Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF/ ICSI maj,junij 2015 GK LJ

IVF/ ICSI maj,junij 2015 GK LJ

jeeeeeeeeeeej, Bravo, iskrene cestitkeeeeeeeree=)))))

Čestitkeeeeeee

Binals, čestitam še tukaj 🙂 Hehe.

upanje24, kako pa je sedaj s tabo?

Hvala vam punce :*

Drzi pesti za vas.

Luabella, jaz imam krvni test sele v petek. Kako si ti?

jaz sem danes 3. dan po transferju. kjeeeee je sele moj krvni..

luabella, dnevi se bodo malo vlekli. Ma lahko poklepetaš z mano in Binals…pa še s katero punco, če spremlja forum.

Meni se pa petek zdi tako taleč…

Pozdravček.

Imam eno vprašanje.Ko ste imele termin na katerem so vam razložili kako jemati zdravila in vse ostalo…..greš to tja v stari porodnišnici zraven ultrazvoka kjer piše Ivf koordinator?Pa a je treba prej še v sprejemno tam pri avtomatu za kavo ali ne?

hvala

Olimpicus,pozdravljena.
Hehe sem ze malo pozabila..
Mislim da gres v sprejemno,potem pa cakati tja pred uz sobo,vendar cakas v vrsti za ivf. Tam imas posvet z eno gospo,ciste osnove in podatki.
Potem pa te ona odpelje do cakalnice,ki bo do konca postopka tvoja ordinacija. To je skozi nihajna vrata levo. Tam zopet cakas v vrsti…in ko si na vrsti,ti tam sestre vse povedo. 🙂

Srecno 🙂

no pa je že 4. dan po transferju, danes sem dobila pošto za zamrznjenčke, 2 od 7ih se jih je uspelo prebiti skozi proces v eni slamici. upam, pa, da me čakata za naslednjo nosečnost=)

kako pa je z vašimi zamrznjenčki?
ste vse doma, do krvnega testa?

Zivijo luabela.
Midva jih imava zamrznjenih 6. 🙂

Jaz sem doma od prve injekcije dalje in bom doma do prvega pregleda pri osebnem ginekologu,tako so mi svetovali..

Mas kaj veliko bolecin,znakov..?

wou, super. saj jaz sem bila kam malo presenečena nad tako malo številko.

jaz bom tudi kar doma, samo, upam, da mi uspe. ne vem kakšnih posebnih znakov nimam, dojke imam itak večje že od punkcije, kdaj pa kdaj me špikne tam, samo mislim, da na to kar psiha vpliva..

kaj pa ti?

aja, mozolji se mi delajo res na veliko.. to pa ne vem, jih imam tudi pred menstruacijo samo na določenih mestih, sedaj pa kar povsod.

Zdej ne skrbi,zdej bos imela full znakov sploh tako zvijanje kot pred tardeco tm nekje id 8 dne po et naprej… Jaz sem imela polne joske dost kmal,itak nisem vedela al od punkcije al od transferja…no od nosecnosti 🙂
Res pij veliko,donat tudi, folno!

Pocivaj,cimmanj stresa pa bo uspelo.
Mene se danes spikne levo desno,me mal zvije,mi je obcasno slabo samo sem vesela ker vem da je to del nosecnosti. 🙂
11.dan sem spet delala first sign in je bila zopet sicer bleda ampak vidna crtica. V soboto,se pravi 13.dan po et 5 dan, sem delala CB in je bil + :).
Krvni test sem imela potem 2282,9 te vrednosti.
Nevem kaj in koliko to tocno pomeni,sestra je edino rekla da je zelo lep rezultat.
In sedaj spet 14 nevedoca stejem dneve do prvega UZ.

Luabela drzim pesti da ti uspe. 🙂 srecno

Kaj pa so vaši razlogi za ivf oz.icsi?Sama bom šla v začetku julija na prvi icsi postopek.Sicer nevem zakaj so naju dali takoj na icsi ampak tudi možnosti so tako pomoje večje kot pri ivf.Jaz sem opravila tako laparoskopijo kot histeroskopijo sicer nič posebnega niso najdli ali naredili.Imela sva 2x iui pa seveda ni uspel kar nisva niti pričakovala.Moj ima spermiogram kot pravi Pušenjak v mejah normale in po njegovih besedah je tak da bi moralo uspeti po naravni poti v roku enega leta jaz pa razen malo zamaknjene maternice nimam nekih težav.Menstruacija je redna,ovulacijo imam….skratka nevem v čem je problem….upam da bo icsi uspel….po naravni poti pa poskušava že od 2012….

luabella, super za zamrznjenčke 🙂 Jaz imam 1 in sem fulll vesela 🙂

Pri meni pa je bilo tako, da sem na dan punkcije počivala, nato sem 2 dni delala in tretji dam sem imela transfer. Po transferju sem bila 1 teden doma in nato sem začela delati. Imam pa sedeče-pisarniško delo.

Držim pesti.

Pozdravček.

iii, hvala za vse nasvete.

polna upanja, na najboljse=)

na kateri dan ste naredile prvi test po et?

Jaz sem ga naredila 10 dan 🙂

New Report

Close