IVF/ICSI/IUI 2021
Držim pesti
Sem pa danes pospravljala in preurejala stvari in med zdravili imam še 4 ovulacijske teste, ki sem jih dobila v ambulanti ter 8 ovulacijskih testov, ki sem jih kupila na spletni strani plus in minus. Veljajo do naslednjega leta, ker pa meni ne pridejo prav jih podarim, če jih katera morda potrebuje oziroma ji pridejo prav.
Jaz pa sem včeraj bila na prenosu, tako, da zdaj že tudi jaz grejem malo pikico.
Od 20 pridobljenih jaj.celic, jih je bilo zrelih 7. 5 se jih je oplodilo, a samo tri so prišle do blastociste. Tako, da imava še potem dva 🐧🐧. Zdaj pa čakanje…živcna vojna je tole vse skupi..prav do konca 😬 držite se punce!
Nisem v postopku v dravljah, ampak bi rada v nedeljo preverila, kako s folikli in endometrijem. Se moram naročiti za UZ pri sestrah, pri Rešu ali se enostavno prikažem v nedeljo v Dravljah (in kdaj)?
Hvala za vso pomoč!
Punce jaz sem danes drugi dan po prenosu. Danes sem šla samoplačnisko na odvzem krvi, ker me že dva dni boli okoli trebuha in imam malo povečane levkocite in CRP -kar bi znalo oboje kazati na kakšno vnetje. Ima katera kakšne izkušnje s tem po punkciji? Je še to posledica povečanih jajčnikov.? nevem malo me skrbi..do osebnega zdravnika pa tako človek ne pride. Predlagate, da naj pokličem v Dravlje? Sicer nevem kaj mk bodo oni pri tem lahko pomagali..ah sami problemi.😞
Joooj bogaa, pojdi na urgenco, tam takoj vse pogledajo. Poudari, da si ravno po prenosu in da se slabo pocutis in da ne prides do osebnega zdravnika…skratka, da te zelo skrbi, da niso kaksne posledice od punkcije. Ce bos cakala na druge, osebnega zdravnika, dravlje, se ti bo prej kaka okuzba razvila. Res ti polagam na srce, pojdi na urgenco in bos najhitreje izvedela kaj se dogaja. Jst sem po punkciji sicer imela blago hiperstimulacijo, nisem pa imela povisanih levkocitov ali crp-ja.
Javi, ko bos kaj vec vedela. Drzi se in srecno ♥️
Živjo punce, evo se še jaz ponovno oglašam. Danes sem imela pregled pri Lomškovi, okvirno čez en teden pa štartam z novim postopkom. Sedaj mi je zamenjala terapijo ( imela bom Gonapeptyl in Puregon 250) in močno upam, da bomo pridobili kaj več kot samo 2 celici. Seveda se bojim novega razočaranja, po drugi strani pa komaj čakam, da začnem spet s špikanjem.
Vsem, ki ste zagledale težko pričakovani plusek, čestitam in želim vse dobro tudi naprej. Vsem ostalim pa pošiljam objem in res stiskam pesti za vse, da nam čimprej uspe. Saj drugega kot da se borimo itak nimamo kaj. Enkrat bo že posijal sonček! Mora! 🙂
Hej bejbe 😊
Najprej Ema in TT, upam da se bo obrnilo vse na pozitivno stran in bo vse ok ❤️
Trebuh me boli že tri dni, joske 2 dni.. Napenja, prav tisti krči pred , ampak se kr ne ulije, cakam jo danes/jutri, da grem po injekcije in se začnem špikat.. Mal me je groza ker so mi dali zdej menopur, ker rabis mešat tisti prašek.. Je bila bemfola bolj praktična v “kuliju” in porcijsko pakirana hehe..
Upam pa da bo ta postopek uspešnejši, v prvem sem pridelala 15 celic in je bila na koncu samo 1 blastocista.
Aja, pa ponudili so mi, ce želim biti zravem v raziskavi za ščitnico.. Še katera tudi?
Držim pesti za vse! Srečno 😊