Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF/ICSI/IUI 2021

IVF/ICSI/IUI 2021

Simonchy1
ja tudi jaz imam Požlep 😅
Ja lokalno sem imela, saj minilo je precej hitro, pomoje 2-3min.. Sam so se ene 3-4 folikli izmikali malo in me je malo bolj na grobo in sem čutila precej bolečine.
Danes je že precej bolje, ampak čim se sprehodim 100m me začne bolet, tako da se bom raje kar kavča držala, razen izletov na wc ki jih je zdaj ogromno, ker skos pijem 😁
Tašča pa mož, ki sta zlata 💛 me pa strežeta kot kraljico tako da se nimam kaj pritoževati. 😊

Laia22
no super 🙂 tako kot si napisala, pusti se presenetit…

scorpionka
ja očitno pri njej ne gre prej. Sem pa dobila meil, da me lahko naročijo k drugemu, tako da nekaj upanja je še. Jutri kličem!
Joj, kako lepo za takšne tašče in može 🙂 🙂 Tudi moj me je prve dni zelo čuval in mi stregel… Se je on bolj brigal zame, kot pa sama 😀
Povejte mi, ali je smiselno iti na pregled k moji osebni ginekologinji, da mi preveri velikost jajčnikov, glede na to, da me nič ne boli in jih ne čutim. Samo da bi bila bolj mirna, da je vse ok? Hm?

Simonchy1
če boš potem bolj mirna pojdi. Glede na situacijo te tako ali tako mora vzeti 😉 bos vsaj vedla na čem si in ce so jajčniki vredu 😊

Laia22
lepo telovadita 😄😇

scorpionka
ja ne vem, kaj naj naredim, danes sem že dobila menstruacijo (vsaj mislim da je, bolečina je že taka), se mi zdi kar hitro.

Sem pa vesela, da sem dobila datum za pregled oz. za napotnico za prenos prej 🙂 🙂 še dobro, sem si kar oddahnila 🙂

Evo punce, da sporočim veselo novico. Danes imela potrditveni UZ in je vse OK, srček bije fižolček raste 😀 srečna do neba! Zdaj pa slab mesec čakanja na nuhalno. O se bo vleklo!

Polix1
ČESTITKE! 🥰🥳😍 Lepo nosi fizolcka do konca ❤️
Smem uprasat kateri postopek je to bil? 🤗

Pozdravljene,
Mene pa zanima ali je katera imela med postopkom oz je bila ugotovljena okuzba s klomidijo..?

Polix1
čestitkeeeee…srečno do konca !!

Bil je prvi postopek, še sama ne vrjamem, da je tako hitro uspelo. Mislim, da je bil pri meni res problem ta jajcevod ki mi je ostal, da ne funkcionira kot bi mogel. Sem imela do zdaj naravno eno IMN (odstranjen jajcevod) in dve biokemični.

Se malo javljam…

Fracek
ne, kje pa ne grejem že novega pingvinčka še menstruacije nisem dobila. Sploh ne vem kaj naj si mislim ob vsem skupaj, glede na stanje ne vem niti, če bom ulovila kakšne morebitne dodatne možnosti od tega scratchinga, saj je minilo že kar nekaj časa. Moja zadnja menstruacija je bila 12. marca, scratching pa konec marca, tako da je že več kot en mesec od postopka jaz pa še vedno čakam na menstruacijo. Ko so se mi odzvali iz Mb so me dali na tablete za sprožitev, v sredo sem vzela zadnjo, napisali pa so mi, da bi morala pridit menstruacija v cca do 10 dneh. Tako, da čakanje…da ne govorim o tem kako se počutim, mesec dni že imam simptome menstruacije z vmesnimi dobrimi dnevi, zdaj je pa še vreme tako, pri nas mrzlo, dežuje, tako da obup sam narašča, optimizem pa samo pada.

Neni:
Zdaj pa so že 4 tedni mimo…pa še nič izvida. Ti si/boš še kaj pisala/klicala, kako daleč so izvidi? Zdaj bosta kmalu 2 meseca.
Lina:
Kako se držiš?

Tinkara2021,
Neni7
Danes sem imela 1.UZ, v nedeljo ga imam spet. Punkcija planirana za naslednjo sredo/četrtek. Ne počutim se bistveno drugače, le ob napenjanju trebušnih mišic občutim bolečino.
Na vajinem mestu bi spet malo poklicala…že zato, da se spomnijo na vaju. Pa da se pomirita, da je vse ok. Vsaj meni je pomagalo, da sem klicarila, ker sem tako imela občutek, sem v stiku z genetiko in delam, kar lahko, da se kaj premakne. Je pa res nevzdržno, da že toliko časa ni nobenega odgovora!

