Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF/ICSI/IUI 2021

IVF/ICSI/IUI 2021

PGD
postopek: Ja, to pa ti verjamem glede na to, kar si napisala. Zgleda res ni običajno, da zadeve tečejo brez “gnjavaže” z naše strani. Jaz bom čez cca. 1 teden (zdaj je 4 tedne od punkcije) tudi vprašala, kako je z mojimi izvidi, da kje ne mislijo, da se mi ne mudi ali celo pozabijo, ojoj. Jaz sem najdalje čakala na prvi posvet na genetiki, od februarja do septembra 2020), itak vmes prvi val korone vse porušil (še Češka je odpadla, ki je bila takrat celo v prvem planu), set-up je bil pripravljen oktobra 2020. So pa vmes, zdaj se spomnim, tudi založili družinsko drevo itd. Upam, da res ni vse zaman.

Hana41
slo je super, oba zarodka sta se odmrznila in prezivela, tako da sem imela prenos obeh. Sem zelo vesela in seveda upam na najboljse.
Vsec mi je bilo tudi, ker je bila tokrat na prenosu dr. Lomsek, ki je zraven naredila UZ (prejnjic ga dr. Res ni), sem imela kar malo boljsi obcutek, pa moz je biu tudi lahko zraven, prejsnjic ni smel biti.
Poleg tega se tokrat pocutim cisto “navadno”, razen da sem ful utrujena (mogoce oz verjetno predvsem psihicno), ker sele zdaj vidim koliko je prejsnjic (ko sem bila po punkciji in sem imela transfer svezega zarodka) postopek vplival name, ful sem bila napihnjena, prsi so me bolele za znoret, v jajcnikih me je scemelo….

Me pa zanima a tudi pri zamrznjenckih se test uradno dela 14 dan od transferja ? Ker imam na listu napisan datum za test cez 7 dni, pa predvidevam, da se je zdravnica zmotila za en teden ?

Mentos, držim pesti,da se 🐧 obdržita pri tebi 🍀 test delaš normalno čez 14 dni – očitno se je zmotila pri datumu 😊

mentos
sem zelo vesela zate. Naj se lepo vgnezdita in držim pesti, da tokrat uspe.
Če se prav spomnem, si imela prenos v naravnem ciklu?

Ne, kar se tiče hormonske terapije, ne vem, kolk bi mogla imet pavze. Prvič sem po neuspelem ivf-ju imela takoj samo klomid, potem drugi cikel mi je dal pa klomid + 2 dni Menopur + stopka. Tako da ta mesec ne vem, kaj bi predlagal, čist možno, da spet klomid in punkcijo, če bi imela lep folikel, tako kot takrat po prvem IVF

Srečno. Jaz bi na tvojem mestu prosila za bolniško. Pa naj ti že jutri povejo rezultate, saj ti lahko po mailu pošljejo?

Živjo punce. Sem se malo odklopila od vsega po neuspešnem prvem postopku in potem še po koroni 😕,zdaj sem nadoknadila vso zamujeno vsebino foruma in sem prav presrečna za vse te pluske 🥰🥰 čestitke res vsaki posebej!!!
Js sm danes imela kontrolo,moja M je zamujala…še na pregledu zjutraj je ni bilo na spregled, popoldne se je potem le pojavila. Najbolj me veseli to,da je rekla Lomškova da grem z naslednjo M lahko v nov postopek…torej kar jutri 😁🤭, tako da grem v nov boj za + 🤞😊

Zvezdica08
in
levinja111
hvala! Ja, tokrat naraven cikel, samo stop injekcijo sem si dala 12. dan zvecer.

