IVF/ICSI/IUI 2021
Uff, tega pa nisem vedela, da testi kasneje ne pokazejo vec hormona 😳
Res je, po plusu se sele pricnejo skrbi, a zdej sem se malo pomirila, ker itak s pretiranim strahom bolj sama sebi skodim kot koristim, vpliva pa nimam nobenega na razvoj zarodka.
Punce, res sem vam hvalezna za odgovore in podporo…zlate ste 🥰
Tudi jaz nisem vedela, da testi kasneje ne pokažejo prav… pojdi raje na krvnega, predvsem zato, da se ne boš preveč sekirala, ker to najbolj škodi. In končno se normalno najej, če nimaš več slabosti 😉
Hvalaaa levinja 🥰 Mislim, sej sem trpela, ampak bi lahko se dosti bolj nastradala. Sem se pa danes z mozem odpravila za nekej ven na pijaco in si zbistrila misli, se znebila strahu pred izgubo, ker itak ne morem nic naredit. Tud krvnega ne bom sla delat, raje si zamisljam mojega fizolcka kako raste v trebuhu pa tudi ce morda ni tako 😊
Kako si ti, kako gre?
Sama še nisem tako daleč v postopkih kot vas je večina, zato vam še toliko bolj želim, da bi se vse skupaj izteklo popolno in po željah in načrtih, vsem tistim, ki pa ste že nosečke pa najlepšo in zdravo nosečnost 🍀
Jaz sem takooo zelo neučakana in odštevam dneve do začetka, še prej pa me čez dva tedna čaka sprejem pred postopkom. Tiste, ki ste na GK Lj; kako izgleda ta sprejem? Kaj vse se tam dogaja in koliko to traja?
(Vem, da zaenkrat samo sprašujem in nič še ne delim, ampak se ki dejansko nič še ne dogaja, vas pa zato prav vsak dan spremljam 🙂).
Sicer še nisem imela prvega pregleda imam datum maja, sem pa našla tule koristne informacije:
http://www.reprodukcija.si/preiskave/prvi-pregled/