Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF/ ICSI maj,junij 2015 GK LJ

IVF/ ICSI maj,junij 2015 GK LJ

Danes greva z mojim na posvet pred ivf-om in izveva da bo v juliju potekala prenova v delu kjer opravljajo ivf in da prideva na vrsto šele po poletju….:((

Ares :// oh kaksna smola.
No po eni strani,pa..iskoristita poletje,pojdita na dopust,se pripravita na ta proces ,saj bo hitro minilo.

Srecno

binals, hvala.

upanje24, drzim pesti. kako si danes opravila?

olimpicus, verjetno bi v vsakem primer bila na vrsti po poletlju, ker bi ti rekli, da imajo dupuste. sprosto se, mogoce pa na morju kaj uspe.

Ne ubistvu je tako da so z izvajalci del dogovorjeni da lahko sprejmejo ženske ki bodo najkasneje 30.6 dobile menstruacijo.Njih bodo še spravili pod streho potem pa nič več za nekaj časa.Moj prvi dan menstruacije pa bi po izračunu moral biti 1.7 🙂
Pa vsakič imava kaj kar gre narobe…..

Punce zivijo.

Kako ste?
Meni se vlecejo dnevi do prvega ultrazvoka….

Je se kaksna nova nosecka?:)

jutro, danes 10.dan po et, naredila test nosecnost cb, in pokazal je schwanger=)))) upam, da se na kevi v ponedeljek to pokaze=)))

Schwanger??? Mogoce crtica? :)) hihi

Bravo luabella :)))

jaaaa, nekaj novega v mullerju, plus-dve črtici,….

Super,cestitam 🙂 javi se uz krvnega 🙂
Mas kaj znakov?

hvalaaaa=)
vceraj sem ze pisala, pa ni bilo onjavljeno…

ja kar malo me je se strah za krvni test.

kako si ti, cakas uz?

Ja cakam uz .. Tako so dolgi tile dnevi…
Pa k neves ali je vse ok,ali bo vidno kaj,ali bo srcek….
Kdaj imas krvnega sedaj? 🙂 drugace poteka vse ok? Brez znakov,brez posebnosti?

Lp

hejla punce �
Tudi jaz bi se pridruzila temi… V pondeljek sem imela prenos dveh zarodkov (5dan), dva pa zato ker sta bila malo slabsa. A je katera da je imela “slabse zarodke” pa da so se vseeno prijeli ?
Veliko srece pri delanju testkov ☺️

binalis, v ponedeljek imam krvni test.
zanki nič posebnega, par dni povišana temperatura, pa zvijalo me je en dan, drugače pa nič, ŠE=)))

kdaj pa imas uz, ga dolgo čakaš?

tiktak, dobrodošla, želim ti veliko uspeha, jaz sem imela bl4aa, samo en zarodek, želim ti vse dobro.

Luabella. 30/6/ en dan za tabo.
So dolgi dnevi 🙂

Tiktaj dobrodosla,tudi jaz sem imela dobre celice in so vstavili eno,katera pridno raste 🙂
Vso sreco naprej 🙂

aha, že dolgo nazaj pa si mela krvni test?

itak bomo zmagale, ju3 pa mal na morje do testa, da se še tko odklopimo, od vsega.

upanje24 in binals, kako sta?

jaz danes iz krvnega testa, bhcg 3166,3=)))

upanje24 in binals, kako sta?

jaz danes iz krvnega testa, bhcg 3166,3=)))

jutri pa klicem za uz.

Hojla.oo super luabella 🙂 aso rekli da je dober rezultat an. K js sem imela 2882,9 pa so rekli da imava super rezultat 🙂 imas ustavljeno eno ali dve celici?
Js prezivljam hm….celodnevno slabost in obcasno bruhanje,ampk recimo da bo,da je to vse car zdrave nosecnosti,k mi bo dala super rezultat februarja 2016 🙂
Zelim ti da ti hitro mine sedaj 14 dni…
Jaz imam jutri prvi uz, me daje trema . :/

Lepo bodite 🙂

jaaa, ampsk nic niso posebej poudarile. to je itak car tega vsegaaaa, kako si danes zrihtala?=)

Zivijo.
Jaz sem vceraj videla svojo pikico in srcka!!! 🙂 presrecna :))

Kako ste ostale kaj?

New Report

Close