Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF/ICSI/IUI 2021

IVF/ICSI/IUI 2021

neucakana,
držim pesti, da bo šlo že v tem krogu, izkušenj pa nimam
mentos,
močno stiskam pesti za zamrznjencka
ema8585,
to pa je zgodba o uspehu, super! Jaz moram samo še matični mleček nabavit, ostalega se že itak držim

Bom poklicala sestre, ja. Verjetno bom potem en cikel spustila, ker verjetno ne bom termina dobila tako hitro, da bi že v tem ciklu nadaljevali s hormoni. Edino to ne vem, če ne bo dan 2-6 jedla polovičko klomifena?

Pa še to ne zanima, tiste, ki imate kak neuspešen IVF za sabo, kako hitro ste dobile menstruacijo? Meni zamuja 3 dni, pa dva dni že ne jem Utrogestana, pa se še nič ne kaže, da bo kaj kmalu…

[hashtag=Hana41]#Hana41[/hashtag] jaz sem jo dobila ze 10. dan po transferju oz. tisti ostanki utrogestana so bili vedno bolj roza, krci kot pri M in negativen test. Sem nehala z utrogestanom in cez 2 dni se je vlilo…

Tinkara2021
kot so nama razlozil je moznosti 50% prevec bolan da prezivi, 25%prenasalc, 25% zdrav.. dva kromosoma sta problem tko da sklepam da je zato tko..
Jaz iskreno mislm, da prenasalca ne bom ustavljala, za enkrat sem zihr da ne.. mogoče bom čez 3 leta drugač misnla, zdej greva samo na zdrave.. da zaj**** še svojga otroka s temle sranjem… ne bi.

Hvala vsem za čestitke. Polix, jaz sem včeraj klicala mojo ginekologinjo in ji povedala za krvavitve, tako da me je poslala v laboratorij – sem oddala kri danes zjutraj, ponovim v petek zjutraj, da vidimo, če hormon normalno narašča. Krvavim še vedno, zato me res skrbi.

Res čestitke vsem, ki ste zagledale plus! Srečno naprej! Nama je danes naročena stopka zvečer-vodilni folikel je bil danes 22 mm. Tako da v petek punkcija. Reš nama je še rekel, da naj bo seme sveže-zdaj moj je to opravil ze v ponedeljek, ampak kot zgleda bo danes še enkrat treba-nama je naročil naj danes to porihtava, pa tudi tudi tukaj na foromu sem prebrala, da jebvas partner to uredil na dan stopke. Naju res skrbi, da pa v petek pri punkciji ne bo v izlivu nič semen, saj je na izvidu pri 2.spermiogramu pisalo, da je bilo premalo semena v izlivu..verjetni je vseeno boljse, da urediva danes..kaj menite?

zvezdica
drzim pesti, da bo vse ok, lahko se samo “vrašča”
Hana
41 jaz sem po svežem prensou dobila menstruacijo ze 12 dan, na polno pa 14., po zamrznjenem pa 3 dni po prenehanju uterogestana in estrofema. če je še nimaš ponovi test, nikoli ne veš.

fracek
je pingo uspel? držim pesti, da je. drugače pa boš šla kdaj v nov postopek, če slučajni ni zamrznjenčka; jaz upam da po drugi menstruaciji, se pravi v začetku maja, mam namen malo “zatežit” na pregledu, da vem kako in kaj naprej, ker ene pravijo, da se gre ponavadi s tretjo, večinoma, če ne pride do nobene nosečnosti pa piše da 4-6 tednov po neuspelem transferju.

microbio
bravoooo
mentos
drzim pesti, javi!
neucakana
test si mela s prve negativen al je bila kaka biokemicna zadaj? lahko je pa tudi samo malo posledica nihanja hormonov.

zasanjana
to pa mogoče najboljše, da Reša vprašaš oz. opomnis na spermiogram, drugače pa verjetno že ve kako in kaj najbolje on

evy-
biokemična, test pozitiven. Gremo na nove zmage.

Zvezdica08
iskrene cestitke 😃!

Vsem ostalim želim mirno in brezskrbno nosečnost. Drugim puncam pa srecno v postopkih.

