IVF/ICSI/IUI 2021
Mentos haha, tud jaz takoj po glasu prepoznam dotično sestro 😂 .. identična situacija, ena je takoj našla primeren datum, druga pa trdila, da ima moja ginekologinja kao vse termine zasedene.. očitno se najde rešitev, če se ne pustiš prehitro odpravit 🤷včasih se pač splača mal težit 🙈 jaz sem imela samo en UZ,ker je blo ravno pred začetkom ovulacije in sem si morala še isti večer dat stop injekcijo, pet dni po injekcijo pa sem imela prenos.
Dobro jutro vsem.
Jaz imam jutri ob 8.15 prenos, ce naju bo seveda kaj pricakalo. Se dobro, da imam dosti dela, da nisem tako na trnih. Tisti dan po punkciji sem prelezala oz. zvecer sem sla se na en rojstni dan (sedet:), drugi dan pa sem bila ze skoraj kot nova, od tretjega dne pa normalno funkcioniram. Se nimam kaj dosti za pritozevat haha.
Glede prenosa zamrznjencka; jaz sem lahko sla ponj z 2. M.
Kaj pa tvoje počutje? Še vedno uredu? Si še na bolniški ali v službi?
Saj tisti 1% upanja še vedno ostaja dokler se menstruacija ne vlije ali pa do ponedeljkovega testa. Čeprav se pri meni čudeži ne dogajajo. Sem pa dobila minimalen rjav izcedek.
Razmišljam pa za naprej kaj bi lahko spremenila saj bi lahko že aprila grela novo pikico.
Ali mogoče katera ve, če zamrznjenček vedno preživi odmrznitev?
Hvala za info glede scratchinga, zelo bi bila vesela, če poveš kaj več, kdaj ti to naredijo, ko izveš. Se pravi mesec pred prenosom svežega ali ko si že stimuliran.
Meni je danes uspelo dobiti napotnico za genetske preiskave od osebne zdravnice. Vedno mi je rečeno, da morajo biti za to trije splavi in da se kemična nosečnost ne šteje za splav. Pa sem sprosila pri osebni zdravnici. Za vse mora človek težit. Nič ni avtomatsko.. Leta pa tečejo. Apak me vse zmoremo. Ogromno moči za vse supaj želim vsem..
Eni prezivijo, eni ne.
Srečno