IVF/ICSI/IUI 2021
Punce zdravo,
ravno naredila dva clearblue testa, oba pozitivna na moj uradni dan testiranja. Nekje globoko v sebi cutim neizmerno veselje, se vecjo zacudenost in nedojemanje. Navzven pa sem prestrasena zaradi grozljive statistike spontanih splavov in sanj vceraj, da sem hitro splavila. O moji nosecnosti vedo samo moji najblizji in ce bo vse ok, bo tako ostalo se dolgo.
Imam obcutek, da je vse prevec lepo, da bi trajalo (prvi postopek in ze noseca?). Nisem vajena, da bi mi slo v zivljenju kaj tako gladko.
Ampak kljub temu sem v sebi srecna, da sem sploh prisla tako dalec.
Od vas se ne bom nic poslavljala, ker vas bom se naprej brala, spremljala in z vami klepetala.
Punce zdravo,
ravno naredila dva clearblue testa, oba pozitivna na moj uradni dan testiranja. Nekje globoko v sebi cutim neizmerno veselje, se vecjo zacudenost in nedojemanje. Navzven pa sem prestrasena zaradi grozljive statistike spontanih splavov in sanj vceraj, da sem hitro splavila. O moji nosecnosti vedo samo moji najblizji in ce bo vse ok, bo tako ostalo se dolgo.
Imam obcutek, da je vse prevec lepo, da bi trajalo (prvi postopek in ze noseca?). Nisem vajena, da bi mi slo v zivljenju kaj tako gladko.
Ampak kljub temu sem v sebi srecna, da sem sploh prisla tako dalec.
Od vas se ne bom nic poslavljala, ker vas bom se naprej brala, spremljala in z vami klepetala.
Super, čestitke, zelo vesela zate in držim pesti, da bo šlo vse gladko tudi v nadaljevanju nosečnosti 🥰🍀
Marusk88 se strinjam, da je treba na vse skupaj gledati optimistično. Moj nasvet je, da testa ne delaj pred torkom, posebej zato, ker sva obe imeli transfer že na 2. dan in v tem primeru bi bil prezgodnji test lahko tudi lažno negativen – je namreč kar razlika v primerjavi z zarodkom, ki se je že 5 dni razvijal v laboratoriju. Sem imela zadnje dni malo preveč časa in sem prebrala tudi precej tuje literature na to temo – nikakor ne priporočajo testa prej kot 16 dni po punkciji. Držim pesti 😉
Jst tud nimam nekih znakov, razen zelooo napihnjenega trebuha in na enem delu malo bolece prsi, baje da sem tudi bleda in dokaj utrujena sem. Vceraj sem imela spet malo svetlorjavih madezev na dnevnem vlozku, tako da sem skos v strahu pred najhujsim. Krcev in bolecin pa tudi nimam nic vec. Bomo videli …
Js se pa vsako jutro prepričam ne delaj testa še danes, počakaj do jutri, ker nebi bila rada prehitra in posledično razočarana, če nebi pokazalo pozitivno.
Jutri pa grem končno po hormončke in akcija 😉 upam da tudi jaz kmalu zagledam prvi plusek v življenju