IVF/ICSI/IUI 2021
Punkcija je za mano, imava 8 celic. Pricakovala sem, da bo bolecina hujsa (nekako sem si predstavljala, da bo bolj ostra/boleca), ampak je bilo za zdrzat. En jajcnik je bolje odreagiral, zato me je tam tudi bolj bolelo, ker je dlje casa trajalo. Se mi je pa posegu precej vrtelo, sem morala tam odlezat nekaj casa. Dobila sem injekcijo ketonala pred posegom, tako da sem do zdaj kar prespala. Trenutno so prisotne bolecine v jajcnikih, za enkrat nic hujsega.
Transfer pa imava napovedan za v torek, torej na 5. dan od punkcije.
Danes sem dala 6. injekcijo, pocutje je ok, tu pa tam me malo kaj ostro zaspika v jajcnikih. Imam komaj naslednji teden v cetrtek 1. UZ, tako da je se dolga pred mano. Ampak dnevi tako ali tako brzijo mimo, mi hitro mineva vse skupaj. Jutri bi pa naj dobila M, mozno da bo kaksen dan ali dva kasneje, ker imam se vedno precej bolece prsi. Skratka, vse po starem 🤪
Odlično! Vsaj nekaj se dogaja.. danes sem bila še z dvema PGDjevkema na ultrazvoku… ti bom sam rekla, da ne pričakuj preveč.. res je s temle pgdjem dost mal šans da pridemo do pregledano zdravega zarodka.. vedno bolj ugotavlam da mogoce bols da loto začnem igrat kot da tole delam, haha. Pač bod optimistka, ne pa ful pričakovat! Pa javi se ko začneš.. jaz bom do takrat mogoče že vedla, če sem dobila jackpot 🙂
Srečno!
Ne vem, ampak mene je cel postopek psihicno potolkel, ze 3 dni ne pridem k sebi 😒.
Ostalim puncam zelim srecno skozi postopke v katerih ste trenutno🙂!
Hvala
Pozdravljene soborke,
malo sem vas brala in se odločila, da se tudi sama javim. Sem v 1.postopku,3.poskus.Trenutno grejem 1 blasticisto in sicer sem že 8.dan od transferja. Bolj ko se približuje dan za test bolj sem nervozna,strah me je narediti test. Nočem si pokvariti veselja😩Počutje ok, včasih spikne v trebuhu, drugih znakov nimam.
Kako ste bile pa kaj po transferju, nekaj sem brala da se lahko takoj vrnes v “normalno zivljenje”, ste sle ze isti/naslednji dan v sluzbo ali kako ste naredile ? Nisem dobila nobenih navodil za naprej, pa da vem planirat zaradi sluzbe.