Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF/ICSI/IUI 2021

IVF/ICSI/IUI 2021

Soncica2021
Najlepsa hvala!

Zvezdica08
Ampak ce bos imela naravni cikel in ne stimuliran, potem bi teoreticno lahko imela prenos se marca ali ne?
Zal mi je, ker se ti tako vlece. Posiljam ti velik objem!

Soncica2021, hvala za lepe želje, srečno tudi tebi!

Ženska89 hvala tudi tebi – ja tudi jaz razmišljam, da je teoretično še možno, čeprav mi ni bilo tako rečeno..sem se pa morala kar borit za ta datum, ker so mi najprej ponudili šele 23.3.
Javi kako si danes opravila.

Punkcija je za mano, imava 8 celic. Pricakovala sem, da bo bolecina hujsa (nekako sem si predstavljala, da bo bolj ostra/boleca), ampak je bilo za zdrzat. En jajcnik je bolje odreagiral, zato me je tam tudi bolj bolelo, ker je dlje casa trajalo. Se mi je pa posegu precej vrtelo, sem morala tam odlezat nekaj casa. Dobila sem injekcijo ketonala pred posegom, tako da sem do zdaj kar prespala. Trenutno so prisotne bolecine v jajcnikih, za enkrat nic hujsega.
Transfer pa imava napovedan za v torek, torej na 5. dan od punkcije.

spega
in
Sončnica
2021 srecno jutri, drzim pesti za cim vec odlicnih celic !

Marsena,
kaj dogaja????

Fracek
saj ne vem kaj naj rečem…znaki še vedno so – v ponedeljek je krvni. Ne vem prejšnjič je bilo ravno tako, da sem tudi imela znake ampak so začeli slabeti in takole na petek pred ponedeljkom so bili že bolj blagi. Sedaj pa prsi me še vedno bolijo-kot bi imela zatečene, krči so vendar me bolj vse špika pa pravzaprav me še najbolj nožnica boli-ne znam drugače opisat. Včeraj sem iznenada jokala kot dež, dobro res sem pomislila kaj če spet ne uspe ampak na odzivom sem bila še sama presenečena. Danes pa me še za dodatek zob malo boli. Ne vem, če so to res samo te tablete in hormoni pol pa res klinc gleda vse skupaj 🙂 Verjetno pa naredim v nedeljo test, da si malo olajšam če bodo v ponedeljek slabe novice in da spet ne jočem po telefonu, tako da ne vedo potem kako nadaljevati pogovor z mano 😉 Kako pa se kaj ti počutiš? Si že daješ pikice?

Marsena
uff, zdaj si pa res ze blizu dneva D. Res vas obcudujem vse tiste, ki se vzdrzite testa do zadnjega. Super, ce so znaki se prisotni, drzim pesti do zadnjega. 🤞🤞🤞
Danes sem dala 6. injekcijo, pocutje je ok, tu pa tam me malo kaj ostro zaspika v jajcnikih. Imam komaj naslednji teden v cetrtek 1. UZ, tako da je se dolga pred mano. Ampak dnevi tako ali tako brzijo mimo, mi hitro mineva vse skupaj. Jutri bi pa naj dobila M, mozno da bo kaksen dan ali dva kasneje, ker imam se vedno precej bolece prsi. Skratka, vse po starem 🤪

Mentos,
cestitke za uspesno punkcijo. Naj se jih cim vec oplodi 🤞

Neni7
No, danes so me klicali in mi povedali, da je postopek priprave pri koncu in lahko kmalu pričakujem pošto. Maja naj bi imela punkcijo, avgusta pa vstavitev. Je še daleč, ampak mi je lažje, ker imam zdaj vsaj nek časovni okvir. Sklepam, da najkasneje aprila grem v Lj in se začne postopek.

mentos
evo da se se jaz javim, prezivela punkcijo in pridelala 9 celic. Mi je bilo pa kar tezko. Po 20 minutah, ko sem dobila za spit zdravila sem bila ze na stolu. Se mi zdi, da sploh se niso prijela, sele kasneje, ko sem ze zunaj pocivala. Je pa za prezivet, ker je hitro mimo🙂 zdaj pa drzim pesti za sredo, ko je predviden prenos. Kako se ti pocutis danes, bos do prenosa na bolniski?

