IVF/ICSI/IUI 2021
Tudi sama imam mešane občutke. Imam konstantno prisotno rahlo bolečino v sredini trebuha in upam, da je to dober znak… me pa prsi vedno manj bolijo. Je pa danes 8. dan od transferja.
Nabor se ni kej dosti razsiril, ker sem se en dan pregresila, trpela ko satan in zdej spet jem sam mojo dobro staro osnovo z nekaj manjsimi dodatki, ki jih prebavljam 😀 Uzivam pa nic kaj dosti, strahovi pred odmrtjem zarodka ali SS je se vedno velik. Ampak nekako se prepuscam usodi, da naredi svoje pa kakor bo.
Kako si ti? Upam na najboljse 😊🤗 Kateri dan si ze?
Hvala punce. ❤🤗🤗🤗
Sem pozabila napisat, zaslisala danes 2 sestri glede aspirina v Mb in glede na odgovor niso ravno privrzenci, mi je ena rekla, da tu ni nobenih dokazov za izboljsanje rezultatov in se naceloma ne posluzujejo. Bom na prenosu se ginekologinjo vprasala.
Ja, v Mb imajo moznost narkoze. Jaz sem se zdaj ze drugic odlocila zanjo in ni mi zal. Oni lahko v miru opravijo svije delo, jaz pa si telo resetiram. Po dobrih 10 minutah sem ze gledala v svet oz. so me zbudili s klicom po imenu 😊 Ce bi imela manj foliklov kot 5, pa bi se odlocila za lokalno. Pred punkcijo sem morala na hitri test za covid, cakala sem samo pol ure na rezultat. Mi je pa sestra rekla, da so danes zelo hitri, da so en dan punce cakale 2 uri ja rezultate.
Zaenrat nisem na bolniski, imam svojo dejavnost in sem pac doma. Sem pa studirala, da bi si tokrat vseeno odprla bolnisko, bi se mi pri placilu prispevkov vseeno poznalo. Kaksna racunovodkinja tukaj za nasvet? 🙃
Lepo bodite, grem se zdaj pustit razvajat. Mmm, kak pase kavica ❤
A kera jemlje antimetil prot slabosti? Ma jst sm ga kupla, sam pol pisejo vsi da ni priporocljiv pa ga ne jem. .
Dons je sicer slabost mal bolj kr sm od 5h zjutri na vsako uro neki grizljala in pomaga oz. Sm zacela grizljat neki se preden je prsla slabost (hihi mal sm jo za nos potegnla). Je pa pol prsla driska, zarad maslenih kukijev valda spet neki telesu ni vsec..in pol je bla mera polna, sm najdla od mojga neko suho klobaso za zajtrk in je bla enormna stala, katastrofa k da sm crevesno floro podrla (ce je pa tko na preklet disala edina hrana k se mi ni uprla v zadnjih 10 dnevih, vse ostalo takoj slabo)
Tolk vas je, pa se ne spomnim vsake imena me je pa en plus mislm da
Antimetil naj bi bil varen, a kakor sem nasla komentarje na fb-ju in netu, je to bol blazev zegen in ne pomaga.
Meni se neke cudne mucnine zacnejo bolj proti popoldnevu in stopnjujejo proti veceru in mi je tudi dosti boljse oz. se izognem slabosti tako kot ti, da stalno po malem nekej jem (pusto meso -piscancja prsa in krompir v vseh oblikah ter rizi bizi riz). Jst sem si v lekarni kupila Reflustat za refluks in kislino in moram rect, da kar pomaga tudi za slabost malcek. Mi pa ni vsak dan slabo in tud prsi me ne bolijo vse dni enako. Loterija res. Kot vidim sva res obe na istem 😃 Kupi si kaksne probiotike in/ali donat za prebavo. Ker jst sem ful zaprta, dokler ne spijem donata, sploh ne grem nic na wc.
Hej hej.. Evo sem dobila M, sm klicala da se prijavim za nov postopek pa nihče ne dvigne telefona, sem potem na mail pisala (včeraj) pa tudi nobenega odgovora.. Bom jutri probala takoj ob 10h poklicat, malo mi je čudno. V prven postopku so me zafrknili in me niso prijavili in sm pol čakala še 1 mesec več in res ne bi več l, da se mi to ponovi.. Se mi že od novembra ko se ni prijelo vleče za znotet 😁
A je v GKLJ potreben hitri test pred punkcijo in prenosom?