IVF/ICSI/IUI 2021
Bom poklicala sestre, ja. Verjetno bom potem en cikel spustila, ker verjetno ne bom termina dobila tako hitro, da bi že v tem ciklu nadaljevali s hormoni. Edino to ne vem, če ne bo dan 2-6 jedla polovičko klomifena?
Jaz iskreno mislm, da prenasalca ne bom ustavljala, za enkrat sem zihr da ne.. mogoče bom čez 3 leta drugač misnla, zdej greva samo na zdrave.. da zaj**** še svojga otroka s temle sranjem… ne bi.
Res čestitke vsem, ki ste zagledale plus! Srečno naprej! Nama je danes naročena stopka zvečer-vodilni folikel je bil danes 22 mm. Tako da v petek punkcija. Reš nama je še rekel, da naj bo seme sveže-zdaj moj je to opravil ze v ponedeljek, ampak kot zgleda bo danes še enkrat treba-nama je naročil naj danes to porihtava, pa tudi tudi tukaj na foromu sem prebrala, da jebvas partner to uredil na dan stopke. Naju res skrbi, da pa v petek pri punkciji ne bo v izlivu nič semen, saj je na izvidu pri 2.spermiogramu pisalo, da je bilo premalo semena v izlivu..verjetni je vseeno boljse, da urediva danes..kaj menite?
Ženska89 hvala, tebi pa srečno z novim pingvinčkom.
Polix, rahle krvavitve so se mi začele v soboto proti večeru, kakšen dan je zelo malo, kakšen dan več..zato nimam druge, kot da počakam na rezultate krvnega testa. Kako se ti počutiš? Srečno in javi rezultate.
Jagoda1212, najbrž sta bila testa različno občutljiva na hormon? Kateri dan po prenosu je danes? Najbrž si delala malo prezgodaj, počakaj še kakšen dan.
Če dosežeš starost 38 let ob porodu, ti na napotnico pripada amniocenteza ali bhr.
V kolikor ne želiš delati amniocenteze pa po novem lahko izbereš genetski posvet in ti ponudijo nifty test (v ljubljanski porodnišnici delajo od Panorame-natera test), vendar pa le osnovni paket. Ne moreš pa doplačati za razširjenega.
Sem bila ravno pred kratkim pred to dilemo ali naj vzamem amniocentezo ali nipt test, zato vem.
Si bla decembra prvič na pgdju? Kok si mela zarodkov na genetiki? A ni bil noben zdrav? Si sploh imela prenos? Kakšno okvaro pa imata?
Drži se pa javi se še kej.. bomo s