Je poljub za vas varanje?
ŽANA kaj pa če ti je nekdo zares blizu in se potem oddalji in se ti zares približa nekdo drug?
Jaz pri teh stvareh upoštevam načelo ogledala: preden nekaj storiš, pomisliš, kako bi se počutil/a ti, če bi tvoj/a partner/ka naredila to isto.
Če MENE ne bi motilo, to naredim. Če ugotovim, da bi me motilo, se izognem. Ni vedno lahko, se pa splača.
Če sosedov Jože kušuje vse Micke naokol, to ni varanje zazme. Če pa moj mož na dolgo poljubi svojo prijateljico, pa to delata na skrivaj, ko mene ni zdraven, pa mi potem tudi ne pove, ker ve, da je to 🙂 varanje;)-potem to je:)
No, če bi pa jaz kakega Joškota poljubila na dolgo, bi pa debatirali, kaj je blo:) Se strinjam z Boom:) kot vedno.
Poljub ponavadi vodi v varanje. Zato je sladek, se mu je težko upreti in ga pozabiti. Varala sva enkrat s poljubom, verjetno neštetokrat v mislih. Privlačil me je od prvega trenutka, odkar sem ga prvič videla. Ker takrat od poljubov nisem želela dalje, mu poljuba nisem vračala. Lažem. Želela sem preveč, vendar vem, da če bi se prepustila trenutku, bi popustile vse zavore v meni. Spet sem pogledala svetlečo lepo mizo in si predstavljala kaj počneva na njej. Nekaj je govoril, sploh ne vem več kaj in jaz nazaj, pogled mi je spet uhajal k njegovi mizi. Spila sva zadnji kozarec. Pa me je spet poljubil in povedal rad te imam. Tudi jaz sem želela povedati, da ga čutim enako, kljub družini, ki naju oba čaka doma. Branila se njegovih poljubov nisem, pogrešam jih. Zdaj sem tukaj, ne morem spat in mislim nanj. Moški pač greste dalje, ženske pa rabimo čas. Še vedno sediva vsak dan skupaj in komaj čakam, da pozabim te poljube.
Pozdravljeni,
napisal sem ljubezenski roman z erotično vsebino z naslovom Čebulni poljub.
zanima me kakšni so bile vaše pozitivne ali negativne izkušnje s (prvimi) poljubi?
Nekaj mnenj bi rad objavil tudi na koncu moje knjige, zato naj mi zainteresirani pišejo na mail [email protected]. Lahko objavimo tudi anonimno.
Če imaš partnerja/partnerko in se pogovarjaš o svojih intimnih, globjih stvareh in občutkih z osebo nasprotnega spola, je začetek konca.
Po intimi sledi spolnost, kar je normalno, saj razkritje sebe drugemu in drugega tebi odkrije polje popolnega zaupanja in pripadnosti.
Ta oseba ni več prijatelj/ica, temveč mnogo več. In komur globoko zaupamo ustvarja globoko povezanost.
Da. Poljub je del prevare.