IVF/ICSI/IUI 2021
Jaz ti svetujem, da greš čez kak mesec ponovno na pregled in če se cista veča čimprej operirati, če je enaka potem načeloma ni tako nevarno, je pa treba spremljati, če izgine pa je najboljše.
Miracle2021 hvala, verjetno bom mogla kar poklicati jutri da vidim kako naprej.
Dobila sem samo od ginekologinje izvid oz mnenje: da mi je napisala napotnico za OBMP za dolgi protokol in napotnico za SPT. Pise tudi “Nadaljevala bo brez premora od Visanna”. Ker jemljem te tablete zaradi endometrioze mi je rekla da lahko kar zacnem s postopkom, ker tako nimam menstruacij. Da pa naj kam poklicem in se narocim pa nic ne pise 😁
Glede cist nimam izkušenj
U, katera zdaj dela test?
Tt38 ti pa moraš se 2 tedna počakati, srečno.
In se vprašanje, katera razmerja bi pa moral gledat pri hormonih, če nimaš POCS?
Za moja leta je tudi koj AMH zelo nizek. (32let in AMH 0,82)
Evo se malo javljam, sem drugi dan po prenosu. Tokrat je bilo pa res tako sproščeno še presmejali smo se, ker mi je sestra rekla naj preverim podatke na ekranu jaz pa nisem nič videla. Ko je rekla, če vse štima sem rekla, da težko rečem, ker vidim sam en zmazek pri podatkih, da imam drugače za branje očala in da naj raje ona preveri, ker čez par minut bo prepozno, če ne bi bil tapravi 🙂 Zdravnica pa mi je med drugim dejala še, ta vaš zarodek je pa pravi borec…tako, da upam, da bo to borbo ohranil še naprej.
Počutim se ok, skoz me sicer tišči v mehurju kot d amoram lulat, ampak vem vem kako je to že iz prejšnjih postopkov, en kup simptomov, ki so verjetno posledica vseh teh hormonov. Imam namreč še vedno Estrofem in pa še Utrogestan po 3 x na dan. Sem pa imela danes takšne sanje, da upam, da so preroške…sanjalo se mi je, da mi je iz prsi teklo mleko in sem rekla mojemu glej torej to pomeni, da sem pa zdaj res noseča 🙂 🙂 Spomnim pa se, da se mi je prejšnjič (v prejšnjem postopku) sanjalo, da sem dobila menstruacijo, tako da, če so tiste držale naj potem te tudi. Vse dobro tudi ostalim.
Hvalaaa. Ja, moj problem je endometrioza vec kot 10 let. V osnovi gledajo razmerje estrogena, progesterona in testosterona. Pri PCOS pa razmerje med FSH in LH. Vem, da najblizje nam to dela ena zdravnica v Zagrebu, prej je delala to tudi v Slo. v sklopu alternativne medicine. Moja stimulacija: Diphereline 0,1 in Bemfola 225.
Presenecena sm nad prjaznostjo, strokovnostjo gkl osebja.. Super ekipa.. In pr punkciji in zdej svezem prenosu..
Zdej pa sam cakamo, kaj se bo moje muhasto telo odloclo. Al bo al ne bo sprejel tele blastocistke k plava al se mi morala pa ze hatchat nekje lepo dons 🙂
Pozdravljene,
Po dolgem času se ponovno oglašam. Danes sva po 13 mesecih od prve preiskave in eni menjavi klinike končno dobila zeleno luč za ICSI – s špikanjem začenjava že čez 3-4 dni, odvisno od tega, kdaj dobim menstro. Vesela sem tako, da sploh ne morem prit k sebi (no, pa ziher tudi živčki že šopajo). Pa izredno sem oddahnila od vsega tega čakanja.
Če ima ktera kake napotke, na kaj naj bom pozorna v naslednjem tednu, jih bom ful vesela (še posebej glede športanja in prehrane) :)))
Vsem želim vsega dobrega ❤️
Kakor kaže bo menstra točna in začnem za vikend s špikanjem 🙂 predpisano pa imam Gonapeptyl in Bemfolo 300… to je verjetno kar standard za 1. postopek
Hei punce, sama sem danes “dobila” 4. inekcijo Bemfole, zadnja dva dni dodam se Orgalutran in 8. dan sledi prvi ultrazvok na gkl. To je zame prvi postopek, v postopku sva zaradi mozevega slabega spermiograma, oba pa sva stara 29 let. Ko prebiram vase zgodbe vidim, da imamo zelo razlicne odmerke zdravil. Sama imam predpisano Benfolo 150, kar se mi glede na ostale zdi malo. Upam, da bo dovolj, da bo v ponedeljek na uz viden ucinek🙂 je imela se katera od vas tak protokol? Hvala za odgovore in srecno v postopkih🤗