IVF NOVEMBER 2016
Jaz imam povecane prsi, bolijo ravno ne, jih pa komaj spravim v modrcek..vceraj me je rahlo spikalo v trebuhu kot pred M, danes pa nic vec..je pa tudi moj 1 postopek tako da sva na istem 🙂 krvnega imam 18ga..ampak mislim da bom prej naredila test ker sem res zelo neucakana..danes sem ravno dobila posto, da zal nimam zamrznjencka, tako da sem kar malo slabe volje ampak bo ze 🙂
Kdaj imas pa ti krvnega..super, da sva takole blizu z datumi da se lahko malo spremljava pa nam bo tudi prej minilo 🙂
Jaz imam krvnega 17. samo ne vem ali bom zdržala do takrat…po mojem bom preje delala test.
Joj škoda da nimaš zmrznčlov. No tudi jaz sem danes dobila pošto in na moje totalno začudenje imam 1 zmrznjenčka. Jupiii.
Jaz sem imela 5 celic od tega so se 3 oplodile. Za 2 sva se odločila za transfer in 1 naju čaka zmrznjenček.. pa pri vama?
Kdaj misliš da test pokaže resnično dtanje po vseh teh hormonih?
Drži se .
Ooo super! Upam da ti ne bo treba po zamrznjencka, je pa fajn da je uspelo 🙂 jaz sem imela 12 celic, 8 oplojenih, do dneva transferja so ostale 2..ena vstavljena druga pa ni zdrzala do zamrznjena..ampak vem da je ta, ki jo grejem zmagovalna 🙂 hm nevem res..mislim da ga bom delala v nedeljo, ko bo 10 dan..takrat bi ze naj bilo nekako realno..ceprav sem rekla da do krvnega ga ne bom delala ampak mislim da ne bom zdrzala 🙂 a tebi so pa kar dva vstavili? So vaju vprasali? Ker nama so rekli da ker je prvi postopek in ker sem mlada mi bodo samo 1..tako da nisem naprej niti sprasevala..sem imela pa ET na 3. dan
Lepo bodi
Dobro jutro.
Jaz sem imela et 5 dan. Naju so vprasali ali 1 ali 2. Vendar so predlagali 2 glede na mojo starost (37). Verjetnost dvojckov v mojem primeru je le 15%.
No mocno upam da nama obema uspe…..danes je pri meni se vse isto kot je bilo.
Test nom verjetno tudi jaz delala pred krvnim….verjetno v pon. Če bom do takrat zdrzala haha.
Ti že ima§ kaj otrok? Mi inamo enega ..ksteri pa si zelo želi druźbe.
Pap.
Zivjoo!
Moje M od nikoder, niti nobenega znaka da bi kmalu prisla..zjutraj sem spet naredila test in pokaze taksno res res slabo vidno crtico..prej lahko recem da je ni, kot da je..tako, da sploh ne vem kaj si naj mislim..mislim da mi ne preostane drugega, kot da pocakam na jutri in bo vse jasno..
Lola2011 kako je bilo?? 🙂 mislim nate in stiskam pesti 🙂