IVF/ICSI/IUI 2021
Menim, da bilo dobro, če bi tudi ti imela en posvet pri dr. Lomšek že iz tega vidika, da ti pove ali bos imela kaksno hormonsko terapijo. Sicer ne vem nič okoli tega, ampak predvidevam, da je včasih potrebno že prej kaj začeti jemati ne na prvem UZ.
Ženska89, ja saj ravno zato..ampak ona nima prostega termina, tako da bom očitno en mesec izgubila. Še to me zanima, na kateri mail si poslala? Direktno na [email protected]?
Poskusi se kaj zmenit… upam da ti uspe.
Evo pa je za mano drugi uz, v petek me caka pukncija.
Tebi so že vse punktirali in čakaš, da jih pregledajo?
Jaz imam verjetno v nedeljo 2.punkcijo.. zdejle v drugo mi folikli RES počasi rastejo, se jih je pa namnožilo veliko (tko pravijo).. izpred dveh tednov, ko sem imela 9 celic, je samo en zarodek prišel do PGDja.. enga so uničl na biopsiji oziroma niso mogl dobit celic in so ga zamrznil brez pregleda. En gre torej samo a genetiko… to me je totalno ubil! Ampak njim se to zdi normalno 🙂 .. sem ugotovila da dejansko je pr temu PGDju RES mal šans.. zato tut hočjo dobit čimveč zarodkov iz enga postopka.. bl žalost vse skp.. in ta en ima ubistvu sam 25% šans, da je normalen.. pol pa še računaj, da more preživet odmrzovanje in kje je pol še to da se prime… ah ja…
Poročaj kaj so ti rekli. Držim pesti!
Včasih že pomislim, da morda bi bilo pa bolje poslušati namigovanja in zanositi naravno in potem opraviti vse teste za nepravilnosti in pri slabem izvidu splaviti, ampak nekako bi najprej vseeno raje najprej šla skozi PGD. Ziher je ziher, pa čeprav z majhnimi možnostmi.
Ne priporočam ti te opcije.. res. S temi splavi je cel drek.. itak, kot vids, se vecina ne spuca s temi tabletami al pa rabjo 3 mesce da se, pol morš na čiščenja hodit k je tut poseg v maternico, narkoza skos.. pol ne smes 3 mesce spet zanosit.. vse se tok zavleče pa še moreče za psiho in utrujajoče za telo (men je sploh to najvecji minus tega vsega).. sicer tut te inekcije in punkcije niso lih “zdrave” ampak zihr bolš kot splavi… probi najprej s tem.. naravno še zmer loh pol probavaš.. je pa pr teh genskih pizd*** dostkrat tko, da itak tezko zanosiš lahko, jaz sem recimo tut zato pr naravni zanositvi mela izvenmaternično, ostala brez jajcevoda, skor izkrvavela itd.. potegne res enih pizd***za sabo. Ni sam un “slab zarodek” pa adijo..
Drzi se
Objem vsem in uživajmo v marcu
za punkcijo pa sva naročena ob 7:45 in seveda se bova bodrili, zame je to 2. punkcija (tudi tokrat lokalna sedacija) in 3. postopek in resno upam, da je 3 srečna in marec ploden :))
se veselim petka!