IVF/ICSI/IUI 2021
Sva z vsem podaljševanjem (kratek protokol, punkcija 17. dan) le privlekla do 5 celic, zdaj pa da vidimo kaj bo.
Tokrat sem imela puregon 175 je najprej kazalo, da bo punkcija kak 11-12.dan, ko mi je dodal orgalutran so pa jajcniki sli v slow mode; in mi je potem dodal še menopur za ene 4 dni, da sva zbrcala še levi jajčnik do tja kjer je bil desni.
Prenos mi je pa dal na torek, delal se bo klasicen IVF,..
Dobila sem pa zraven (malo verjetno na mojo inciatorstvo) medrol 4mg, namesto aspirina (pri pngvinu) pa se je tokrat odločil za Fragmin, nisem pa imela v vsem tem casa, da bi vprašala zakaj.
Hvala vsem, držim pesti za vse nas 🙂
Pomaga da gres malo ven na soncka ja…. in seveda prav je, da razmisljas pozitivno.
Danes sem delala test in niti sledu od crtice… tudi na ovulacijskem ne. Ponovim spet cez 2 dni. Drgac sem pa uredu, rahla bolecina v trebuhu in obcasno spikanje. Zaenkrat nimam niti nobenih simptomov za menstro. Po mojem ciklu bi jo morala dobiti ze v ponedeljek, ampak zaradi postopka se to v vsakem primeru porusi… bomo vidli kaj bo pokazalo v soboto 😉
Hvala, ja malo sem brala da se začne z min. dozo..prvi UZ mi je tudi dal sele na 8 dan…Dobro bomo videli.
Lep sončen pozdrav 🌷 in upam, da bomo lahko tudi me vse tukaj drugo leto praznovale materinski dan 🤗
Hej punce 😊
Sm končno dobila datum za sprejem pred IVF, imam 13.04. v GKLJ. Še katera približno takrat?
Js pričakujem da bomo šli še čez prvi postopek, ki sem ga imela novembra da pogledamo kaj je bilo itd..
M bom predvidoma dobila okol 17.aprila, tko da naj bi takrat startala.. Imam pa predviden kratki protokol z menopurjem 🙂
Punce ki ste zagledale magicni + iskrene čestitke! Se veselim z vami! Lepo nosite do konca!
Tiste ki pa cakate, drzim pesti za vas ❤️🙏
No nama je danes krvni test potrdil nosecnost. Vesela zelo, pa vseeno je v meni se toliko strahu. Zdaj cakam posto za UZ. Koliko casa po krvnem je ponavadi UZ na gklj? Pa se eno vprasanje, ki ga nisem hotla zastavit pri sestrah, tukaj je bolj sprosceno🙃 kako je z odnosi, do krvnega testa so bili odsvetovani, pa tudi tabletke si moram vstavljat se do prvega ultrazvoka. Kaksne so vase izkusnje?🙂
Drzim pesti za vse punce, da cim prej pridemo do svojih zakladkov✊🤗
Ko ravno omenjas vgnezditev…tiste, ki ste videle plusek…ste opazile kaj krvavitve ob vgnezditvi? Pri 1/3 nosečnic naj bi se pojavila.
Meni je G na prvem prenosu rekla, da se blastocista vgnezdi 12-24 ur po prenosu. Ima se katera kaksno informacijo glede vgnezditve po IVF. Po logiki bi napram naravni zanositvi lahko kar drzalo.
Tudi meni so rekli, da brez spolnih odnosov do potrditvenega UZ, ce pride do +. Nama je ze zdaj tezko cakat, ampak kaj hoces, bomo ze zdrzali 😅 Pa se crinone/utrogestan si vstavljas ponavadi do UZ, tako da ze s tega vidika ne bi bilo najbolj “simpaticno” 😆
Pa se še jaz malo javljam…naslednji teden imam končno tale scratshing.
Vsem k ste mele punckijo, cimprejsne okrevanje vam zelim, in cim vec oplojenih celic, ter blastocistk
Jst sm pa “slaba” slabost me ne spusti, se mal pa mam potrditveni ultrazvok, da vsaj vem da ni vse zastonj..
K je ena sprasvala jst sm mela 11.3 krvni test po 15 dnevih prenosa, potrditveni UZ so mi dal sele 31.3