Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost januar/februar 2015

januar/februar 2015

Pribat,kako se držiš? Je kaj novega? Upam,da zamrznjenčkov ne boš še potrebovala. Če se ne motim lahko greš ponje takoj po postopku,samo novo napotnico rabiš od svojega zdravnika.

Roozi,kako je s tabo? Si zdržala želji,da bi lulala na test? :))) držim pesti,daje vse ok.

Z mano nič novega. Mislim,da sem se vrnila na normalno kilažo,vsaj to. Zdaj pa moram malo pazit s hrano,ker bi jedla samo hidrate: pizza,kruh in podobno :///

Lepo sončno nedeljo vam želim

Tamala85 in Roozi Samo da se stanje normalizira=) Evo pa dobro. Še malo pa gremo po zdravila in potem pa veselo na delo=) Sm že kr vesela da se bo začelo dogajat=)

Tamala85 Vrjamem da bi same “dobrote” jela. heheh=) Sej tu pa dam si lahko kej privoščiš=)

Roozi ne obupat=) Dokler je ni je dobro=)

Pribat, zelo mi je žal da ni uspelo! Ampak brez skrbi boš videla da so pingoti zakon=)

evo punce, zabušavam v službi, ker držim pesti skoz!!! 🙂
M še ni. V četrtek je kao D dan za test. Pomoje delam v sredo. Se mi zdi, da sm kr pridna, da sm roke stran držala od testa, ker me skoz v kopalnici gleda! 😉
Mal me zebe skoz, mal me špika (zvečer), joške mal po svoje…tko da ne vem.
Vem da sem enkrat na tem forumu nekje brala (lahko da je sicer čist mimo), da ko si vstavjaš te estime in to, da če ne čutiš m.vratu, pol je to kul. Kar je sicer bilo res, ko sem bila prvič noseča. Potem, ko sem ga začela čutit, je res tut kmalu prišel spontani splav. No, zaenkrat je m.vrat kar lepo še nekje visoko, tako da sem kar optimističnaaa 🙂 No, bom videla v sredo.

Tamala, jaz se bašem z OH tut če ni posebna priložnost 🙂 Kako naj bo človek drugače sit?!? 🙂
Pikica, špikanje tajm se bliža! 🙂 Jaz mam še vedno mal modro na trebuhu od vseh igel, hehe…enkrat me je G. špiknila in sm mela kar ornk podpludbo :O

No, punce, veselo v nov teden! Upam, da na konc res nam jokala 😉

Roozi,ti si tudi ena pojava :DDD vedno se nasmejem,ko berem tvoja sporočila 😉 in bravo,da čakaš s testom, samo tako naprej. Tudi jaz sem bila kar trmasta glede tega in vedno mi je uspelo (sam kaj ko pol nisem delala,ko se je M že pojavila). Kaj je glede tega materničnega vratu? Kako pa to veš oz.občutiš? A je kaj bolj trdo ali kako? Meni ni nič jasno. Jaz še vedno hodim na wc s strahospoštovanjem in samo čakam,da zagledam kak flekec. Sem prav glupača! 🙂

Zgleda, da smo ostale samo v 3h v tej temi 😉

Evo še mene, čeprav za sem nisem več 🙂

Sem se že naročila k dr. Bokalovi po napotnico za ETZ, k mojemu G za bris, ker mi je febr. letos 3 leta, in imam že evi. št. za ETZ.

Vse sem zrihtala po mailu, povsod sem poslala za naročitev po e-pošti že v soboto, danes dobila vse odg.

Bom pač morala še kdaj iti v Lj. na UZ, in dati kri, da bomo doma imeli še ”zamrznjeno blastocisto”.

Srečno vsem, vas berem.

Roozi brez skrbi boš videla da bo en velik plus=) Ja kmalu bo špikanje tajm=) Že vidim kako plav trebuh bom mela. =)

Tamala85 Pa kaj skrbiš pozitivno je zdej pa možgane na off d se bo mala pikica počutla kot na morju heheh=)

Pribat pridna si, vse si že zrihtala. Me veseli da gledaš na vse pozitivno to pomaga pa tudi kšnkrat se dobro zjokat=) Za dušo! Vsaj meni pomaga!

pikicaa1 ja, je blo tudi to, da sem se zjokala, sicer je prišlo za mano ne ravno tisti čas ko sem ugledala kri, ker sem bila sigurna da bo uspelo, ker do sedaj mi je 2x s svežimi zarodki na GK LJ (res, da 1x splav, ta prvič pa porod)

nič, šibam dalje, letos bom 36, to ni taka starost, hčerka pa bo itak že 5 in pol, če nam takoj uspe, tako da bom imela komplet pomoč pri drugem otroku

resnično vam želim, da pripeljete vse do konca kot mora biti in uživate kot se le da

Nočko!

