IVF/ICSI/IUI 2021
Tinkara21 ja moj amh je 0,92. Hormoni so v redu,imela sam laparoskopijo septembra in mi je zdravnica povedala da sploh ne vidi zakaj ne mo.rem zanositi.Ja vem da moz ima slab spermogram,ampak je isti kot 2014. Ko sem zanosila z hcerko,jaz sem takrat dobila mal vec celic,zdele sem dve dobila in samo se ena oplodila in to sem imela transfer na tretji dan.Sploh ne vem v cem je problem.Ampak sem enkrat rodila,mislila sem da bo lazje drugic….
Ceprav nisem vec tok na forumu, vas na vsake toliko preberem in res lepe novice zadnje case👏🏼. Tako da iskrene cestitke vsem puncam za + in pa veliko srece ostalim ki greste proti tem 💪🏽🍀🤞🏽.
Uhhh koliko lepih novičk….čestitke vsem ˝novopečenim˝nosečkam 🙂
Jaz pa sem dobila sedaj datum za scratching oziroma kot so zapisali poškodbo endometrija s pipelo, ta bo konec tega meseca. Tako, da upam, da bo ravno toliko povečalo možnosti, da se naslednji pingec končno ˝prime˝. Kako pa se kaj ti počutiš
Super je brat tele zadnje strani, se mi zdi, da imamo že veliko nosečk, vsaj ene 8, ko sem tako na hitro postela
Pa danes ima
Jaz jo imam pa jutri, najbrž bo samo en folikel, prvič sem imela dva prazna, moooocno stiskajte pesti💪, da bo tokrat ena zdrava celica not, vse vemo, kje se potem še vse lahko zaustavi 🙈
MilicaMina, težko se je odločiti, kje nadaljevati, jaz bi tam, kjer dobro poznajo tvoje stanje in kjer imajo ideje, kaj bi bilo treba spremeniti,da bo naslednjič uspelo
Hvala vsem za vzpodbudne besede. Sporočam, da je punkcija za mano, pridelala 4 jajčeca (kar je super, ker sem glede na situacijo bila pripravljena na nič oz največ eno). Zaradi nizkega števila jajčec imam že čez dva dni transfer. Upam, da je med njimi tisti tapravi skupek celic 🤞🏻
Dobila sem tudi Utrogestan. Zanima pa me, ali si ga moram vstaviti tudi zjutraj, par ur pred transferjem? Ali raje po transferju?
Punce, eno vprašanje imam in prosim za pomoč, da si mal znam predstavljat kako naprej 🙂
Danes sem se naročila na posvet pred postopkom, datum sem dobila 8.4.2021 (20. dan cikla). Kako to izgleda? Pregleda se vsa dokumentacija verjetno in sestra razloži vse o postopku? Kako pa je potem? Že čez en teden po posvetu, ko dobim menstruacijo se začne špikanje? Sem pa na GK Lj..
Hvala in srečno vsem najbolj na svetu 🍀🍀🍀