Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF/ICSI/IUI 2021

IVF/ICSI/IUI 2021

Tinkara21 ja moj amh je 0,92. Hormoni so v redu,imela sam laparoskopijo septembra in mi je zdravnica povedala da sploh ne vidi zakaj ne mo.rem zanositi.Ja vem da moz ima slab spermogram,ampak je isti kot 2014. Ko sem zanosila z hcerko,jaz sem takrat dobila mal vec celic,zdele sem dve dobila in samo se ena oplodila in to sem imela transfer na tretji dan.Sploh ne vem v cem je problem.Ampak sem enkrat rodila,mislila sem da bo lazje drugic….

Neučakana, nižji hcg pomeni samo, da se je zarodek kasneje ugnezdil.

Ceprav nisem vec tok na forumu, vas na vsake toliko preberem in res lepe novice zadnje case👏🏼. Tako da iskrene cestitke vsem puncam za + in pa veliko srece ostalim ki greste proti tem 💪🏽🍀🤞🏽.

Neucakana
vesela zate, ker sva ravno v istem ciklu morale biti na IVF-ju. Super da je ratalo s prve ☺️. Zdaj pa bo veselje z slabostjo no saj meni je bilo tako slabo 4 tedne da uffff, ampak vse se zdrzi sam da bo vse ok. Mi pa postopma popusca slabost, saj ni prisotna 24 ur na dan, zaspana pa se vedno nenormalno, ampak bo ze…. Drugace pa cakava ze nuhalno ☺️, upam da se to zmagava z dobrimi rezultati💞🧸.

Saj še ne dojemam čist, da je uspelo v ta prvo. Zdaj čakam pa na uz, datum pride po pošti.

Mene pa zanima, a je katera tle, ki se piše na C, imele sva skupaj punkcijo, 26.2. in transfer 3.3. obe sva imele 9 celic. Zdaj na krvnem se pa nisva srečale 😏 jaz sem bila malo prej tam, mogoče zato.

21baby-
ja, ti si pred mano. Meni zaenkrat ni nič slabo 🤪 boš delala kak nifty?

Lina_03
ne morm verjet da še kr čakaš no… sicer, če boš maja na vrsti, bi mogla v aprilu dobit pošto. Se pa zna pol zgodit, da zamudiš menstruacijo za maj in se spet prestavi za en mesec… ampak ti, ko dobiš pošto, takoj poklič na IVF oddelk in povej da prihajaš po inekcije z menstruacijo.. tko sem jaz nardila.. sem ubistvu dobila pošto lih ko sem bila par dni po mentruaciji in sem se naročila že z naslednjo za postopek.. javi ko bo kaj novega!

Uhhh koliko lepih novičk….čestitke vsem ˝novopečenim˝nosečkam 🙂
Jaz pa sem dobila sedaj datum za scratching oziroma kot so zapisali poškodbo endometrija s pipelo, ta bo konec tega meseca. Tako, da upam, da bo ravno toliko povečalo možnosti, da se naslednji pingec končno ˝prime˝. Kako pa se kaj ti počutiš

Fracek?
Se moraš še nekaj časa pikati a ne?

Neucakana
bos srecnica ce ti ne bo ☺️…jst se kr “matram”, hvala bogu delam od doma tako da saj to mi je mal olajsano, drugce ne bi mogla sploh delati, ker tudi ponoci zelo slabo spim zarad slabosti in konstantno sm na wc-ju in se to vlece se cez cel dan + nenaspanost, tko da sm kot en zombi🤦🏽‍♀️, ampak vse za bebija pretrpimo 😍. Vrjetn dodatno na vse te nevsecnosti pa pripomore se progesteron. Ja ja tudi na nify grem, istocasno z nuhalno bom opravila, upam da se pol saj mal sporstim od vsega tega strahu….😒

21Baby-
jaz bom tudi opravila nifty. Da bom potem mal zadihala 🙂 ampak prvo čakam seveda srčka na uz 🙂

Super je brat tele zadnje strani, se mi zdi, da imamo že veliko nosečk, vsaj ene 8, ko sem tako na hitro postela
Pa danes ima

polio
punkcijo, srečno
Jaz jo imam pa jutri, najbrž bo samo en folikel, prvič sem imela dva prazna, moooocno stiskajte pesti💪, da bo tokrat ena zdrava celica not, vse vemo, kje se potem še vse lahko zaustavi 🙈
MilicaMina, težko se je odločiti, kje nadaljevati, jaz bi tam, kjer dobro poznajo tvoje stanje in kjer imajo ideje, kaj bi bilo treba spremeniti,da bo naslednjič uspelo

Fracek
hvala! javi in srecno! jaz tudi danes izvem kako in kaj naprej 🙂

Hana41
drzi pesti in srecno!

Marsena
you go girl!!!

vsem ostalim pa cestitke za pluske in srecno do konca!

Hana41
držim pesti za punkcijo. Upam, da ti uspe.

Milica:
kdaj pa imaš namen iti v zadnji postopek in koliko premora bi to bilo od prejšnjega postopka?

No pa sem tudi jaz opravila s punkcijo, moram rečt, da res ni tako hudo kot sem mislila, da bo. Sem pa pridelala 16 celic 😀 zdaj pa samo čakat in držat pesti, da se jih čimveč oplodi in, da se lepo razvijajo. V sredo imam prenos.

Polix,
ravno cakam v ambulanti na injekcije in sem se spomnila nate. Bravoooo, noro veliko celic. Tako se dela 💪💪💪 Porocam, ko pridem domov 😉

Hvala vsem za vzpodbudne besede. Sporočam, da je punkcija za mano, pridelala 4 jajčeca (kar je super, ker sem glede na situacijo bila pripravljena na nič oz največ eno). Zaradi nizkega števila jajčec imam že čez dva dni transfer. Upam, da je med njimi tisti tapravi skupek celic 🤞🏻

Dobila sem tudi Utrogestan. Zanima pa me, ali si ga moram vstaviti tudi zjutraj, par ur pred transferjem? Ali raje po transferju?

Punce, eno vprašanje imam in prosim za pomoč, da si mal znam predstavljat kako naprej 🙂
Danes sem se naročila na posvet pred postopkom, datum sem dobila 8.4.2021 (20. dan cikla). Kako to izgleda? Pregleda se vsa dokumentacija verjetno in sestra razloži vse o postopku? Kako pa je potem? Že čez en teden po posvetu, ko dobim menstruacijo se začne špikanje? Sem pa na GK Lj..
Hvala in srečno vsem najbolj na svetu 🍀🍀🍀

Neučakana vse bo še dobro. Te niso nič več naročili na odvzem krvi, da bi oni preverili podvajanje?

zvonček86-
ne, po telefonu je samo rekla, naj se naročim k svojemu ginekologu. Zato bom šla pa sama v ponedeljek v adrialab.

Miracle2021
na GKLJ ne bo šlo tako hitro. Na zadnjem posvetu pač dobiš vse papirje da greš na konzilij. Potem pa je čist odvisno kdaj konzilij zaseda. Jaz sem čakala še cca 2 mesca na pošto. Ko dobiš pošto greš z naslednjo menstruacijo v postopek. Na žalost je tko. Naj ti čakanje čimprej mine

New Report

Close