Lina_03
super. Me veseli da si ok.
TINKARARA
a veš da sploh ne računam več, kok časa je minil.. tok sem razočarana nad tem sistemom, da se mi ne da več niti razmišljat o tem.. trenutno sem v fazi menjave službe in mi iskreno še paše, da izvidov ni, ker zdejle ne bi mogla na prenos.. mogoče bova enkrat poleti prišle do prenosa, če bo kakšen pingvin ok. Klicala ne bom. Ne da se mi… če boš ti, javi kaj bodi rekli. Srečno❤️

Neni:
Ja, saj jaz isto mislim, bodo klicali, ko bodo, kaj jih čem gnjaviti. Že vedo, da delajo vse, kar lahko. Upam! Saj če me ne bi leta lovila, bi mi bilo lažje čakati, ampak kaj čem. Veliko uspeha v novi službi!
Lina:
Tebi pa veliko zdravih zarodkov!

Zdravo punce,

Danes sem samo potrdila negativni izid prenosa dveh ETZ, imam se enega. Ne razumem zakaj ne pride do vgnezditve. Glede na to da sem do sedaj imela prenos 5ih zarodkov, se sprasujem, ce bi morala se na kaksno preiskavo. Vedno mi recejo, da izgleda vse ok, zarodki lepi, da vgnezditve pa ne pride. Imate kaksno idejo?

zenska89
to glede v gnezditve tudi mene zanima.. Sem imela v zadnjih skoraj 5ih letih ene 4x menstruacijo z zamudo 6ih dni in se je potem ulilo nenormalno, sem tudi predvidevala da pride do oploditve ampak se ne vgnezdi. Upam da bo v tem postopku kaj bolje.
Lahko sama predlagam da bi mi tokrat vstavili 2 blastocisti v kolikor jih bo več? Ali to samo oni določijo?
Drži se! Verjamem da nam bo vsem enkrat uspelo ❤️

Ženska89 žal mi je za tak izzid.. pošiljam ti en velik objem in gremo v nove boje 🤗

Me pa skrbi, ker ne vem, če bomo sploh lahko še nadaljevale s postopki v Dravljah – punce v FB skupini so danes šokirale z novico, da je menda na ministrstvu na mizi odločitev glede Dravlej..naj bi jim vzeli koncesijo..danes je imela ena punca pregled, da bi se zmenili za postopek v maju in so ji rekli,da imajo to težavo in da ne vejo kaj bo…zato naj bi se lahko šlo samo samoplačniško 🤦🙈 Mogoče ve katera kaj več k tem? Jaz sem klicala v Dravlje pa se noben ne javi na telefon..sem pa zmenjena za nov postopek in bi morala začeti s špikanjem vsak čas, tako da sploh ne vem kaj bo 😢

Pozdrav punce

scorpionka
čestitke za izkupiček celic, upam, da se jih čim več oplodi in srečno na prenosu v nedeljo.
ženska89
žal mi 😞
simonchy1
kot si zapisala za ene je otroke delat užitek, za ene pa cel projekt🙂 tiste, ki lahko normalno zanosijo res sploh ne vejo kakšno srečo imajo😔 in čez kaj vse moramo me borke! Ampak jaz vem, da nam bo uspelo! Mora! 🤞Letos moramo vse zagledati svoj +🙂
Jaz sem imela včeraj UZ pri Rešu in seveda je moja sluznica samo 5mm, idelano naj bi bilo 8mm…😔sem nekako pričakovala.Tako, da prenos 🐧🐧 šele naslednji mesec, saj sem dobila estrofem.
zvezdica08
omg! Kaj?? še to!No upam, da bo prenos oz. da bomo punce še lahko v Dravljah..saj veliko jih ima še tam zamrzjenčke! Jooo naj nehajo..še samo to manjka in da se bo človek še zdaj s tem obremenjeval😔

Pozdravljene punce…. upam da se tole z dravljami reši😲 me pa vseeno zanima kok okvirno stane postopek pri rešu če katera ve…konc mesca naj bi šla v postopek….če bo treba tud samoplačniško…da zamenjam kliniko bo zih leto okoll😪 res upan da ata Reš tole uštima….kaj boste druge nardile če pride do tega?

Tiste ki ste v Draljah, upam da vse rešijo kot je treba in boste vse na vrsti 🤞

Mene pa zanima, je možna hiperstimulacija po punkciji 3 ali 4 dan? 1 in 2 dan sem bila kokr tok uredu, zdej se mi pa zdi da sm tok napihnjena pa tišči me spodaj kr dost. Ni lih grozne bolečine, da ne bi mogla vstat in hodit, ampak nonstop čutim pritisk.
Komaj čakam da jutri kako so se celice oplodile 🥰🤞

New Report

Close