No, jst mislim, da sem tut nekak zaključla.
Me je celo noč bolela glava in sem šla zjutraj delat test, da vem, koliko se lahko zafilam s tabletami.

No, in je bil en velik debel minus. Pa sm ga pod vsemi možnimi koti pogledala 😉
Ahhh, kaj čmo. Tele minuse sm že tok navajena gledat, da je bilo tiste enkrat v življenju, ko sem ga, res bolj fatamorgana. Mogoče naredim v četrtek še enega, čeprav punce…jst resno mislim, da se kej dost ne more spremenit. In zaenkrat sploh ne vem, kako naj se počutim. Zdej me res preveč glava boli 😉

No, ampak ja, kot pravi Pribat, šibamo dalje.

Punce, držte se! Tamala, ti kar sproščeno dalje, Pikica ti pa mirno roko z iglami! 😉
Se še tipkamo. 🙂

Pribat, tako se govori! Boš videla da se bo vajini 5,5 let stari pikici pridružila/pridružil še ena mala pikica=)

ROozi kateri dan je danes od ETja? Dokler je še ni ni za obupat. Glavoboli so značilni znaki za nosečnost:D Tako da ne obupat. Mislim da mi špikanje gre prou od rok. Sm tudi v takmu poslu da mi nedela problemov. Na sebi pa si nabiram še dodatne izkušnje =) hahahha

Tamala85 samo sproščeno=) Zdej so lepi dnevi pa lepo mal na zrak in je=)

pikicaa1 ti si tudi na GK LJ. Kdaj greš po zdravila? Kaj dobiš? Enkrat sem imela dolgi protokol pri dr. Rešu, pa sem imela en sprej Diphereline, pol pa še ne vem kaj, je že 7 let od takrat, pa sem pozabila.

Jaz bom šla po Z marca, nima nič za izgubiti, M čakam okoli 12.3. tako da računam da bo ETZ na 19. dan, kot sem ga imela že 3x, to bi bilo okoli 30.3. odvisno kdaj pride M marca.

A se vam to sončko kaj dopade? Komaj čakam, da bo še bolj toplo, pa da se ura premakne, …

Lep sončen dan.

Ja jaz sem tudii na GKLJ. 3.3 morm gor potem pa 4.3 se začnem špikat. Tudi jaz mam dolgi protokol tako da bo kar trajalo preden pridem do punkcije in ETja=) Nimam pojma kaj mam od terapije bi prou mogla pogledat.Jaz sem nrdila 1,5 leto pavze tako da nimam več kaj čakat. Šibam naprej. Trenutno hodim na terapije refleksne masaže stopal, počutje odlično k sm mela M je bla čisto drugačna od ostalih kratka in švoh! ( bi podpisala za celo življenje da mam tako haha=) Samo me je pa trebuh bolel kot norc prvi dan k me ponavadi ne), telovadim redno sicer bom samo do konca feb potem nebom mogla, papam vitaminčke in še raztrupljanje telesa sm mela=) Pa če zdej nebo potem pa nevem kdaj bo :PHahahhaha

Potem pa se še lahko srečamo =) Js bom tudi takrat na UZje po moje hodila=)

Ma sonce je zakon=)

O punce,vidim da ste se razklepetale :))) in prav je tako. Sonce je zakon,vsak dan si vzamem urco, urco pa pol in posedam na terasi..ni lepšega. Če bi lahko šla na krajši sprehod bi bilo še lepše 😛 ah saj nisem toliko živčna kot neučakana, saj bo.

Pribat,ti si pa to ekspresno uštimala,super! Kako ti je uspelo dobit zaporedno št.brez napotnice? Jaz sem morala vedno najprej po napotnico,potem po št. .. ali so me malo nategnili? 🙂

Pikicaa jaz mam še en recept po transferju: 3-4 dni vsak dan en štamperle žganja (jaz sem ruknila medico, smrekove vršičke,vršičke rušja..take malo bolj sladke), vsak dan namakanje stopal v topli vodi (jaz sem jih zvečer,itak mi je pasalo,ker sem po naravi bolj zmrznjena in imam težave s prekrvavitvijo) in potem še tvoj dragi naj ti jih zmasira s kremico :))) to je to 😉

Tamala85 Pa to zveni lepo=) Nevem kako bom izvedla ker nisem lih od žganja=) Kaj pa kak teranov liker to pride v poštev? To mam pa ful rada. Hvala enako jaz sem tudi zmrznjena, še hvala bogu da hodim k kiropraktiku da mi naravna hrbtenico in tako bolj pospeši pretok krvi=) Prou pašee=) Namakanje in masaža pa obezno=) Pravijo jajca in pivo d sta dobra hahah=)

tamala85 jaz se vedno naročim po e-pošti, k dr. Bokalovi po napotnico, isti čas že pošljem po e-pošti izpoljnen obrazec za v postopek, ki so mi ga 1x poslali, da dobim evid. št. Ker vem že terapijo (kratki postopek ali ETZ v naravenm ciklusu) napišem tako čeprav dejansko napotnice nisem še prejela, datum za M pa se javi naknadno.

si malo skrajšam čas za čakanje.

