IVF/ICSI/IUI 2021
Verjetno miks obojega 😉 Tudi mene ne boli tako zelo, a je kar motece. Sploh, ker sem ze nekaj dni zaprta, odkar jemljem Utrogestan in sem se toliko bolj napihnjena, v trebuhu me tisci in zaradi tega se bolj boli vse skupej…skratka, zoprno, kot baloncek se pocutim, a ironicno…shujsala sem 2 kg v tem casu (a ze tako imam samo 51 kg) 😁
Kakorkoli, nikoli nam ni dolgcas .
Končno sem tudi jaz dočakala špikanje 🙂 danes je drugi dan menstre. Tak da bi prvi uz morala imeti v nedeljo. Je katera imela mogoče dan pozneje uz? Mene namreč v nedeljo ni v lj. Mislite, da se je mogoče zmeniti tako? Sam to bi morala pol imeti še za en dan več injekcij 😏
Zdaj, ko je končno prišel čas, pa komplikacije.
Se nas pa je res nabralo že veliko, ker že težko spremljam, želim vsem puncam veliko uspeha pri špikanju, punkcijah in transferju. Naj bo to leto, naše leto 🙂 in čim več +!!! 🙂
V torek vsa naročena pri Rešu. Verjetno me bo pregledal…. in najprej svetoval, kako bomo nadaljevali glede na to, da imam povišan prolaktin. Tiste, ki se imele pregled, U in punkcijo pri njemu slišim tudi kar veliko pohval, je tudi nežen – glede na to, da je moški? Še nikoli nisem bila pri takšnih pregledi pri moškemu :/ ahhhh
Vsem soborkam želim čim bolj uspešen teden!
In pa seveda vsem ostalim puncam velikoooo veliko srece in uspeha, ki se borite imate spikanje, punkcije ali pa ze grejete pikice.❣️🤰🏽👶🏼 Res nas je ze tok velik (nazalost) da sploh ne sledim vec….
Srecno na punkciji, javi kako bo slo 🍀🤞
Jst sem pa danes cisto zanic, po nekaj dneh zaprtosti se je odprlo zelo bolece in driskajoce. Hotela sem na sprehod pa ne morem. A trebuh napihnjen kot pivski trebuh pri moskem. Sem mislila, da mi bo driskanje kaj olajsalo obcutek napihnjenosti in tezine pa mi ne pomaga zaenkrat 😩
Kako ste kaj ostale sotrpinke?
Mikro_bio88 kar počivaj, sprehodi nas bodo že počakali. Naše telo je zagotovo utrujeno od vseh hormonov, punkcije in stresa.
Jaz sem bila zadnje tri dni že precej dobro. Včeraj zvečer so se mi začeli krči v spodnjem delu trebuha in izredno močan glavobol. Danes vse še kar vztraja :/ Upam, da je to dober znak. Sem pa peti dan po transferju. Jutri naj bi šla nazaj v službo in sploh ne vem, kaj naj naredim.
Kako se ostale počutite po transferju?
Sem mela danes že kar punkcijo pri Rešu,pa je rekel da sem lepo odreagirala,ampak od vseh lepih foliklov ki so bli je dobil samo dve celice 😔😕,tko da močno upam da jima uspe 🤞 transfer naj bi imela v torek. Kar berem tlele na forumu nas je vedno vec na transferju ze 2 dni po punkciji…upam da ni vse skupaj prehitro 🤞
Tudi meni je dal za podporo Utrogestan.
Wiiiiii, kaksna poplava postov, ne sledim vec sploh 😅 Cestitke vsem za punkcije in transferje, drzimo pesti, da vam uspe ❤ Napeto branje bo v prihodnjih dveh tednih, ampak glede na to, da nas je toliko, nam vsaj dolgcas ne bo 😊
So mi odpisali iz Mb: z injekcijami zacnem 28.2. (18. dan cikla, ker imam kratke cikle; sicer mislim, da se pri dolgem protokolu pricne ponavadi 22. dan pikat, ce imas klasicne 28. dnevne cikle), pa potem imam za prvi Uz tudi ze datum.
Glede testiranja pred punkcijo v Mb imam novo info. Test je potrebno narediti samo, ce se odlocis za punkcijo pod narkozo. Zaradi tega sem se odlocila, da tokrat ne bom imela narkoze. Velikega stevila foliklov ne pricakujem, tako da bom ze zdrzala teh par pikov. V nasprotnem primeru pa bi vzela narkozo, ker tako dobro se nikoli nisem spala, pa sicer zelo fajn spim. Ampak po tej izkusnji sem se prebudila kot da bi me resetirali 😁 Pa tudi drugace sem mnenja, da te kratke narkoze nimajo nekih posledic na zdravje.
Drugace pa bo to moj 2. postopek. V prvem so pridobili 6 celic, 4 so se oplodile, 2 sta se razvili v blastocisti. Eno so mi vstavili, ena je bila zamrznjena. Po 1. prenosu sem zakrvavela ze 8. dan, po zamrznjenem mi je M zamujala zaradi utrogestana, test pa je bil negativen.
Po svezem prenosu so mi dali za podporo Crinone gel (baje isto kot utrogestan, ampak mocnejsi – tako mi je rekla sestra), pri zamrznjencku pa samo utrogestan 2x na dan.
Terapijo pa imam enako kot prvic – diphereline najmanj 10 dni, potem pa zraven se gonal.
stiskam pesti za vase pluskeee :))))
Vmes sem parim puncam odgovorila, vendar mojga posta ni objavilo 😅 zdej sem se pa zgubila med vsemi objavami.. Uglavnem vsem puncam, ki že grejete pikice, čestitke in srečno 🤗 držim pesti za same ++ 🥰 in srečno vsem, ki se špikate, čakate na punkcije ali preglede tko kot jst 😁
Jst mam pregled pri dr. 16.04. 🙄 za napotnico za novi postopek in predvidevam, da bom v novem postopku maja.. Vas berem skoraj vsak dan in držim pesti za vsako, letos bo naše leto💪🥰🍀 mamo to!