, kar me izkljuci iz kategorije “najneumnejsih kokosi”. In moji kozi sperma(konkretna) pac ne skodi.
Lp, Maja

A je res tako dobra da jo moraš pogoltnit.

Tvoj tip pa ne zna uživat. Ko je najlepše ga potegne ven ali še ni slišal za kondom. Kdor misli karkoli o lizanju sladoleda skozi šipo, če govorimo v prispodobi se moti. Res je boljše na golo, toda da bi ga potegnil ven takrat…. ne hvala. Kondoma pa se navadiš, mogoče je na začetku malo moteče, ampak moje mnenje je v prid kondomu.

ja najboljše je če spermo pogoltneš potem pa poljubiš partnerja,da jo dobi v usta še on!!!ali pa jo njemu kam namažeš.

tiiiii kis pa?

včeraj predzanji dan menstre sva s fantam mela oralca,pa mu je po nesreči pršlo na moj trebuh.je takoj obrisal-ampak mene skrbi (najbrš pretirano skrbi), da bi kasneje, ko sem se tuširala karkoli prišlo do nožnice. tuširala sem se približno 3 ure kasneje?koliko časa preživijo spermiji?
je na kakršen koli način možno zanosit? pa pač naj b bili neplodni dnevi,ker je med M.
hvala.

Lahko si brez skrbi.

Matjaž

Hvala,hvala.včasih me pretirano skrbi,vendar bi rada odgovorno uživala.

men se zdi da spermiji na zraku prezivijo okol 10min (nism 100%)…..po treh urah pa sigurn ni bojazni 🙂

aha:) ok hvala

spermiji prezivijo v idealniih pogojih 2-3 dni drgac se ti ni treba nc bat

Punci v usta, potem pa ona tebi z enim francozom. Ja, se mi je zgodilo prejsnji teden… topla sperma… zanimiv obcutek 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close