IVF/ICSI/IUI 2021
Jaz sem vceraj par ur po negativnem testu ze zacela izdatneje krvaveti. Bolj ali manj je vse crno-rjavo, verjetno ker sem popolnoma zabasana z utrogestanom. Pa tudi med lulanjem se izloca rahlo rjavo rdece, tako da mislim, da bolj crno na belem ne more bit 😔 Sem pisala danes v MB, ce se je slucajno tisti en zarodek docakal zamrznitev in do kdaj je smiselno vstavljat utrogestan. Se cakam odgovor.
Hvala vsem za tolazbo. J**** ga, gremo dalje.
Pozdravljene punce,
javljam se po prvem uradnem pregledu pri osebni G. Danes sem v 10. tednu, plod je zaenkrat ok, ima formirane roke in noge, dobila sem materinsko knjizico in kup nekih napotkov, navodil. Se vedno si ne upam na glas veselit, ker mi je ravno prej javila kolegica, ki je v 12-13. tednu, da so jo klicali iz Dravelj kjer je delala nuhalno in DHT, da so izvidi DHT slabi z visokim tveganjem za dve fatalni trisomiji 😩 Tako da najmanj do svoje nuhalne 23.4. oz. do izvidov ne bom prevec sproscena.
Vsem zelim lep in brezskrben dan ♥️
Nisem se klicala v Dravlje, čakam, da se ulije menstra, pa da imam še kak dan za razmislek. Še vedno ne vem, kam pokličem, k sestram, da me naročijo? Al kar Reša?
Bo katera od nosečk delala Nifty?
Evo, klicala v Dravlje. Če dobim tatretjo menstro konec maja/ v začetku junija, lahko greva v drugi postopek.
Zdaj pa me zanima, ker mi ni blo lih najbolj jasno, ali rabim pred drugim postopkom še kakšni UZ, ali kakšne dodatne preiskave? Sem namreč klicala nazaj, ampak danes jih je nenormalno težko dobiti na telefon.
Ooo hvalaa, iz tvojih misli v usesa visje sile 🥰 Jst sem se danes posvetovala z G o Niftiju pa je rekla naj raje pocakam na izvid nuhalne +DHT. Ker ce nuhalna in/ali DHT nista ok, potem dobis Nifty na napotnico. Tisti en teden se pa da pocakat na izvid. Klici kar sestre, Resa se klice sam v nujnih primerih (tako mi je bilo receno).
Kdaj pa si imela UZ? Tisto jutro, ko si dvignila injekcije ali si se morala naročiti posebej na UZ? Danes mi ni nič več jasno 🤦🏻♀️
jaz sem sedaj konec z menstro po celem propadlem drugem ivf, pa naj bi po naslednji ponovno zacela torej konec aprila oz zacetek maja, vsaj tako sva se pogovarjala in tudi upam, da mi ne bo spet odlašal z vsem, ker me to najbolj živicira pri vsem, da se vse tako dolgo traja,… UZ ce je potreba ti lahko naredi kadarkoli sedaj po menstruaciji.
punce jaz imam pa se eno vprašanje glede svezine semena,.. nama je bilo receno 3 dni, ampak ko ti punkcijo prelagajo seveda na koncu ni bilo 3 ampak ene 5, kar je vrjetno tudi pripomoglu k neuspehu:P kaj je torej najboljše, da on abstinira od dneva stop inekcije, nevem kako drugače udaneš tri dni?
Ko sem jih jaz klicala za ternim za zamrznjenčka, so mi rekle naj kar Reša pokličem in naj mi on pove na kateri dan cikla naj pridem… je bil pa zelo prijazen ko sem ga klicala, čeprav je bil že doma 😉
Punce sploh ne vem, če sem že vsem čestitala… pa vseeno bolje 2x kot nikoli… čestitke za pluske in lepo grejte svoje ❤ še naprej. Mislite samo na lepe stvari.
Midva imava jutri transfer zamrznjenckov, sem ze ful nestrpna in upam, da bosta oba prezivela odmrznitev in bosta pripravljena za prenos.
Sem pa tudi jaz vprasala glede aspirina in medrola pa mi je bilo receno, da bi se naj to dodalo kot terapija po 3 splavih oz. po 3 neuspelih transferjih, in da bi takrat naredili se kaksne preiskave (kaksne pa ne vem).
Hvala lepa za čestitke!
Je mogoče katera bila v isti situaciji? Od 27.3.-31.3.sem imela menstruacijo (po neuspelem transferju). Že predvčerajšnjim in tudi danes spet malo krvavim. Ne čez cel dan.
Je mogoče to od punkcije še (konec februarja), ali zaradi spolnega odnosa?
Jutri sicer imam UZ glede zamrznjenčka, ampak dvomim, da bo kaj v tem ciklusu, če bom še krvavela. Saj bo tudi na uz videti, če kaj ni ok verjetno.
Je možno, da se nisem dovolj sčistila? Ker test je bil pozitiven.