IVF/ICSI/IUI 2021
Ja lokalno sem imela, saj minilo je precej hitro, pomoje 2-3min.. Sam so se ene 3-4 folikli izmikali malo in me je malo bolj na grobo in sem čutila precej bolečine.
Danes je že precej bolje, ampak čim se sprehodim 100m me začne bolet, tako da se bom raje kar kavča držala, razen izletov na wc ki jih je zdaj ogromno, ker skos pijem 😁
Tašča pa mož, ki sta zlata 💛 me pa strežeta kot kraljico tako da se nimam kaj pritoževati. 😊
Joj, kako lepo za takšne tašče in može 🙂 🙂 Tudi moj me je prve dni zelo čuval in mi stregel… Se je on bolj brigal zame, kot pa sama 😀
Povejte mi, ali je smiselno iti na pregled k moji osebni ginekologinji, da mi preveri velikost jajčnikov, glede na to, da me nič ne boli in jih ne čutim. Samo da bi bila bolj mirna, da je vse ok? Hm?
Se malo javljam…
Na vajinem mestu bi spet malo poklicala…že zato, da se spomnijo na vaju. Pa da se pomirita, da je vse ok. Vsaj meni je pomagalo, da sem klicarila, ker sem tako imela občutek, sem v stiku z genetiko in delam, kar lahko, da se kaj premakne. Je pa res nevzdržno, da že toliko časa ni nobenega odgovora!
Zdravo punce,
Danes sem samo potrdila negativni izid prenosa dveh ETZ, imam se enega. Ne razumem zakaj ne pride do vgnezditve. Glede na to da sem do sedaj imela prenos 5ih zarodkov, se sprasujem, ce bi morala se na kaksno preiskavo. Vedno mi recejo, da izgleda vse ok, zarodki lepi, da vgnezditve pa ne pride. Imate kaksno idejo?
Lahko sama predlagam da bi mi tokrat vstavili 2 blastocisti v kolikor jih bo več? Ali to samo oni določijo?
Drži se! Verjamem da nam bo vsem enkrat uspelo ❤️
Ženska89 žal mi je za tak izzid.. pošiljam ti en velik objem in gremo v nove boje 🤗
Me pa skrbi, ker ne vem, če bomo sploh lahko še nadaljevale s postopki v Dravljah – punce v FB skupini so danes šokirale z novico, da je menda na ministrstvu na mizi odločitev glede Dravlej..naj bi jim vzeli koncesijo..danes je imela ena punca pregled, da bi se zmenili za postopek v maju in so ji rekli,da imajo to težavo in da ne vejo kaj bo…zato naj bi se lahko šlo samo samoplačniško 🤦🙈 Mogoče ve katera kaj več k tem? Jaz sem klicala v Dravlje pa se noben ne javi na telefon..sem pa zmenjena za nov postopek in bi morala začeti s špikanjem vsak čas, tako da sploh ne vem kaj bo 😢
Pozdrav punce
Jaz sem imela včeraj UZ pri Rešu in seveda je moja sluznica samo 5mm, idelano naj bi bilo 8mm…😔sem nekako pričakovala.Tako, da prenos 🐧🐧 šele naslednji mesec, saj sem dobila estrofem.
Pozdravljene punce…. upam da se tole z dravljami reši😲 me pa vseeno zanima kok okvirno stane postopek pri rešu če katera ve…konc mesca naj bi šla v postopek….če bo treba tud samoplačniško…da zamenjam kliniko bo zih leto okoll😪 res upan da ata Reš tole uštima….kaj boste druge nardile če pride do tega?
Tiste ki ste v Draljah, upam da vse rešijo kot je treba in boste vse na vrsti 🤞
Mene pa zanima, je možna hiperstimulacija po punkciji 3 ali 4 dan? 1 in 2 dan sem bila kokr tok uredu, zdej se mi pa zdi da sm tok napihnjena pa tišči me spodaj kr dost. Ni lih grozne bolečine, da ne bi mogla vstat in hodit, ampak nonstop čutim pritisk.
Komaj čakam da jutri kako so se celice oplodile 🥰🤞