IVF/ICSI/IUI 2021
No jaz pa danes nimam dobroih novic, isto je bil delan klasicen ivf in se nobena celica ni oplodila, ni pa nobenemu jasno zakaj. v prvem postopku so se 4/4; zdsj nobena; celice kao dobre seme kao ok;… za genetiko pravijo da se ninin da se nic ne picakuje,… z majem pac v nov postopek, z prvotno terapijo (za vsak slucaj); se pa vmes dogovorimo kako in kaj in naslednjic vseeno ob zadostnem st celic polovica ivf in pol icsi
Ajej
bdw kaj se vse na genetiki gleda oz. kaj poguglam da to najdem sploh ne piznam se izraza za to (genetic testing for conception? )
potem sem sledila navodilom moje tuje klinike in naredila naslednje krvne teste:
-genetika-kariotip
– “plodnostna imunologija” (vkljucuje tudi amh, killer cells, indikatorje za trombofilijo,… in se velik drugih meni nepoznanih kratic)
– test za mutacije mthfr, f2 in f5 (leiden)
Evo me punce nazaj, prejokala sem cel pregled in se zdej jocem, ampak od srece in olajsanja. Otrocek je ok, celo vecji kot sem dejansko noseca (za 9 tednov in 1 dan, ceprav sem gestacijsko noseca dobrih 8 tednov).
Se slikice UZ-ja sem dobila od svoje barabe ♥️
Naaajlepsa vam hvala za vzpodbudne besede, optimizem in podporo, zlate ste ❣️ Res je tako kot ste rekle, posteljica vrasca in se lahko kasna zilica rani. Sicer se vedno nisem izven nevarnosti, a sem po besedah G na zelo dobri poti.
Mene trga v križu kot pred menstro in s strahom hodim lulat, kdaj me bo pričakala menstra.
zna biti sicer da se zato odlocijo prej za genetske preiskave, pravijo sicer da je zelo malo verjetno da je kaj na tem… sama bi po eni strani to najrajsi naredila po deugi strani pa po danasnjem dnevu nevem ce imam “jajca” za to
Sva pa sedaj na vrsto prisla tudi v SLo, tako da bom maja v ivf na gk lj