IVF/ICSI/IUI 2021
Uuu, si ze kar dalec. Cez cca 3 dni bi lahko probala naredit baby check mini, bi ze moral kaj pokazat. Ali bos pocakala do konca?
Škoda, bi vsaj malo vitaminov dobila. Jaz imam pa zelenjavo ful rada. Sadja ne tako zelo, se pa vseeno sedaj filam z mangom, bananami in pomarančami.
Jaz bi že jutri naredila test iz firbca, čeprav vem da je prezgodaj… predvsem bi rada spremljala če bi prišlo do vgnezditve in kaj se bo dogajalo naprej…
Kdaj imaš pa pri ginekologu UZ?
Danes sem prenehala z utrogestanom. Kdaj bi naj začela krvaveti? Verjetno bo močnejša krvavitev, ane?
V ponedeljek moram pa še 1x dati kri, da vidimo, če pada, je rekla sestra.
Potem moram počakati še eno menstruacijo, ali kdaj grem po zamrznjencka?
Verjetno se noben ne ukvarja z vzrokom, zakajni uspelo? Me zanima, ali se je sploh vgnezdil, ali je nehal rast…
Ves kako sem jst naredila, jst sem cist iz fore zacela 8. dan testirat z ovulacijskimi testi in opazila, da se crtice jacajo do 10. dne, potem sem cca 10. ali 11. dan testirala z baby check mini, ki je pokazal rahlo crtico in potem vsak dan mocnejso. Sem bla nora, da sem to pocela, ampak radovednost je bila mocnejsa.
Javi kaj bodo rekli.. naj bo hitro mimo čakanje.
Ja, 3.3. prenos blastociste, 18.3. beta hcg 176, test pozitiven. Uz bi naj imela pa komaj 7.4. O nobenem uz ni bilo govora danes po telefonu. Samo da dam v ponedeljek še 1x kri, da vidimo, če pada, da ni kje kaj ostalo, je rekla.
Tudi jaz upam, da čimprej dobim menstro zdaj. Sam bo verjetno treb počakati kak dan ali dva.
Kaj pa se zgodi v primeru, da si noseč, pa prenehaš z utrogestanom? Isto začneš krvaveti?
Kar se tiče pa aspirina oz. Fragmina pa hm dobro vprašanje, pri meni ni nobene motnje v strjevanju krvi, vsaj ne diagnosticirane pa je rekel, da me mogoče tokrat po transferju da kar na fragmin namesto aspirina (ga vprašam zakaj; mogoče kaka izkušnja iz prakse pri endometriozi…)
Jst pa mislim, da je z mojo nosecnostjo konec, ker so vsi simptomi potihnili, tudi test nosecnosti z baby check mini je bil dokaj bled. Sem pisala svoji G, ce bi naredili UZ prej kot sem narocena, saj bi raje prej vedela, ce je zarodek odmrl. Sem kar v skrbeh, ampak se pripravljam na najhujse.
Vsem puncam, ki ste ravno dale cez punkcije/transferje, zelim veliko srece in stabilnih pluskov ♥️