Sončica2021
midve pa sva ze predebatirali danes, drzim pesti zate in srecno!✊

Bravo

Spega,
super “izkupicek” drzim pesti za naprej 💪💪💪

Fracek
hvala😊 to je najin prvi postopek in sicer zaradi zelo slabega spermiograma, zato sem v skrbeh, kako se bodo celice v teh petih dneh razvijale. Upam, da so tudi pri mozu nasli kaj kvalitetnega materiala. Kot vedno in pri vseh, upajmo na najboljse😊✊

Lina_03

Odlično! Vsaj nekaj se dogaja.. danes sem bila še z dvema PGDjevkema na ultrazvoku… ti bom sam rekla, da ne pričakuj preveč.. res je s temle pgdjem dost mal šans da pridemo do pregledano zdravega zarodka.. vedno bolj ugotavlam da mogoce bols da loto začnem igrat kot da tole delam, haha. Pač bod optimistka, ne pa ful pričakovat! Pa javi se ko začneš.. jaz bom do takrat mogoče že vedla, če sem dobila jackpot 🙂
Srečno!

Zvezdica08
Naj povem, kako je bilo vceraj. Malo mu ni bilo jasno, zakaj se ni prijelo. Oz se je za cca 10dni, zato tudi pozitiven test. Nadaljna navodila so, da zacnem s Estrofemom 2 dan menstruacije (danes sem jo dobila, torej jutri) in pridem na uz pregled 12 dan. In imamo se ta mesec transfer pigvinckov.
Ne vem, ampak mene je cel postopek psihicno potolkel, ze 3 dni ne pridem k sebi 😒.

Ostalim puncam zelim srecno skozi postopke v katerih ste trenutno🙂!

Hvala

Fracek
ja zdržim pa zato do zadnjega s testom, ker sem bila že tolikokrat razočarana, da skušam na nek način vsaj še ˝kupit˝kak dan ko verjamem, da pa mogoče je…če je res bom imela potem še veliko dni za veselje, če pa ni pa kakšen dan manj za obup 😉 Drži se tudi ti, naj ti hitro minejo ti dnevi 🙂

Ženska89, hvala za informacije. Ne obupaj, čakajo te 🐧 in to že ta mesec, kar je super. Držim pesti,da tokrat uspe. 💪🍀

Neni7
Pomoje je optimizem najboljša popotnica za uspeh! Verjamem, da Jackpot čaka nate 😀 jaz bom pa zadela v naslednji rundi :)) Držim pesti & se bereva!

Zvezdica08
Hvala! Ti pa le sporoči, kakšen potek tebe čaka 🙂. [hashtag=seslisiva]#seslisiva[/hashtag]

Pozdravljene soborke,
malo sem vas brala in se odločila, da se tudi sama javim. Sem v 1.postopku,3.poskus.Trenutno grejem 1 blasticisto in sicer sem že 8.dan od transferja. Bolj ko se približuje dan za test bolj sem nervozna,strah me je narediti test. Nočem si pokvariti veselja😩Počutje ok, včasih spikne v trebuhu, drugih znakov nimam.

spega
super izkupicek, drzim pesti, da se jih cim vec oplodi! Jaz sem danes bolje kot vceraj, imam pa se vedno nekaksen pritisk v maternici oz. kot neke krce (podobno kot pred M, samo blazje). Prenos imam v torek, ampak imam v ponedeljek namen it v sluzbo, ker je se cel vikend pred mano in mislim da bom do takrat ze cist (fizicno) ok.
Kako ste bile pa kaj po transferju, nekaj sem brala da se lahko takoj vrnes v “normalno zivljenje”, ste sle ze isti/naslednji dan v sluzbo ali kako ste naredile ? Nisem dobila nobenih navodil za naprej, pa da vem planirat zaradi sluzbe.
marsena
drzim pesti, da je uspelo, enako tudi za vse ostale, ki ste ze imele v teh dneh prenos!

Sem dobila odgovor dr. Lomškove o nadaljevanju. No delno. Rekla je, naj se naročim za pregled aprila (sem se že zmenila za 8.4.), kako in kdaj bomo pa nadaljevali pa mislim da mi bo povedala takrat.

Meni je pa samo sestra odpisala po mailu naj se narocim za posvet pri Lomskovi, ko dobim naslednjo menstruacijo…

New Report

Close