IVF/ICSI/IUI 2021
Vsec mi je bilo tudi, ker je bila tokrat na prenosu dr. Lomsek, ki je zraven naredila UZ (prejnjic ga dr. Res ni), sem imela kar malo boljsi obcutek, pa moz je biu tudi lahko zraven, prejsnjic ni smel biti.
Poleg tega se tokrat pocutim cisto “navadno”, razen da sem ful utrujena (mogoce oz verjetno predvsem psihicno), ker sele zdaj vidim koliko je prejsnjic (ko sem bila po punkciji in sem imela transfer svezega zarodka) postopek vplival name, ful sem bila napihnjena, prsi so me bolele za znoret, v jajcnikih me je scemelo….
Me pa zanima a tudi pri zamrznjenckih se test uradno dela 14 dan od transferja ? Ker imam na listu napisan datum za test cez 7 dni, pa predvidevam, da se je zdravnica zmotila za en teden ?
Ne, kar se tiče hormonske terapije, ne vem, kolk bi mogla imet pavze. Prvič sem po neuspelem ivf-ju imela takoj samo klomid, potem drugi cikel mi je dal pa klomid + 2 dni Menopur + stopka. Tako da ta mesec ne vem, kaj bi predlagal, čist možno, da spet klomid in punkcijo, če bi imela lep folikel, tako kot takrat po prvem IVF
Živjo punce. Sem se malo odklopila od vsega po neuspešnem prvem postopku in potem še po koroni 😕,zdaj sem nadoknadila vso zamujeno vsebino foruma in sem prav presrečna za vse te pluske 🥰🥰 čestitke res vsaki posebej!!!
Js sm danes imela kontrolo,moja M je zamujala…še na pregledu zjutraj je ni bilo na spregled, popoldne se je potem le pojavila. Najbolj me veseli to,da je rekla Lomškova da grem z naslednjo M lahko v nov postopek…torej kar jutri 😁🤭, tako da grem v nov boj za + 🤞😊
res žalostno..
Evo, jaz sem iz uz. Danes 14 dan ciklusa, nič kaj vzpodbudno. Sluznica okol 6 mm, folikli pa 12,13. Je rekla, da če ne bo ovulacije zdaj, probamo naslednji cikel s stimulacijo.
Zakaj sploh gledamo folikle pri zamrznjenčkih? Da so dovolj veliki, da vemo da je ovulacija? 🤷
V glavnem, upam da bo, če ne pa naslednji ciklus.
Mogoče pa se mi še sluznica obnavlja, glede na to, da je bila to krvavitev/splav zdaj komaj.
Zvezdica08 12 dan 3 dnevnega zarodka….dons je še najman vidna črtica od zdej 2 dni nazaj..tud zdej me zaćel neko zvijat kot pred menstro…al pa od živcou sej nevem več…. so pri tebi tudi prisotni kakšni krči?držim pestii da bo krvni potrdil nosečnost🍀 sm razmišlala ja da bi šla u pondelk če se mi neulije…