Je mogoče ljubiti dva moška hkrati?
Moje mnenje je enako, ampak…. predvidevam, da bo zgodba šla nekako tako naprej:
prišel bo oktober, čas študija in upss… spet se ne bo videla s svojim trenutnim kaj dosti… In po vsej verjetnosti bo spet videla tadrugega, trenutno bivšega…. In tko bo za čas bivanja v študentu spet pozabila na prvega in bila z drugim… Pač čustveno nestabilna oseba…
Kot drugo pa nekaj ne razumem… smo v 21. stoletju in menda nisi 80-letna babica, ki ne bi znala po računalniku tipkat in stvari uredit (skrit, zbrisat) tako, da do njih ne bi mogla priti neka anonimna oseba… ali pač?
Tudi prvo sporočilo, ki si ga napisala, vsebuje tolk podatkov, da se ne čudim, če boš oktobra prišla v študenta in bodo vsi tam vedeli vso tvojo zgodbo v detajle….
tadej, svoje frustracije in razočaranje nad ženskim svetom stresaj kje drugje, če ne pomaga, pa z glavo butaj v zid. Ne znaš normalno skomunicirat tem, pa samo pizdulakaš.
@zmedena89: ZAMENJAJ GESLA na vseh mejlih, kjerkoli imaš gesla, ker ti več kot očitno nekdo vdira v računalnik. Ne bi bila prva, ki se ji to dogaja. Pa dober antivirusni program, ne neko zastonj sranje.
Kot drugo: pošlihat si podstrešje, ker v vsej zmedi niti ne čutiš svojih želja in ciljev, Tavaš kot mesečna, odvisno kdo te “pritegne”. Sploh znaš pojasnit, kaj TOČNO te na teh dveh fantih privlači?
U bistvu še vedno ne razumem tvojega vprašanja.
ZivelaPomlad: Hmm, ne…tistega več ne bom videla, saj sem prekinila vse stike z njim. Bila sem v dijaškem domu, zdaj sem se preselila v samsko sobo in malokdo ve, kje sem. Vedo mama, fant in nekaj bližnjih kolegic, s katerimi sem v stiku, tisti fant pa nima nobenega stika stika z njimi. Na začetku poletja sem bila v enem drugem študentu, ki je bil začasen,sedaj sem se pa preselila iz tistega spet v drugega. Saj bova s fantom formatirala računalnik in vse spremenila, od uporabniškega imena, do gesel. Pa v bistvu me na obeh nekaj privlači, res pa je, da sem več vsega lepega in dobrega doživela s tistim, ki sem ga prevarala in je tudi moj trenutni fant. S tem, ki je ljubosumen, pa sem se venomer prepirala zaradi tega, ker sem mela omejena druženja, za vsak korak sem mu morala pisati sms, če mu nisem je bil joj, ker je postal paničen, pa čeprav sem le šla na obisk k babici, nasedal je vsem izjavam, ki jih je dobil od kolegov, ki so ga mal hecali. Ej, res se ti zahvaljujem za pomoč, ker si mi zelo pomagala in mi tudi odprla oči, glede tega ljubosumneža. Hvala ti.
floating:ti ko si pa tak pameten al pametna…sorry vse kar sem si kdaj s kom pisala sem tudi zbrisala, a ni pomagalo. Ta oseba je pač heker ali pa je taka oseba, ki je bila kdaj v stiku z mojim računalnikom in si je dol pobrala podatke. Pozanimala sem se pri računalničarju.
jaz vem da je to možno z enim moškim sem skup 7 mesecev en pa se je zaljubil v mene in jaz tudi v nega tak kot sem v onega zdaj pa ne vem kaj naj storim katerega naj izberem prisluhnit morem srcu samo srce govori za oba zdaj morem dobro premislit za katerega se bom odločila to pa je zelo težko ker ne vem z katerim bom srečna zelo težko je verjemite mi čustva so tak močna da ne vem s kom bi bila oba dva videvam samo z enim sem imela spolni odnos z drugim sem se samo poljubljala nič drugo oba dva imam isto rada upam da mi boste pomagali katerega naj izberem isto čutim od obeh…
Neglede na žongliranje avtorjev pred mano, naj zapišem še svoj vidik.
Poznamo več vrst ljubezni, ki jim je skupno to, da smo drugemu srčno naklonjeni. A vendar menim, da je prava partnerska ljubezen korak naprej, saj temelji na zavestni odločitvi in iskrenemu, zaupanja polnemu odnosu. Če to obstaja, potem vemo, zakaj zvestoba ne more biti vprašljiva.
Eno je, če govorimo, kaj vse bi bilo možno, kaj vse se dogaja po svetu, kaj vse je postaja nekaterim čisto normalno, čeprav marsikdaj šele potem, ko najdejo krog somišljenikov. A če apliciramo nase, na svoja čustvovanja, na tisto, kar dela človeka, s katerim smo, enkratnega – potem v monogamiji ne vidimo omejevanja svojih potreb.
Povejte tistemu, ob katerem živite, da ste prišli do spoznanja, da lahko ljubite več oseb hkrati. Iskreno. Z razumevanjem sprejmite njegov odziv, razložite, da o normalnosti takega trenda lahko preberete na mnogih forumih. A ne bodite presenečeni, če vam bo dal proste roke, da odidete v novo življenje. To je tisto, kar želite, kajne? Dati ljubezni krila …
Poroka je najbolj zlagana in tudi malo glupa stvar (ampak ne vedno včasih se posreči) kar jih človek lahko naredi.Kako si lahko dva človeka obljubita in prisežeta da se bosta ljubila do smrti?Kako lahko to komu obljubiš,če pa ne moreš vedet ali bos mel nekoga rad celo življenje,torej lažeš sam sebi in osebi s katero se poročaš.Pa vem,da bo večini moj komentar zgledal grozen ampak probajte mal pomislit o tem kar sem napisala.
