IVF/ICSI/IUI 2021
Dobro jutro.
Prva, ki ne more spat in je podlegla testu 😊 Zal nic, niti sledu druge crtice. V sebi vem, da je to to, da spremembe ne bo, tako da bom zdaj pac cakala, kdaj se bo gospa prikazala. Sem si vstavila crinone in je bilo na vrhu malo crno oz. temno rjavo, tako da se M verjetno tudi ze pripravlja.
Lep dan vsem ❤
Ja,
Kdaj naj bi zdaj klicala v Dravlje, kako naprej? A poklicem na Rešev mobitel, al se naročim na posvet pri sestrah? Rada bi se usedla enkrat z Rešem, ko ima čas in da predebatiramo možnosti. Jaz imam tudi TSH mali višji, okoli 3, a se splača tega najprej znižati pod 2?
Maja grem na moj druugi IVF (prvi je bil po rezultatu pridobljenih celic soliden – 11 celi, 10, zrelih, vse oplojene, 4 blastociste). Upam na podoben izkupićek in razmišljam, da bi telesu malo pomagala z q10.
Sedaj me zanima, ali je ubikinol res toliko boljši, da upraviči svojo ceno? Ali naša telesa pri 33-ih res niso (več) sposobna predelat “običajen” Q10 v ubikinol?
Kaj priporočaš in kakšne doze?
Pripoorčam se tudi za mnenje o proizvajalcu/ponudniku, ker na spletu je tega ogromno in enostavno ne ločim plevela od zrna :/
Pri nama je razlog podoben kot pri vama, samo da sva malo starejša in pri meni prek ene strani ne more it, zato sva bila v postopek dana malo hitreje (po cca 1 letu ze). Se pa tudi jaz sprašujemo podobno in samo upam, da ni še kje kaj neodkritega. in z vsemi pestmi upam, da je bil v zadnjem postopku res kriv infekt in antibiotiki, ki jih je moj jedel 10 dni pred mojo pukncijo.
Kar se tiče prenosa na 2.ali 3 dan; kakor vem se dela kadar je malo št. celic, naj bi bilo na 5 dan kao bolj kvalitetno, samo iz foruma (“prakse”) sodeč so uspehi popolnoma enaki.
Glede TSHja ti mora pa reš povedat, če je znotraj refernčnih vrednosti po mojem ne rabiš nič.
Sama bom sigurno poleg klasike posegla še po kaki alternativi, kaj točno pa se še odločim.
Punce nekaj bi še vprašala…ker imava v petek mnda že punkcijo..naj bo pri moškem res abstinca vsaj 3 dni? Oz. ne sme biti dlje? Zadnji spo.odnos sva imela že sigurno 10 dni nazaj…zdaj ker pa je pri nama problem spermiogram, naju skrbi, da pa slučajn bi potem v petek bilo manj plavalcev, ze bi zdaj imela sp.odnos, potem pa bi tako moral v petek oddati seme. Kakšen nasvet? 😌
Fracek…joooj noo pa ne noo😏škodaa noo…sam vseeno mas se 6dni da se obrne kar sploh ni mal…pr men prvo rundo je bil tud 8dan se negativen…vseeno močno držim pesti…
Hana žal mi jee..😒nimamo kaj v novo borbo koo bos pripravljena..
Evoo pr men se pa kr dogaja…ucer sm bla kot da bi me vlak povozu bl na kavču ceu dan…nepaše mi jest sploh edin juha….skoos se neki davm in mi gre na bruhanje…nevem mislm da je too too…u sredo delam test…
Punce srečno vsem v kerem koli delu postopka ste….😉