Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja izkušnje staršev ki ne dovolijo cepljenja svojih otrok

izkušnje staršev ki ne dovolijo cepljenja svojih otrok

Seveda je proizvajalec priznal, da je bila vse skupaj od virusa do cepiva potegavščina, celo pri tv dnevniku so objavli!! Svoj prag prvo pometi pol se na druge spravljaj. Sicer pa si farmacevtka? Pri nas, v lani v četrtem letniku je celo prof to predaval tko da….Zame debata končana, sploh s takimi ki so dva članka v dnevniku prebrali na to temo (btw napisali so jih novinarji ki za silo ločijo aspirin od lekadola)

V četrtem letniku nakladaštva?
Še čakam na verodostojne linke! Navedba o nekem kvazi predavanju pač ni verodostojen vir.

V cepivih so problematični predvsem nosilci cepiva – in ti so tisti, ki lahko povzročijo nepopravljivo škodo na možganih, ki so najbolj občutljivi ravno prva 3 leta.

[url=http://tickers.families.com][img]http://tac.families.com/ezb/922750.png[/img][/url][url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/av487735.jpg[/img][/url]

”Kere bedaste” kdaj nam boš pa ti postregla s kakšnim linkom konkretno??? Ali katera druga s tvojega štaba??

Sama ti ne morem postrečt z linkom njim, ker prof. nisem snemala, ker nikoli ne smemam prof med predavanji ampak jih raje poslušam. Je to kaj čudno? Farmacija je dokaj težek faks, sploh v primerjavi z FF, EF itd Probaj pa boš videla… Je pa najbrž samo po sebi razumljivo, da prof takšnih stvari ne bojo šli objavljat – tok pa niso neumni, da bojo pluvali v lastno skledo. Ali ti misliš da bojo?? Ja čestitke pol!!! No razen če nisi ti ena od njih :)))

”ali obratno” se podpišem pod tvoj prispevek. Ne vem zakaj so z ”naše strani” vedno argumenti, z ”nasprotne” pa samo psovanje??

Naša je imela zdravstveno opravičilo za OMR, da se ne cepi. Brez tega cepljenja je šla v vrtec in bilo me je resnično strah, da ne bi fasala kakšnih ošpic. Ravno takrat so se pri nas po dolgem času spet pojavile ošpice.

Skratka, zdaj mi je vseeno ali cepite ali ne svoje otroke (naša je končno cepljena), jaz lahko samo zase rečem, da me je bilo cepljenja zelo strah, še bolj pa me je bilo strah, ko še ni bila cepljena in sem izvedela, da so ošpice ponovno v SLO.

Ko smo jo potem končno cepili OMR, je dobila po 11 dneh vročino do 40 stopinj, osip in bila je še teden dni zelo nerazpoložena. LAhko bi rekla, da je bil to stranki učinek cepiva ali pa je pač staknila kako virozo. Dokazali bi lahko kvečjemu z mislim da serološko analizo, samo je seveda nisem dala testirati, ker mi je bilo vseeno kaj je povzročilo to stanje. Glavno mi je bilo, da smo dali to čez. Meni se vročina in osip nista zdela huda stranska učinka (če sta sploh bila), ker vem, kaj pomeni res huda bolezen, akutno stanje, stanje, ko se otroku praktično ne da več pomagati. Zato je moj prag nekoliko višji in razmišljam drugače. Vročina se mi pri cepljenju celo zdi logičen stranski učinek, ker telo reagira na cepivo in si izdeluje obrambni sistem. Kolikor so meni pojasnili običajno pride do težav ravno pri otrocih, ki imajo že v osnovi težave z imunskim sistemom. SAmo ker se IS ne testira rutinsko, tega pred cepljenjem ne morejo vedeti. Naša ima dokazano oslabljen IS (razni zelo podrobni testi) in smo zato čakali, da se ji zadeva nekoliko popravi. Ni še čisto ok, je pa toliko, da smo jo lahko dali cepiti.
Veliko veliko huje pa bi bilo, če bi zbolela za katerokoli otroško boleznijo proti kateri se cepi. Tudi ko je dobila norice, je morala na infekcijsko, hvala bogu preventivno, dobila je protivirusna zdravila. Pa se večini zdijo čisto neproblematična bolezen. A vam povem, ne reče se jim zastonj norice.In ja večina jih preboli bp. Eni pa imajo hude posledice.