NI možno ljubiti dva moška hkrati. Zelo možno pa je, da človek ob zaznavanju takšnih in drugačnih čustev do različnih oseb, postane čustveno zmeden. Ne ve kaj v resnici čuti, obremenjuje se s tem kaj bi moral in kaj ne bi smel čutiti, zamenjuje poželenje z ljubeznijo ipd. Umik in poglobitev vase, bi lahko pri tem podala neko učinkovito rešitev. Na žalost pa večina ljudi govori hitreje kot misli in »ljubi« hitreje kot čuti.
Nu, sedaj, ko smo osvojili tezo, da lahko ženska ljubi istočasno do dva moška, od tega enega analno in drugega seveda koitalno, kar je postalo jasno celo kaj1217, tezo lahko postopno in prav počasi razširimo na več njih istočasno in sicer, kot sledi;
Ženska ljubi lahko istočasno do tri moške. Od tega enega analno, drugega koitalno in tretjega oralno. kaj1217 naj kam pogleda ali povpraša metuljčka, kaj je to oralni seks. /To je seks, pri katerem ženska prime moškega za gležnje z obema rokama in ga hodeč potiska naprej, moški pa hodi po svojih rokah po tleh s stegnenim trupom ( vozi samokolnico, če se še kdo spomni, kako togre) in obenem z udom orje / od tu beseda – oralni/, torej orje brazdo v ledino, to je zemljo, opomba in razlaga marinca.si pika, zaklepaj/.
Sedaj bom pa skopiral ta link za nek forum, kjer sto na uro diskutrajo na isto temo in mi briše el ena brihtna buča od une el ene moderatorke moje poste, kr so tkoooo pregrešno pohujšljivo napisani napisani, je djala, da vsebujejo vulgarne besede, pa vendar podpirajo njeno iz trte zviti milivojevskoelenomoderatorsko teorijo, da ženska lahko ljubi dva moška istočasno, da je baje mogoče. Seveda je, dva sploh ni problem, gre celo do tri, kako pa, zgoraj je brez vulgarnih besed napisano, kako SE TO DA, čustva tukaj seveda niso všteta Jih lahko povsem zanemarimo, ker jih ob dveh do treh istočasno ni kaj dosti in jih za permej skoraj ni in ni. Sokanje med seksom ob dveh do treh istočasno namreč ne spada pod čustva.
Kopiram link za ele eno kvazi priučeno transakcijsko strokovnjakinjo, ki obvladuje nezvestobo forum v celoti, vključno z radiranjem postov in cenzuro hujšo, kot v sovjetski zvezi za časa el enga stalina, he he he.
Nu, sedaj, ko smo osvojili tezo, da lahko ženska ljubi istočasno do dva moška, od tega enega analno in drugega seveda koitalno, kar je postalo jasno celo kaj1217, tezo lahko postopno in prav počasi razširimo na več njih istočasno in sicer, kot sledi;
Ženska ljubi lahko istočasno do tri moške. Od tega enega analno, drugega koitalno in tretjega oralno. kaj1217 naj kam pogleda ali povpraša metuljčka, kaj je to oralni seks. /To je seks, pri katerem ženska prime moškega za gležnje z obema rokama in ga hodeč potiska naprej, moški pa hodi po svojih rokah po tleh s stegnenim trupom ( vozi samokolnico, če se še kdo spomni, kako to gre) in obenem s trdim udom orje / od tu izhaja beseda – oralni/, torej orje brazdo v ledino, to je zemljo, opomba in razlaga marinca.si pika si, zaklepaj/.
Sedaj bom pa skopiral ta link za nek forum, kjer sto na uro diskutrajo na isto temo in mi briše el ena brihtna buča od une el ene moderatorke moje poste, kr so tkoooo pregrešno pohujšljivo napisani napisani, je djala, da vsebujejo vulgarne besede, pa vendar podpirajo njeno iz trte zviti milivojevskoelenomoderatorsko teorijo, da ženska lahko ljubi dva moška istočasno, da je to baje mogoče in celo nujno in zdravo. Seveda je, dva sploh ni problem, gre celo do tri, kako pa, zgoraj je brez vulgarnih besed napisano, kako SE TO DA, čustva tukaj seveda niso všteta. Jih lahko povsem zanemarimo, ker jih ob dveh do treh istočasno ni kaj dosti in jih za permej skoraj ne more biti. Stokanje, hropenje in šklepetanje z zobmi med seksom ob dveh do treh istočasno namreč ne spada pod čustva, četud je zdravo.
Kopiram link za ele eno kvazi priučeno transakcijsko strokovnjakinjo, ki obvladuje nezvestobo forum v celoti, vključno z radiranjem postov in cenzuro hujšo, kot v sovjetski zvezi za časa el enga stalina, zato ni čudno, da se je razpaslo pisanje o nezvestobi po vseh drugih forumih mnogo bolj, kot na cenzuriranem nezvestobnemu forumu, tam je pa kar usahnilo, pa ziher ne zaradi poletne suše ali pomanjkanja nezvestobe, he he he.
Živjo Urška! Ja, težko je tole; oba sta ti všeč in oba sta super. Le za katerega bi se odločila???
Ti kar lepo furaj oba hkrati, pa boš videla, kateri bo zdržal dlje – tisti bo pravi zate.
Kaj ti čem drugega svetovati za tvoje razširjeno srce!
Se mi zdi lih tako, kot da bi hotela obleči dve najljubši rožnati krili hkrati. Ja no, saj morda bi pa tudi šlo. Opazili bi me pa takoj ;))