IVF/ICSI/IUI 2021
Vse papirje sem že dobila, odobritev kozilija in vse. Včeraj sem dobila M in danes klicala (tko kot pise v navodilih), me je narocila na sprejem pri sestri Bernardi v stari porodnisnici na ta administrativni del podpisovanja dokumentacije.. Pozabila sem pa vprašat a potem 2. dan naslednje M že štartam špikanje za kratki protokol?
Evo mene 😉 Danes na UZ mi je premerila 6 foliklov (na vsakem jajcniku 3), velikosti so 12 (najmanjsi) in 19 najvecji. Jutri se se piknem z obema injekcijama, v nedeljo samo diphereline in zvecer stopka ter v torek punkcija.
Malo je bila zacudena, da so glede na dolgi protokol tako neenakomerne velikosti, je rekla, da je ravno namen le-tega, da se bolj usklajeno razvijajo in jih je potem vec za punktirat. Potem pa ugotovila, da je bilo v prvo tudi enako, tako da ocitno pri meni pac tako je. Upam, da bo kaj not, nekega presezka pa ne pricakujem, ceprav si zelo zelo zelim, da bi jih bilo kaksnih 10 , moje pobozne zelje. 🤔
Evy, kako kaze tebi?
Kar se tiče celic so pa 4 več kot dovolj! drži pesti da se vse oplodijo!
Evo se javljam za en update.
Ko mislis, da je bila terapija tezka, bolecine neznosne, oslabljeno telo bam pride nosecnost in mi je okrog 6 – 7 tedna, konstantno slabo zjutri , prot veceru me maternica boli, cez dan mam pa lih tolk energije da selektivno postorim kako hisno opravilo, enkrat me glava boli drugic ne, enkrat sm zaprta drugic ne, enkrat me zebe drugic ne, enkrat sm zadihana drugic ne.. K je nekdo sprasval kako smo “nosecke” (se se nic ne ve kaj bo) .. 🙂 ni lih lustn..
Pozdravljene…eto prvi uz je za mano…neki se pa dogaja..reš je bol nahitro pokomenteral kookr sm ujela na eni strani 4 na drugi 5 neki tazga…kar je se tiče pa velikosti je reku da je najvecji 14 za ostale nevem…dobila se za dva dni robe🤣🤣u torek pa spet uz…komii ze čakam punkcijo da vidmo pr čem smoo…
Hana41, smo prišli do transferja ampak se ni prijelo.
Ker ze imam enega otroka, se zaenkrat se nisem odlocila za ponovni postopek in mislim da bo tako tudi ostalo. Stara sem pa tudi ze 39 let in mislim da bomo kar pri enem otroku ostali. Nimam volje in zivcev za te postopke, ceprav ena zelja je v meni se zmeraj prisotna.
Srecno vsem puncam tukaj. Vcasih sem veliko brala ta forum, zdaj pa pridem le malo pokukati sem in tja. Vsaki posebej zelim da bi se uresnicila zelja.
Moja prebava, niti ne, ampak sem sprejela da je tako.. Se bo ze postavla na mesto… Se zmeraj mislim, da je zaradi hormonov.. niso tako nedolzni, pa bolj kot razmisljam, bolj mislim da sem sla prehotro v nov postopek po splavu. Niti polne tri mesece, telo sploh ni imelo cas k sebi prit.. 🤷♀️
Tebi in vsem noseckam s podobnimi tezavicami zelim cim manj neprijetnosti 😊
Punce kaka je že minimalna velikost za punkicjo in kaka maksimalna?
Srečno vsem!