Je poljub za vas varanje?
Nima smisla, da se z vami prepiram. Ve boste gonle svoje do onemoglosti tako kot vedno. Čim ima moški drugačno mnenje je pa že prasec pa ne vem kaj še. Zame poljub ne bo nikol varanje. Je samo dokaz dobrega prijateljstva med dvema osebama. IN NIČ VEČ!!!!.
Poljub na lice … prijateljstvo ali pozdrav ali slovo …
poljub na čelo … blagoslov ali poljub staršev, poljub naklonjenosti
poljub na usta … ???? kot pravim, kakor za koga in kakor kdaj ???? Vem, a jaz na usta ne bi poljubljala družinskih prijateljev, sodelavcev … te bi na lice morda … na usta bi se dovolila poljubiti titemu, ki me fizično privlači, od katerega si takega poljuba noro želim, kar pa pomeni, da si želim v podzavesti še veliko več …
Kaj pa poljub z jezikom????
To je šele prijateljstvo, celo slino si izmenjujeta. heheheheh
Ga biksaš!
Lep, dolg poljub dveh parov mehkih, vlažnih, voljnih ustnic… Ko ne veš, kje se poljub konča in začne že drugi. Ko se odmakneš od ustnic drugega za pol milimetra… da živčni končiči še vedno čutijo bližino. Vse mišice se napnejo, srce utripa hitreje, dihanje postane globlje.
Pa sploh ni treba nobenega jezika.
Je to še vedno prijateljski poljub?
Joj, pa ne moreš kar tako na ozko vprašanje postavit. Se pravi, če jaz kolegici voščim za rojstni dan in jo poljubim, sem prevaral svoje dekle?
Eh, če ima sodelavka rojstni dan in ji voščiš, jo itak “poljubiš” tako, da se dotakneta z lici, poljub pa cmokneš nekam v zrak.
Če voščiš dobri prijateljici, jo najbrž tudi zares poljubiš na lice, lahko tudi na usta (cmok, cmok, cmok).
Če pa je “voščilo” tipa cmok, cmok, srrluuuuup … je pa to zame bolj ali manj varanje.
Vsak dotik ustnic (ki nima neposredne zveze z oživljanjem) in traja več kot sekundo, pomeni več kot samo prijateljsko voščilo.