Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF/ICSI/IUI 2021

IVF/ICSI/IUI 2021

Punce zdravo,

ravno naredila dva clearblue testa, oba pozitivna na moj uradni dan testiranja. Nekje globoko v sebi cutim neizmerno veselje, se vecjo zacudenost in nedojemanje. Navzven pa sem prestrasena zaradi grozljive statistike spontanih splavov in sanj vceraj, da sem hitro splavila. O moji nosecnosti vedo samo moji najblizji in ce bo vse ok, bo tako ostalo se dolgo.
Imam obcutek, da je vse prevec lepo, da bi trajalo (prvi postopek in ze noseca?). Nisem vajena, da bi mi slo v zivljenju kaj tako gladko.
Ampak kljub temu sem v sebi srecna, da sem sploh prisla tako dalec.

Od vas se ne bom nic poslavljala, ker vas bom se naprej brala, spremljala in z vami klepetala.

Punce zdravo,

ravno naredila dva clearblue testa, oba pozitivna na moj uradni dan testiranja. Nekje globoko v sebi cutim neizmerno veselje, se vecjo zacudenost in nedojemanje. Navzven pa sem prestrasena zaradi grozljive statistike spontanih splavov in sanj vceraj, da sem hitro splavila. O moji nosecnosti vedo samo moji najblizji in ce bo vse ok, bo tako ostalo se dolgo.
Imam obcutek, da je vse prevec lepo, da bi trajalo (prvi postopek in ze noseca?). Nisem vajena, da bi mi slo v zivljenju kaj tako gladko.
Ampak kljub temu sem v sebi srecna, da sem sploh prisla tako dalec.

Od vas se ne bom nic poslavljala, ker vas bom se naprej brala, spremljala in z vami klepetala.

Super, čestitke, zelo vesela zate in držim pesti, da bo šlo vse gladko tudi v nadaljevanju nosečnosti 🥰🍀

Mikro_bio88
čestitke in samo pogumno! 🍀❤️

Mikro_bio88
še enkrat čestitke za +!! Sem zelo vesela zate!! Koliko dni pred “tapravim” dnem za testiranje pa si prvič videla +?

Zvezdica08
kako pa je kaj pri tebi?? Testiraš tudi te dni mar ne?? 🤞🍀

Marusk88 ja, tudi mene jutri čaka test, ampak se ne nadejam pozitivnega rezultata…imam misli že nekako bolj usmerjene v to kdaj grem lahko po zamrznjenčka. Kdaj ti delaš test?

Zvezdica08
jah uradno ga delam v torek,pa nevem če bom zdržala do takrat. Bo pa že nedelja en velik pokazatelj zame…običajno je moja tečka rdečka točna kot švicarska ura in naj bi prišla v nedeljo, tako da nekako razmišljam da bi ga v nedeljo nardila,pa videla če je kaj šans. Sem optimist pa vedno gledam na vse da bo pa ja šlo v prvo,ampak tokrat me je pa malo strah če bo res… 🤷

Marusk88 se strinjam, da je treba na vse skupaj gledati optimistično. Moj nasvet je, da testa ne delaj pred torkom, posebej zato, ker sva obe imeli transfer že na 2. dan in v tem primeru bi bil prezgodnji test lahko tudi lažno negativen – je namreč kar razlika v primerjavi z zarodkom, ki se je že 5 dni razvijal v laboratoriju. Sem imela zadnje dni malo preveč časa in sem prebrala tudi precej tuje literature na to temo – nikakor ne priporočajo testa prej kot 16 dni po punkciji. Držim pesti 😉

Zame pa se je danes ocitno upanje koncalo, ceprav sem bila do sedaj kar pozitivna. Ze od ponoci me spremljajo tocno taki krci, ko dobim menstruacijo, pa tudi cisto malo krvi je ze bilo na papirju. Sedaj sicer spet ni nic vec, ampak samo cakam, kdaj se bo zares ulilo. 🙁

vrtnica91
da ni bila vgnezditev? Znaki so zelo podobni 🙂

Punce, ki ste v Ljubljani, kako se tam naročiš za prvi posvet/pregled, kaj poleg napotnice še rabim in kako ti določijo zdravnika (ali si ga sam)?
Hvala za odgovore

Vrtnica_91 ni nujno, da je to že menstruacija – kateri dan bi sicer morala narediti test? Kdaj si imela transfer?

Danes je 11. dan po ET, ki je bil drugi dan. Mislim, da je to kar to, saj imam tudi drugace veckrat isti dan malo izcedka in krce, potem se pa enkrat cez dan ali zvecer zacnejo bolj mocni krci in se ulije.

Najlepsa hvala, upam, da se obdrzi. Jst sem bla butasta in zacela testirat ze en teden po et in vsak dan do danes so bile crtice mocnejse. Vsooo sreco tudi tebi 🍀🍀

Zvezdica:
sej lahko ze danes naredis test. V vsakem primeru javi jutri, drzim pesti zate 🍀🍀🍀🍀
Jst tud nimam nekih znakov, razen zelooo napihnjenega trebuha in na enem delu malo bolece prsi, baje da sem tudi bleda in dokaj utrujena sem. Vceraj sem imela spet malo svetlorjavih madezev na dnevnem vlozku, tako da sem skos v strahu pred najhujsim. Krcev in bolecin pa tudi nimam nic vec. Bomo videli …

Naredi test z baby check mini, bi ze moglo kaj pokazat, ker ta krvavitev je lahko tudi zaradi vrascanja placente. Tako bos najhitreje odpravila dvome.

Mikrobio88 danes se pocakam, ce pa jutri zjutraj se ne bi bilo nic, pa ga sigurno naredim.

Zvezdica08
hvala 🙂 držim pesti zate, da bo jutri en velik plus!! 😀

vrtnica_91
upam na najboljše s tabo 😉 da bi dočakali še enak izzid, če sva že vse skupaj dali enako čez 😉

Js se pa vsako jutro prepričam ne delaj testa še danes, počakaj do jutri, ker nebi bila rada prehitra in posledično razočarana, če nebi pokazalo pozitivno.

Marusk88 hvala tudi tebi in potrjujem, da imava enako logiko zakaj ne prehitro delat testa..upam, da se obnese 🙂 Vrtnica_91 držim pesti, da mogoče vseeno še ni konec in nam vem uspe zagledat pozitiven rezultat! 😉

Hvala vsem za dobre zelje!:) tudi jaz za vse mocno drzim pesti! Zaenkrat nic novega, verjetno bo vecer odlocilen ali pa jutri zjutraj.

neučakana
jaz sem imela sabo samo copate. Tam sem dobila tako dolgo spalno srajco, čez kolena. Kdaj pa imaš punkcijo? Srečno!

mikro_bio
še enkrat čestitke in držim pesti za vse punce, ki čakate na test. Bi se pa tudi jaz tako počutila, ker nimam nikoli sreče da bi mi bilo kaj podarjeno. Ampak enkrat pa mora biti sreča tudi na naši strani.
Jutri pa grem končno po hormončke in akcija 😉 upam da tudi jaz kmalu zagledam prvi plusek v življenju

New Report

Close