Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF/ICSI/IUI 2021

IVF/ICSI/IUI 2021

Saj vem, da se je butasto zanasat na TT, ker jo tako lahko zvisuje sam progesteron, ampak sem se danes z nekim slabim obcutkom ze zbudila. Verjetno tudi slaba vest, ker sem dosti “migala” zadnja dva dni.
Glede na to, da imam 5 testov doma in da sem jih v teh, skoraj treh letih nacrtovanja naredila vse skupaj okoli 5, se tokrat ne bom drzala nazaj 😁 Ce ne bo M tam osmi dan po transferju, bom verjetno ze 9. dan kakega namocila. Rajsi izvem slabe novice pred krvnim in si ne gojim laznega upanja do zadnjega. Vsi testi, ki sem jih naredila, so bili vedno cista belina, tako da se laznega + niti ne nadejam. Kar bo, pac bo. Torej test okoli torka, ce ne bo prej slabih novic.

Dancy84 si sla kej prevert? Je usee ok?
Js sm pa kr pisala učer na mail če so uspešno zamrzlni preostali zarodek…pa se je žou nehal razvijat tko da ni nč🙄
Ja nič tem mojim dvem pikicam neda. Druge šanse kokr da lepo ostaneta pr menn😊
Js sm delala prvič test na 8 dan in je bil- 10 dan sele plus…mogoče za to k je bla uz enmaternična…

Hej

Hana41,
vidim, da nas je kar nekaj tule, ki smo imele sočasne prenose. Kako se držiš?

Tule ni še nič novega, včeraj sem popustila radovednosti in naredila test, a je bil negativen. Dan D je v nedeljo, me pa že tri dni matrajo občasni krči, tudi ostanki utrogestana so danes malenkost rjavkasto/roza obarvani. Iskreno ne vem, kaj si naj mislim, sedaj ko se iztekajo zadnji dnevi prav čutim, kako narašča mentalni pritisk. Pripravljena sem na minus, čeprav vem, da me bo dejstvo, da se nobena pikica ni prijela, konkretno potrla.

Evo, meni je uspelo dobiti napotnico za prenos zamrznjencka. Uz imam pa komaj 12 dan ciklusa. Verjetno bo že ok tako 🙂

A je katera šla takoj po neuspeli nosečnosti s svežim zarodkom po zamrznjenčka?

Mal dileme je, dr je rekel, da bi bilo lepo počakati, po drugi strani sem pa še zdaj polna hormonov od postopka 🤷

Tile hormoni najverjetneje ns vsako vplivajo drugace. jaz sem naprimer prvi ciklus po ivf postopku nameravala iti na prenos zmrznjencka, ampak sem imela ciz svoh endometrij in celo odsotnost ovulacije. po 3mesecih se je zadeva uredila, sem sla na FET, kjer pa smo bili za kratek cas uspesni.

Tudi po medikamentoznem splavu sem imela spet svoh endometrij, tako sem spet cakala 3mesece, da se spet vzpostavi hormonsko ravnovesje.

Skratka, meni tile umetni hormoncki delajo kar stalo 🙁

Neučakana
jaz grem po zamrznjenčka takoj po neuspehu z dvema svežima zarodkoma. Uz imam na 12. dan cikla, s tem da sem od prvega dne M na Estrofemu… upajva da se nama to obrestuje 🍀

levinja111-
kdaj pa maš uz? Jaz v sredo na gklj.
Jaz pa nimam Estrofena, kako to??🤷 Sem pa v navadnem ciklusu. Upam, da bo vse ok.
Kdaj pa se odločimo, če vstavimo enega ali dva?

To je zdaj najin čas, da nama uspe 🤞🍀

jagoda1212
nisem sla pol nikamor, sem samo pocivala. Mam se zmeraj rjav izcedek, ce bo sveza kri bom sla pa na urgenco. 8.4. imam pa potrditveni UZ. Upam na najbolse, ce ne pa naslednjic po zamrznjencka☺️

Neučakana
jaz imam uz šele 11.4. Sem šele včeraj dobila pravo menstro. Pojma nimam kdaj se odločiš za št. zarodkov, mogoče na zadnjem uz… mene čaka samo en 🐧 in močno upam, da preživi.
Imam zelo kratke cikle, 24 – 25 dni, zato sem dobila stimulacijo. Ti boš pa verjetno imela v naravnem ciklu.
Naj bodo tvoje besede uslišane in naj se najini pingoti spremenijo v prave male borce 🍀🙂

Dancy84…js bi sla prevert na tvojmu mestu..ne da te strašim al pa kej…lahko ni nič lahko je marsikaj…men se je tud začel izcedek ene 10dni pred uz…sm klicala u dravle..je rekla da če se pripravla ss itak nimamo kaj in da naj pridem na uz k ga mam…no na dan uzja sm padla dol pred ordinacijo in me je odpelu rešilc…bla je izvenmaternična..ostala brez jajcevoda ker je poču…če pomislm da bi lah ostala brez jajčnika al pa clo brez maternice se mi kr tema dela….nevem ni se za hecat.
.upam da je useee ok🍀

Jaz sem danes imela UZ (po prvem neuspelem IVF transferju s svezim zarodkom) in menda zgleda vse ok, tako da si danes dam stop injekcijo in bo prenos zamrznjenckov v naravnem ciklu.

