Najdi forum

Je poljub za vas varanje?

Nima smisla, da se z vami prepiram. Ve boste gonle svoje do onemoglosti tako kot vedno. Čim ima moški drugačno mnenje je pa že prasec pa ne vem kaj še. Zame poljub ne bo nikol varanje. Je samo dokaz dobrega prijateljstva med dvema osebama. IN NIČ VEČ!!!!.

---------------------------------------- Novi štajerski pregovor: Kjer je dim, tam je tudi radar

Tprej jezik v grlo je izkazovanje dobrega prijateljstva.

Kot sem rekla, dedi ste gravž sveta.

Poljub na lice … prijateljstvo ali pozdrav ali slovo …
poljub na čelo … blagoslov ali poljub staršev, poljub naklonjenosti
poljub na usta … ???? kot pravim, kakor za koga in kakor kdaj ???? Vem, a jaz na usta ne bi poljubljala družinskih prijateljev, sodelavcev … te bi na lice morda … na usta bi se dovolila poljubiti titemu, ki me fizično privlači, od katerega si takega poljuba noro želim, kar pa pomeni, da si želim v podzavesti še veliko več …

==================================================== Tudi glavni dobitki so največkrat samo ... zadetki! (R.K.) ====================================================

Predvideva, da tvoja partnerka ne bi smela imeti nič proti, da tako prijateljuješ z drugimi ženskami. Če se ona strinja in tudi ti njej do dovoljuješ, res ni problema za vajino zvezo:)

Ojej GOSPOD, ti bi se pa z mojim možem dobro razumel. Njegovi sms-ji sodelavki z vsebino “pogrešam te…” so bili tudi le prijateljske narave…. hahaha

Ampak itak mislim, da samo provociraš, tko da…

KAJ PA JE ???

Sigurno, da je .To je nekaj lepega in nežno se poljubljati se pač ne moreš vsepovsod.

Kaj pa poljub z jezikom????

To je šele prijateljstvo, celo slino si izmenjujeta. heheheheh

Ga biksaš!

**************************************************** Počasi umira, kdor postane suženj navade, ponavljajoč vsak dan enake poti, kdor ne zamenja prestave, kdor ne tvega in zamenja barve oblek, kdor ne govori tistemu, ki ga ne pozna. Pablo Neruda

Lep, dolg poljub dveh parov mehkih, vlažnih, voljnih ustnic… Ko ne veš, kje se poljub konča in začne že drugi. Ko se odmakneš od ustnic drugega za pol milimetra… da živčni končiči še vedno čutijo bližino. Vse mišice se napnejo, srce utripa hitreje, dihanje postane globlje.

Pa sploh ni treba nobenega jezika.

Je to še vedno prijateljski poljub?

Dveh parov? Se pravi da se štiri ljudje hkrati poljubjajo? 😉

Dveh parov? Se pravi da se štiri ljudje hkrati poljubjajo? ;)[/quote]

dveh parov ustnic:)

Poljubov se ne deli kot bonbone. Poljub je dragocena stvar!
Sama se ne poljubljam rada, niti ne ob raznih voščilih z ljudmi, s katerimi nisem v sorodu. Še rokujem se zelo nerada..

je varanje

Joj, pa ne moreš kar tako na ozko vprašanje postavit. Se pravi, če jaz kolegici voščim za rojstni dan in jo poljubim, sem prevaral svoje dekle?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marko Marko, ne bereš. Piše, da ne gre za rojstnodnevnega cmoka, ampak daljši poljub. Kapiš?

Poljub na lice (za rojstni dan, kot znak prijateljstva itd.) sevedan ni varanje. Na usta pa definitvno je varanje. Jaz se pač na usta poljubljam samo s človekom, ki ga ljubim in me fizično privlači.

Definitivno NI varanje. Kušnit na usta kolegovo ženo pa res ni problem, če on nima nič proti1

Ponavadi je tako, da:

če se zgodi partnerju/ki, je to varanje
če se zgodi nam, obstaja kup tehtnih razlogov in neizbežnih situacij ali pa so nas presenetili.

Jaz običajno poljubim vnukinji tako da ju tudi stisnem k sebi. Upam, da te s tem nisem prevaral!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Jaz običajno poljubim vnukinji tako da ju tudi stisnem k sebi. Upam, da te s tem nisem prevaral!![/quote]

PACEK!!!!!!!!otrok se ne poljublja na usta!

Eh, če ima sodelavka rojstni dan in ji voščiš, jo itak “poljubiš” tako, da se dotakneta z lici, poljub pa cmokneš nekam v zrak.
Če voščiš dobri prijateljici, jo najbrž tudi zares poljubiš na lice, lahko tudi na usta (cmok, cmok, cmok).

Če pa je “voščilo” tipa cmok, cmok, srrluuuuup … je pa to zame bolj ali manj varanje.

Vsak dotik ustnic (ki nima neposredne zveze z oživljanjem) in traja več kot sekundo, pomeni več kot samo prijateljsko voščilo.

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

New Report

Close