IVF/ICSI/IUI 2021
Pozdravljene, sem se odlocila, da se se jaz javim, danes res potrebujem kaksno spodbudno besedo.
Danes sem imela punkcijo pri Rešu. Rekel je, da sem na zdravila dobro odreagirala in je kar nekaj foliklov. Potem pa sok: skoraj vsi so bili prazni, dobili smo le 2 celici. Je rekel Reš, da slabse ne more bit. Tako da sem sedaj cisto na tleh, pa polna upanja sem sla v to, saj je to prvi postopek. A je sploh kaj upanja, da se vsaj ena oplodi? Transfer je predviden ze za ponedeljek…
Reš je nepoboljsljivi realist kot jst, a vseeno tvoja situacija ne pomeni slabega izida. Ven lahko dobis 2 zarodka, tudi eden je cisto dovolj za uspeh. Ni stvar v kvantiteti, ampak kvaliteti 😉 Reš te raje pripravi na najhujse, a je presenecenje (pozitivno) potem toliko vecje. Sporoci v ponedeljek. Vsoo sreco, naj se obe celici lepo sparita in razvijata :))
Punce pozdravljene,
mene pa zanima za Utrogestan, tiste, ki ste si ga vstavljale, ali kaj pocivate v lezecem polozaju, ko si vaginaleto vstavite?
Ker jst sem opazila, da se mi, ce takoj vstanem, sedim ali odlezim samo 30 min, veliko tega izcedi ven in ne vem, ce je to normalno? Kaj menite, kaksne so vase izkusnje? Ce pa odlezim cca 1 uro je pa ok in je izcedek minimalen, le pri vsakem lulanju so v vodi koscki 🤔
Lahko je še slabše, jaz sem imela 2 folikla, oba prazna. Naj se obe jajčni celici oplodita, zanalasc 😊🤭
[/quote]
Hana, kaksno stimulacijo pa si imela in katera zdravila (odmerki?)? Imas ze od prej kaksne diagnosticirane tezave z rodili? Hormoni ok? Sicer sem imela tud jst dosti praznih foliklov, mislim da sem jih vse skupaj imela 10-12, od tega pa 5 celic.
Jst zase vem, da se bom s postopki ukvarjala samo letos do novega leta, potem bom sla pa zagotovo na Cesko, ker ne zelim matrat svojega telesa in izrabljat bioloske ure do konca (ce mi v Slo ne uspe seveda).
Hvala vsem za lepe želje, zdaj pa pride na vrsto čakanje.. Mikro_bio88 izgleda,da bova skupaj čakali na rezultate, upam da bo pri obeh pozitivno 🤗 Jaz imam enako vprašanje glede Utrogestana, ker se mi dogaja enako kot tebi. Glede na to,da je eno kapsulo potrebo vzeti sredi dneva,ko bom v službi, je pa ležanje bolj težko izvedljivo 😊
Aha ok, potem pa super, hvala
Jst tudi upam na pozitivno pri obeh, a jst sm kot Reš, raje ne upam prevec, ze zato ker vemo kje vse se lahko zatakne. Drzim se reka: pricakuj najslabse, upaj na najboljse. Meni je ze to, da sploh imam dva skupka celic v sebi, nekaj neverjetnega ♥️
Mikro_bio88, se strinjam,jaz se tudi rajši ne veselim prezgodaj..gremo lepo step by step in upajmo na najboljše. Jaz se sicer počutim precej v redu, sem bila tudi že na sprehodu včeraj in danes, tako da imam načeloma v planu v ponedeljek it v službo, ampak če se ne bom počutila v redu, bom pa tudi še kakšen dan doma.
Hana, kaksno stimulacijo pa si imela in katera zdravila (odmerki?)? Imas ze od prej kaksne diagnosticirane tezave z rodili? Hormoni ok? Sicer sem imela tud jst dosti praznih foliklov, mislim da sem jih vse skupaj imela 10-12, od tega pa 5 celic.
Jst zase vem, da se bom s postopki ukvarjala samo letos do novega leta, potem bom sla pa zagotovo na Cesko, ker ne zelim matrat svojega telesa in izrabljat bioloske ure do konca (ce mi v Slo ne uspe seveda).
[/quote]
Puregon 200 in pa Gonapeptyl.
AMH nizek (0,57), ostali normalni, FSH je bil 9, če se prav spomnim, prolaktin okej, LH 4.5
Leta so tukaj. Sicer ze imam enega otroka, je ze najstnik, pa s prejsnjim partnerjem.
Kakih drugih tezav pa nimam ali pa še ne vem za njih.
AMH nizek (0,57), ostali normalni, FSH je bil 9, če se prav spomnim, prolaktin okej, LH 4.5
Leta so tukaj. Sicer ze imam enega otroka, je ze najstnik, pa s prejsnjim partnerjem.
[/quote]
[/quote]
V katerem postopku pa si stevilcno? Si do sedaj ze pridelala kaj celic? Upam, da ti uspe 🍀🍀🍀 Hvala bogu, da imas vsaj enega otroka, a razumem zeljo po se enem 😊