Sem tudi letos jan. bila 7.1.2015 po napotnico pri dr. Bokalovi za nov IVF, ob 8.30 uri, isti dan sem bila ob 10.30 naročena za vpis v postopek, ker sva bila oba gor, da podpiše še mož, in sva šla se vpisati kar takoj ob 8.45 uri, nič niso sestre kompl., rešila sva vse, in šla še isti dan nazaj v službo.

Je sestra samo rekla, da če sem danes dobila napotnico, pa sem rekla da ja. Se niti še barva iz tiskalnika ni gor ohladila, ko sem jo nesla tja :))

Dec. 2014 ko sem bila na ETZ, ker sem vedla, da ne bo nič, sem se naročila že takoj za novo napotnico in za vpis v posotopek, čeprav bi mi lahko uspelo.

Moj pravi, da bodo tile Z, ki jih imava sedaj bili zakon!!! upam, da bo res tako.

Kaj vi hodite osebno na vpis, ali po tel. št.? Jaz ko kličem za naročanje v Leonišče, nikoli ne prikličem, po e-pošti, dobim v roku 1 dne nazaj termin. Te naročijo res, ko ti ustreza.

lp

Čuj,vse je dobro,samo da pomaga :))) to mi je dr.naročila po transferju: “zdaj pa 1 medico za prekrvavitev in lepo na kavč” :DDD pa cvrte kalamare s pomfrijem,to je bilo tudi na sporedu :))) že nekaj časa velja za mit,ki naj bi pomagal,da se prime. Pivce in jajca pa prej za dobre celice ;)))

Joj kaj vse si ne izmislimo! 😀

Roozi,kako kaže? Kako si?

eh, punce, kle nič novega. Glava me boli že drugi dan. Danes je 13 dan od ET, jutri D day. Samo, če je bilo že včeraj negativno…kaj pa vem.
Malo se vlečem na trenutke, ker mi je vse padlo dol. Ampak po drugi strani pa M še ni, tako da se na momente tudi delam, da še ni za obupat.
Je možno da ti ful pozno pokaže plus, če je?
Seveda iščem vse mogoče zgodbice o čudežih, da bi se počutila bolje 😉

No, javim še, kako se razvije. Čeprav mi je it kar bedno spet kupit un CB.

Tamala85 Si moram sestavit meni za razvajanje hahah=)

Roozi moji kolegici je pokazalo za prvo ful pozno, ker je odvisno kako se hormon sprošča. Enim prej enim kasnej, zato je najbolje počakat če ni M greš lepo na krvnega in boš vidla kaj bojo rekli=) Ma dokler je ni je še za upat!! Držim pesti

Pikicaa, hvala za držanje pesti 🙂
Ja, sej ravno gruntam, da če je do jutri ne bo, in bo test še vedno minus, da se nekam odklatim na krvnega.
A to delajo povsod samoplačniško? Kaj pa rečeš – kakšen test je to? rečeš krvenga za nosečnost, al beta al kaj se reče… malo sem out iz tega žargona 😉
Me pa skoz nekaj zebe….sem si sicer zmerila temperaturo, samo je vse tam okoli 36.3. Si lažem, da je to povišana, hehe
Samo iščem vse možne znake, ki bi govorili kontra minusu…

Zmeraj sem v oporo soborkam =) Ja v laboratorijih je samoplačniško, na GKLJ pa delajo v sklopu postopka krvni test za določanje bete HCG. Brez skrbi dokler je ni je upanje! =)

Pribat,nisem vedela,da se da naročit tudi brez napotnice. Jaz vedno pošljem mail v leonišče in napišem do kdaj bi bila rada naročena. Ko dobim napotnico, grem samo čez cesto po zaporedno št.kar osebno. 1.dan M pišem mail v staro porodnišnico za datum sprejema,to je to. In jaz sem mislila,da sem hitra :DDD

Pikicaa ti si le naredi urnik 😛 a boš doma med postopkom? Privošci si malo razvajanja,pomaga 😉

Roozi,kot ti je pikica povedala glede krvi. Baje jo delajo v vseh zdravstvanih domovih, v Lj pa hodijo punce na neko privat kliniko. Ni drago,samo opogumit se moraš 🙂 meni je na prejšnjo 15.dan pokazalo vrednost hormona komaj 575, nekatere imajo takrat že krepko čez 1000 🙂 ni važno koliko je,važno da narašča 😉

New Report

Close