Marusk88
lepo, da si nazaj. Srecno v novem postopku. Je dober obcutek, ko se tako fajn poklopi in enkrat celo ni treba spet nekaj cakat…

Super@mentos, krasno, tole zgledajo kvalitetni zarodki, lej kaj vse sta že prestala 💪 srečno, naj ti čimprej mine 14 dni v čakanju na plusek.

polix,
saj si se dost na začetku, držim pesti, da se bHCG do jutri podvoji 🍀
marusk,
srečno, držim pesti, javlja, kako ti gre

PGD
sploh nimam besed. Ne vem kaj naj ti sploh napišem razen to, da nisi edina totalno razočarana nad tem Leonišem in staro porodnišnico..
Tinkara
Lina
pošteno bomo mogle težit in najedat, vidm.. zgleda sem jaz še premal nadležna.. do jutri dam Bernardi čas, da mi odgovori. Naslednji teden ne bom več tok kulturna.. danes sem ji dala na fw še enkrat mail izpred 8ih dni, na katerga ni odgovorila..
res žalostno..

Ja

Evy
tudi jaz upam, da je posotpek kaj pomagal in bodo tokrat izid drugačen. Sicer pa bo to moj 4 postopek. Drugače pa novih preiskav nobenih, klasične preiskave pred začetkom sem imela pa pregled za ščitnico, sedaj pa nič novega. Še to metodo mi niso sami predlagali 🙁

mentos
držim pesti zate 🙂

mentos
kateri dan po stopki pa si imela transfer?
Jaz imam prvi UZ na 12. dan in verjetno bo tudi stop injekcija glede na moje kratke cikle

Zvezdica08
Priporočam samo počivanje, kolikor mi je razložil dr. Reš lahko krvavitev kar traja, ampak je to pri nekaterih normalno. Tako da kar pogumno 😉!

Hana41
Meni se je vlila včeraj in sem klicala dr. Reša, dogovorila sva se, da začnem ponovno z istimi zdravili za zamrznjenčke. Tako da gremo v nov boj: tretji prenos upam, da uspe 😏.

Ženska89, hvala za info in srečno z zamrznjenčki! Hana41 sem se uspela dogovoriti, da mi danes sporočijo rezultate od obeh dveh krvnih testov, tako da čakam in upam na najboljše.

No punce danes je šou pa tud moj optimizem po gobe😒 neka rahla črtica sicer spet je na testu..ampak sem pa prej k sm sla na wc opazla mal rjave sluzi na papirju k sm se obrisala…tako da kot kaže se ne pripravla nč dobrga😪😪

Evo, jaz sem iz uz. Danes 14 dan ciklusa, nič kaj vzpodbudno. Sluznica okol 6 mm, folikli pa 12,13. Je rekla, da če ne bo ovulacije zdaj, probamo naslednji cikel s stimulacijo.
Zakaj sploh gledamo folikle pri zamrznjenčkih? Da so dovolj veliki, da vemo da je ovulacija? 🤷
V glavnem, upam da bo, če ne pa naslednji ciklus.
Mogoče pa se mi še sluznica obnavlja, glede na to, da je bila to krvavitev/splav zdaj komaj.

Jagoda1212 kateri dan od prenos je danes? Nikakor še ni čas za obupat – pri meni je pozitiven test in krvavim že do sobote. Najboljše, da greš na krvni test, da se prepričaš kaj je na stvari.

Neučakana, ja po mojem, da zato gledajo velikost foliklov, da vedo kdaj bo ovulacija.

Zvezdica08 12 dan 3 dnevnega zarodka….dons je še najman vidna črtica od zdej 2 dni nazaj..tud zdej me zaćel neko zvijat kot pred menstro…al pa od živcou sej nevem več…. so pri tebi tudi prisotni kakšni krči?držim pestii da bo krvni potrdil nosečnost🍀 sm razmišlala ja da bi šla u pondelk če se mi neulije…

Jagoda1212, jaz bi na tvojem mestu počakala in 14. dan po prenosu ponovila test. Potem pa vidiš dalje. Jaz nimam nobenih krčev, ampak krvi je pa kar dosti, zato res z nestrpnostjo in strahom čakam na klic, da mi povedo kakšni so izvidi.

Zvezdica hvala za odgovor….sveže krvi zaenkrat še nii…joooj upam da se je obdržala vsaj ena pikicaa❤…. si predstavlajm kako se počutiš ja…

New Report

Close