Me pa zanima na kateri dan po stop injekciji ste potem imele prenos zamrznjencka ?
Jaz imam blastociste, torej 5 dni stare zarodke. Danes si moram dat stop inekcijo, transfer pa imam predviden za sredo in mi nekako ne gre skupaj po dnevih oz. je 1 dan razlike glede na prejsnji postopek, ko je bil prenos svezega zarodka… cist sm ze zmedena

Zdaj sem dva dni res slabo spala, ful zgodaj vstala, čudne sanje, skoz ena teža….odkar so se mi v torek začele neke bolečine v krizu kot pred menstro. Do torka sem bila pa ful v redu.
Upam, da danes bolje spim, ker nimam nobenega testa doma, me ne bo firbec matral it zjutraj test naredit.
Se pa sprašujem, če bom še kdaj videla plusek sploh. Objem vsem.

hana41
nekaj kar si pa ne smemo dobolit je tako razmisljat! sigurno bo plusek, tudi ce ne se takoj; drugace pa delati test 10. dan po transferju na drugi dan je nekako isto kot ce ga delas 7 dan po prenosu 5dnevnega zarodka, kar pomeni da je sigurno lahko se lazno negativen!

Hana41,
naj ti naslednji test prinese lepe novice. Drzim pesti.

Danes sem (ze/komaj) 5. dan po prenosu. Obcutek kot pred M, zacelo se je dogajat spodaj, cutim tudi kriz. Sem sla pocekirat zapise lanskega leta in sem pri 1. postopku s svezim zarodkom zakrvavela ze 7. dan in ne 8. kot sem mislila (zjutraj ze rjavo na aplikatorju za crinone gel, zvecer pa ze na vlozku). Po naravnem ciklu bi morala dobiti M najkasneje v nedeljo, torej 7. dan po prenosu. Bomo videli, je pa zanimivo, da sem tokrat skoraj popolnoma brez upanja v pozitiven rezultat. Ah ja, jajca pa zajci pa to 🤪

Evo punce, meni se je danes vlilo. Totalno razočarana 😞
Ali naj nadaljujem z utrogestanom do nedelje? Je smiselno še danes kontaktirati kliniko ter jim povedati, kaj je na stvari?

Se počutim, kot da bi bila okrevanja, hehe. Hvala, ja, jaz tudi tako upam.

Okregana bi moralo pisat v prejšnjem sporočilu 🙈
Bubi, žal mi je. Če si prepričana, da je menstruacija, progesteron nima več smisla. Pokliči na kliniko, da se dogovoris za naprej.

hana41
cisto malo:) drzm pesti zate! jenpa tezko, tudi jaz se se psihicno sestavljam za nove boje v maju:)

bubi
ce sta bila vsavljena 2 vseeno naredi test z jutranjim urinom preden nehas s progesteronom, baje so bili tudi taki primeri, ko se vlije pa se en prime. (taka bavodila sem dobila jaz ko se mi je zgodilo enako v 1. postopku)

fracek
mogoce je pa le se ugnezditev, ti si imela prenos 3 dni starega zarodka;…kaj pa prvic?

Fracek…tudi pr meni začel neki dogajat…nism dost spala je bla cela fešta v trebuhu🤣🤣sm tud opazla mal več izzcedka…modrc je vsak dan bl poln🤣no zdle sm pa pojedla zajtrk use ok si skuham kavo se mi je pa took dvignl k sm nardila požirk da sm skor bruhala….pa prej v trgovini k sm sla mem mesa se mi je isto začel dvigvt💁‍♀️js sm optimist vedno tko da to kr pripisujem mojima škratoma k sta se lepo ugnezdlaa❤💚 tkoo da tud tep pošiljam en kup mojga optimizma😄boš vidla kmal se bova mogle za uz prjavt😊😊

Hana41
ful držim pesti zate, da ti uspe 🤞🏻

evy
a res? No tole mi je zdaj vlilo še kanček upanja, hvala. Ja, vstavljeni sta bili dve dvo-dnevni pikici, ena se je baje ful lepo delila, druga malenkost manj, ampak je po besedah dr zgledala kar obetavno. Lahko vprašam, kateri dan se ti je kljub krvavenju pokazal plusek?

New Report

Close