IVF/ICSI/IUI 2021
Tudi jaz se javljam na dolznosti 😊
Od 7 so se 4 oplodile, 1 zaostala v razvoju, 2 sta dobri, 1 bodo pa pustili se kaksen dan ali dva, ce bo za zamrznit.
Tudi jaz grejem 2 pikici ❤❤
Zanimivost: naredili so nama ICSI, ne vem zakaj, ker nisva bila seznanjena, videla sem komaj, ko sem prejela odpustnico. V prvem postopku sva imela IVF. Da bi bilo seme tokrat tako slabo? Naceloma je imel moj bp oba spermiograma. Ali pa se morda tudi pri slabsi kvaliteti jajcnih celic naknadno odlocijo za spremembo postopka? Skratka, ko sem opazila na listu, je G ze odsla in nisem utegnila vprasat.
Sem pa jo vprasala za aspirin in medrol. Aspirin 100 je rekla, da lahko jemljem, ce tako cutim, da ne bo skodilo, dokazov za dvig procenta uspesnosti pa ni. Predpisala mi ga ni, tako da zgleda to v MB ni praksa, vsaj pri najini G ne. Medrol pa je odsvetovala, je pa rekla, da se v tujini vsega tega precej posluzujejo, ker gredo na vse ali nic, nekaj takega.
Drzite pesti. 🤞🙏🙏 Navijam tudi za vse ostale. 🤗
Tudi ostalim puncam, ki grejete svoje bebije zelim obilo srece in uspesno vgnezditev ❣️
Vsem drugim soborkam v vseh fazah postopka tudi zelim veliko srece in uspehov.
Nama je pa direktno povedal, da ponovno delajo klasičen IVF,….
Pozdravljene punce.
Čestitam za pluske in držim pesti za vse ostale, ki grejete svoje zlate pikice 🤗🍀
Meni se je po treh letih le začelo malo odvijat. V petek me je klicala iz neplodnostne ambulante in mi dala napotke,ker sem bila v službi sem jo zelo slabo slišala in razumela.Bom vsaj tudi po pošti dobila napotke tako mi je bilo rečeno. Dobila sem kontracepcijske tabletke, ki jih moram začeti jemati drugi dan menstruacije.A je mogoče imela katera takšen protokol,da je najprej začela s kontracepcijskimi tabletami in kaj nato sledi.Sem čisto ne vedna glede tega. Hvala za odgovor 🤗🍀
Če se mi še ne bo vlila menstra, bom jutri vseeno delala test, že zato da lahko rečem, da sem ga opravila na določen datum.
Jaz sem okej, čisto nič posebnega, nobenega znaka nimam. Že zadnjič sem pozabila napisat, da nisem na bolniski, niti nisem bila, edino na dan transferja sem imela dopust, tako da ostalo delam. Večinoma sem od doma, en dan sem šla vmes v pisarno.
Jaz moram priznat, da me je prejle popadlo in sem delala test neumnica.. 5 dni po transferju pa še ne s prvim jutranjim urinom. Itak je negativen. Mi jih je poštar ravno prinesel in se nisem mogla upreti 🤦🏻♀️
Nisem preveč razočarana, ker vem, da je še zgodaj.
Punce seveda sem delala test in je itak negativen. Še vedno pa se mi noče vlit… na momente me tako zareže v trebuhu, da mi ni nič jasno. Spala nisem celo noč in sem čist adijo danes. Dobro da je danes bolj mirno v službi. Bom pa popoldne poklicala v Dravlje, da se dogovorim za 🐧 upam da dobim ta “prijazno” sestro 😉
Sem vesela za vse vaše pluske in za vse, ki grejete male pikice 🙂
Jaz sem danes dala kri, beta hcg je 10, tako da vsaj to. Sem pozabila vprašati sestro, če je hcg že negativen, verjetno ni možnosti, da bi bila vseeno kaka izvenmaternična? Ker me na trenutke tok boli za znoret.
Za zamrznjenčka moram pa zdaj spet v Leonišče 🤔 bo to spet pregled, ali samo napiše napotnico? Sem upala, da bo šlo že zdaj v tem ciklusu, ker ste nekatere rekle, da smo še polne hormonov, da ne fajn iti čim prej.
Zdaj moram pa spet čakati, ali lahko malo kako pospešim vse skupaj?
Bravo punce, zdej pa sam cuvite svoje pikice, bolj pocivat k pa neki se naprezat (moje mnenje) bo se cas za vse ostalo..
Jst pa odstevam se 2 dni do UZ wooohoo.. Slabost zdej ne pride zjutri, pride cez dan pa takrat k jem glaven obrok, in ne popusti do zvecer. Ponoc mam krce rahle. Prsi se tud dotaknt ne smem.. Tojto.. Zakorakala bom pocas a zanesljiv prot 8 tednu, upajmo da v dvoje (al pa v troje 😀 – vecni optimist ceprav v prvem IVF pri vstavljeni 1 blastocisti je 2% sam chance za enojajcne dvojcke bojda) in ne solo 🙂