Jaz vam predlagam, da cepite svoje otroke. Če vas pa zanima kdo sem vam pa povem, da vtipkajte SVETOVNA ZDRAVSTVENA ORGANIZACIJA ROCKEFELLER. Ti Prostovoljka pa se s Filantropijo ne hvali. Še enkrat jaz podpiram cepljenje.

Zaradi cepljenj imam posledice na svojem imunskem sistemu. Imam obratno virozo. Ponavadi viroza traja samo 7- 20 dni pri meni pa je ravno obratno. Bolana sem vse leto. Vse leto kašljam in imam 37,5 vročine. Že več kot pet let. Zdravnik mi ne pomaga, če ve kdo naslov homeopata naj mi prosim pove.

Jaz pravim, da na ti pomaga, če še hodiš v šolo učitelj Biologije ali Kemije. Mojo sošolko je v osnovni šoli pozdravila učiteljica Biologije Kemije, ko ji je postalo slabo po cepljenju na šolskem pregledu. V kabinetu ji je s pripomočki prve pomoči vzela strup ven. Potem pa ji je dala še nakaj piti iz neke šalčke. Vsaj punca je to rekla. Menda je še nekemu drugemu učencu pomagala z neko čudno pijačo.kaj je bilo ne vem? Zdaj sem pa v tretjem letniku in nočem biti cepljena. Učitejica nam je takrat prepovedala o tem govoriti naokrog, ker da jo lahko vržejo iz službe. Tega ne razumem, zakaj bi učiteljico ki je pozdravila bolezen vrgli na cesto zdravnice, ki jo je povzročila pa ne? Lilah, če hočeš vzeti ven ti ne morem pomagati, ker ne vem s čim. V kabinetu je nekaj omar polnih različnih stekleničk tako, da res ne vem kaj. Vprašala pa učiteljice nisem, ker je rekla, da naj pozabimo. Kako naj pozabim?

Mala Maja bi mi lahko priskrbela tisto kar je bilo v šalčki? Ali pa vsaj povedala kako se to naredi? Ti poznaš učiteljico. Samo to te prosim.

Mala Maja obrni se na Svood in naj ti Karin Rižner pomaga.

Kaj mi bo pomagala biologinja, ki še svojega sina ni mogla pozdraviti?

Kljub avtizmu se fant uspešno šola, tako da je uspela, pa še kaj drugega tudi. Vem. Izkušnje.

Kako izgleda avtizem?

google obvlada tudi avtizem

Sori a ste vidve normalne? Pa resno sprašujem.

Mislim, da hoče povedat, da naj si najde na googlu o avtizmu. Al pa ne vem, kaj hoče povedat

če prav razumem naslov teme, naj bi se izmenjevale izkušnje tistih, kateri ne želijo cepiti otrok, ne pa cepiti DA ali NE. Malo ste zgrešile punce….

Zelo lepo povedano. Lahko le potrdim , da sem se sama zelo temeljito pozanimala preden sem se odločila, da tretjega otroka ne cepimo. Rezultat? Dva cepljena otroka in alergološke in nevrološke težave za katere zdravniki nimajo odgovora (o cepivih so jih polna usta o stranskih učinkih pa so tiho). Necepljen otrok edini zdrav otrok brez alergij in nevroloških težav. Oprostite vi “strokovnjaki”, ki veste kako cepljenje deluje pojma pa nimate zakaj je po cepljenju otrok vseskozi bolan ali zakaj ima nevrološke težave kljub temu, da ste ga cepili čeprav je po prethodnem cepljenju imel kotraidikacije vi pa niste niti zinili o tem. Še najbolj mi je odprl oči dogodek, ko sem srečala otroka, ki je dobil meningitis po cepljenju (nekaj ur po cepljenju vročina 40c) zdravniki pa zatrjevali, da to ni od cepljenja. Ni od cepljenja se pravi stranskih učinkov cepljenja ni. Vedeli so pa povedati, da bo otroku do 7 leta uničen imunski sistem (glej ga zlomka kako so pa to na vrazovem trgu vedeli?). pa še en primer http://zenska.hudo.com/aktualno/izpoved-starsev-o-posledicah-cepljenja-pokopala-sva-otroka-cutiva-se-kriva/

Vi kar ne cepite, to je dobro za naš planet, že tako nas je preveč na tem svetu.
Edino smilijo se mi tisti, ki bi se radi cepili, pa se zaradi alergij ipd. ne morejo, in izpadejo kolateralna škoda.

New Report

Close