Najdi forum

Je poljub za vas varanje?

In če je nekaj več? Če veš kje se ustavit, kje je pol problem..?

Če je prišlo med dvema, od katerih je vsaj en v zvezi, do poljuba, ki traja predolgo, potem NE VESTA, kje se ustaviti. Tu je problem 🙂

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Hehe, tole z oživljanjem me je spravilo prav v dobro voljo. :))

Sicer pa poante vprašanja ne vidim v tem, kaj še je in kaj več ni “lupčkanje”. Zato bi odgovorila, da pravi poljub – ob tem se ne bi spuščala v tehnične podrobnosti – deliš le s pravim človekom. Tistim in edinim, ki ti je zares blizu.

ŽANA kaj pa če ti je nekdo zares blizu in se potem oddalji in se ti zares približa nekdo drug?

Jaz pri teh stvareh upoštevam načelo ogledala: preden nekaj storiš, pomisliš, kako bi se počutil/a ti, če bi tvoj/a partner/ka naredila to isto.
Če MENE ne bi motilo, to naredim. Če ugotovim, da bi me motilo, se izognem. Ni vedno lahko, se pa splača.

Menim, da ne govorimo o prijateljskem poljubu, ampak o tistem, ki pomeni nekaj več. V katerem se skrivajo želje, hrepenenja in strasti.
Tak poljub vsekakor je varanje. Morda je dolgo trajalo, da je prišlo do poljuba in vsekakor, če je pamet na paši, bo šlo tudi dalje.

Ne flancaj! Mogoče za tričetrt ljudi to velja, nekateri pa radi hodimo po robu in nikoli ne prestopimo, ok?

Če sosedov Jože kušuje vse Micke naokol, to ni varanje zazme. Če pa moj mož na dolgo poljubi svojo prijateljico, pa to delata na skrivaj, ko mene ni zdraven, pa mi potem tudi ne pove, ker ve, da je to 🙂 varanje;)-potem to je:)

No, če bi pa jaz kakega Joškota poljubila na dolgo, bi pa debatirali, kaj je blo:) Se strinjam z Boom:) kot vedno.

Točno tko! Če ni na skrivaj, to sigurno ni varanje. Tud swinganje ne!
Nekateri so blazno ljubosumni al pa sploh še ni bilo take situacije, potem pa logično alergija do neba. V glavnem zategnjenost!

Redki so ostali skupaj s človekom, s katerim so delili prvi poljub. Lahko rečeva, da smo vsi drugi doživeli to, o čemer pišeš. A vendarle ostaja, da je “poljub kralj dotikov” in kot tak povezan z bližino dveh…

Poljub na lice resnično varanje .
Varanje je ti sto če se fant in punca namesto poljubi zaližeta na usnice .
Če imate kakšno mnenje glede poljuba na lice ste potem ljubosumni .

Zame normalni poljub še ni varanje naprimer če se fant in dekle poljubita na lice to se ne pomeni varanje .
Varanje je takrat ko se fant in punca ki nista par poljubljata po usnicah ali celo lizeta .

Varanje. Prvo je poljub, potem ponavadi pa vec.

Tukaj verjetni ni bilo govorenja o prijateljskem poljubu, ampak drugemu. In taksen poljub je sigurno varanje. Prijatelju bos dal ponavadi poljub na lica, redko kdo na usta, ampak se tisto je sekundni poljub. Ce se pa z nekom poljubljas, lizes je definitivno varanje.

Resnično poljub na lice to ni nobeden varanje .
Zagotovo pa to ni nikakor preveč lepo kajti včasih se lahko naredi da so nakateri ljubosumni na kakšni poljub ko vidijo .

Poljub ponavadi vodi v varanje. Zato je sladek, se mu je težko upreti in ga pozabiti. Varala sva enkrat s poljubom, verjetno neštetokrat v mislih. Privlačil me je od prvega trenutka, odkar sem ga prvič videla. Ker takrat od poljubov nisem želela dalje, mu poljuba nisem vračala. Lažem. Želela sem preveč, vendar vem, da če bi se prepustila trenutku, bi popustile vse zavore v meni. Spet sem pogledala svetlečo lepo mizo in si predstavljala kaj počneva na njej. Nekaj je govoril, sploh ne vem več kaj in jaz nazaj, pogled mi je spet uhajal k njegovi mizi. Spila sva zadnji kozarec. Pa me je spet poljubil in povedal rad te imam. Tudi jaz sem želela povedati, da ga čutim enako, kljub družini, ki naju oba čaka doma. Branila se njegovih poljubov nisem, pogrešam jih. Zdaj sem tukaj, ne morem spat in mislim nanj. Moški pač greste dalje, ženske pa rabimo čas. Še vedno sediva vsak dan skupaj in komaj čakam, da pozabim te poljube.

Če sta poljubila za praznik to še ni varanje .
Varanje se začne ko te fant poljubi vsak dan in zraven tega še svojo punco .
Velikokrat vidim kakšne primere ko se prijatelji in prijateljice ko gredo iz šole domov kako se naslanjajo in poljubljajo z jezikom to pa je varanje .

Če si bila na rojstnem dnevu tam dobila poljub .
To pomeni da ni varanje in upam da si se počutila boljše volje kakor prej .
Drugače mene vprašaš takšni poljubi niso varanje .

Si cer jas nikoli nisem varav punce .
Če pa je k meni prišla dobra prijateljica ki se je sakirala ko je nje fant drugo dekle in jas sem jo poljubil samo na lice in sva se oba stisnila v objem prijatejlstva .
Mislim da to ni varanje .

Pozdravljeni,

napisal sem ljubezenski roman z erotično vsebino z naslovom Čebulni poljub.
zanima me kakšni so bile vaše pozitivne ali negativne izkušnje s (prvimi) poljubi?

Nekaj mnenj bi rad objavil tudi na koncu moje knjige, zato naj mi zainteresirani pišejo na mail [email protected]. Lahko objavimo tudi anonimno.

Če imaš partnerja/partnerko in se pogovarjaš o svojih intimnih, globjih stvareh in občutkih z osebo nasprotnega spola, je začetek konca.
Po intimi sledi spolnost, kar je normalno, saj razkritje sebe drugemu in drugega tebi odkrije polje popolnega zaupanja in pripadnosti.
Ta oseba ni več prijatelj/ica, temveč mnogo več. In komur globoko zaupamo ustvarja globoko povezanost.

Da. Poljub je del prevare.

New Report

Close