Jaz tudi se nisem nic klicala v Dravlje, ulila se mi pa tudi ni. Estrofema in Utrogestana ne jemljem od ponedeljka, ko sem ponovila test CB in je bil ponovno negativen.

Heii punce…evo mene da se javim…zutri sem delala dva različna testa in en je bil minus drug pa cist rahla črtica tko da zdej res nevem kaj naj si mislm🙄 ponovim jutr zutri k itak nimam nobenga več doma…

zvezdica08
koliko časa pa že krvaviš? Tako zgodaj itak ni druge kot gledat če se beta lepo podvaja, na UZju se ne bi nič videlo. Sporoči rezultat! Jaz grem tudi danes na beto. Je bil pa zjutraj test veliko bolj temen kot prejšnji teden v sredo tako, da imam malo več upanja, da se bo tokrat obdržalo. Sem pa prvič delala ta clearblue, prej sem vedno tiste poceni teste in sem vedno dobivala švoh črtice, no v soboto sem pa na tem testu tudi dobila že močnejšo črtico in se s tem pomirjam.

Ženska89 hvala, tebi pa srečno z novim pingvinčkom.

Polix, rahle krvavitve so se mi začele v soboto proti večeru, kakšen dan je zelo malo, kakšen dan več..zato nimam druge, kot da počakam na rezultate krvnega testa. Kako se ti počutiš? Srečno in javi rezultate.

Jagoda1212, najbrž sta bila testa različno občutljiva na hormon? Kateri dan po prenosu je danes? Najbrž si delala malo prezgodaj, počakaj še kakšen dan.

Danes je 10 dan po prenosu 3dnevnega zarodka…CB mi je pokazu minus…neki avstriski test pa rahlo črtico…zdj sm letela u lekarno itak…so mel sam se te avstriske in sm se dva nardila in je pr obeh rahla črtica,glede na to d ni več jutranji urin bi mnda moglo bit neki na tem😁

Neni
7: Ja, seveda, če imaš še priložnost in časa na voljo, bi tudi jaz probavala do le zdravih zarodkov. Vsak postopek je drugačen, naslednjič imaš možnosti za več blastocist, se splača vztrajati. Jaz ti želim vso srečo! Javi, če se sestra Bernarda kaj oglasi.

Mikrobio
a mi poveš prosim glede Niftyja na napotnico, v kakem primeru naj bi ga dobil (kakšen bi moral biti izvid DHT oz v kakšni starosti). Kakor je bilo meni rečeno naj bi bila na napotnico samo amniocenteza in BHR.

Neni, jaz sem imela punkcijo 5.12.2020, PGD rezultate sem prejela 18.2., v nov postopek z inekciijami grem pa lahko maja – sem bila precej razočarana, pa je rekla, da Bernarda, da ne gre hitreje

Če dosežeš starost 38 let ob porodu, ti na napotnico pripada amniocenteza ali bhr.
V kolikor ne želiš delati amniocenteze pa po novem lahko izbereš genetski posvet in ti ponudijo nifty test (v ljubljanski porodnišnici delajo od Panorame-natera test), vendar pa le osnovni paket. Ne moreš pa doplačati za razširjenega.

Sem bila ravno pred kratkim pred to dilemo ali naj vzamem amniocentezo ali nipt test, zato vem.

PGD
postopek: hvala za info. Uf, kar več kot 2 meseca si čakala. Mi lahko poveš, ali so te klicali z genetike in ti povedali rezultat ali si prejela pismo po pošti? Hvala!

PGD
torej pol leta se čaka.. ne morem verjet. Čeprou smo “not” ne moreš bit na vrsti takrat kot je treba.. ahhhhh.. bolš da ne razmislam, ker sm sam slabe volje..
Si bla decembra prvič na pgdju? Kok si mela zarodkov na genetiki? A ni bil noben zdrav? Si sploh imela prenos? Kakšno okvaro pa imata?
Drži se pa javi se še kej.. bomo s
TINKARO
in
LINO
vesele 🙂

amnio
najlepša hvala za pojasnilo. Noben me namreč nato ni opozoril, zdaj sem klicala zavarovalnico in jim bom poslala vlogo za povračilo. Kolkr dobim, dobim, nima veze, vsaj neki. Srečno!

New Report

Close