IVF/ICSI/IUI 2021
@Mandarina zeloooo sem vesela, hvala bogu, da je vse vredu z vama ❤️? Srecno se naprej, naj trebuscek z malo pikico lepo raste ??
Hvala punce. ? Js se bom pomoje sprostila, ko bo otrok star 30, dvomim da mi bo ratalo kaj prej. ☺ Tezko se je sprostiti in ne misliti na “slabe” stvari, ampak usluge si s takim misljenjem pa seveda ne delam. Sedaj odstevam do 25., ko imam redni pregled pri G in upam da je mali dost velik borec da tole pregurava. ?
@Lizaza, iskrene cestitke, najlepse mozno si “zakljucila” 2021. Uzivaj v vlogi mamice in naj vam bo lepo ❤
@Mandarina, yes yes yes, srcek bije, to je glavno, zdaj pa optimisticno naprej in cim manj stresa ☝ ?
Jaz se selim v 2022 in bom vesela, ce boste prisle kaj pokukat in rect kaksno vzpodbudno.
Z najlepsimi zeljami za vse, vas Fracek ?
@fracek hvala, velikokrat se spomnem nate in drzim pesti zate in za pingvincka ? to leto bo nase, sigurno ❤
Pozdravljene!
Zanima me kako poteka konzilij za IVF? .. Namreč moj DR.v postopku zdravljenja neplodnosti,me je dal na čakalno listo,pa čeprav še imam nepozdravljen kronični endometritis,ki bi naj resno oviral postopek.Zato me zanima,če v primeru,da bodo tam presodili,da nisem primerna in me zavrnili,kaj to pomeni? Verjetno nadaljne preiskave in zdravljenje na kliniki? Ne razumem,zakaj me je že poslal tja,če še ni pozdravljeno 🙁 s to diagnozo skoraj nimam možnosti..