IVF/ICSI/IUI 2021
[hashtag=Neučakana]#Neučakana[/hashtag], jaz sem imela analgosedacijo. Vbrizgajo ti zdravilo v žilo in si zbujen občutek je kot da počivas in ves čas čakaš, da se bo nekaj zgodilo pa se ne… V bistvu pa ti vmes že naredijo punkcijo in ti že pridejo povedat glede števila celic, ti pa se začudiš, da je že vsega konec. Jaz nisem bila čisto nič omotična, vse ok, 1 uro sem po ležala in šla domov. Doma me ni kaj dosti bolelo, drugi dan pa kot da ni bilo nič… Če bi bilo treba bi se še enkrat isto odločila, zakaj bi te kaj bolelo, če ni treba. Veliko sreče ti želim.
Želim ti, da s svojim malim čudežem zdaj preživita najlepših in najbolj mirnih 9 mesecev, potem pa sploh!
Res take zgodbe prinesejo dobro energijo v vse skupaj!
Nam vsem ostalim bo pa tudi uspelo, tako ali drugače, ko bomo enkrat držale svoje štručke v naročju ne bo več pomembno kako smo trpele in noben stranski učinek ne bo več pomemben.
Verjamem, da bomo v tem letu tukaj skupaj videle še ogromno pluskov!
Srečno vsem kjerkoli v postopkih ste 🤞🍀🍀🍀
[hashtag=Neucakana]#Neucakana[/hashtag] super, jaz sem bila tam zelo zadovoljna. Gre kot o tekočem traku vendar pri mojih skoraj 40ih letih je bilo v prvo uspešno (in se vse skupaj popolnoma neboleče). So zelo strokovni. Upam, da tudi tebi takoj uspe. Bris sem imela jaz pri svojem ginekologu, po mailu sem dobila izvid kdaj je bil opravljen in da je ok. Vsake 3 leta mora bit opravljen.
Se en teden do zacetka pikanja. Moj dragi pa je zbolel in sem se v mislih ze pripravljala, da ne bova mogla it v postopek, ampak je sel na PCR test in na sreco je negativen 😅