Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF/ICSI/IUI 2021

IVF/ICSI/IUI 2021

Hvala Momo23, lepo se cartajte se naprej ?

Hvala punce in vsem uspešno v 2022, čimveč nošečnosti! Gina jaz kakšne posebne pošte nisem dobila, razen kakšnih izvidov. Po prvem posvetu na drugem pregled rezultatov in datum kdaj začnemo s postopkom.

@Mandarina638 čestitke in držim pesti za lepo beto jutri 😉

Tako kot ti je že Mimo napisala najprej počakaš pred prvimi vrati desno na tistem hodniku v pritličju levo, kjer izvajajo postopke, potem greš do sester ki so tretja vrata desno v istem hodniku, kri ti pa vzamejo potem nasproti (piše na vratih odvzem krvi).

@nesrecnica hvala! ? Kaj ko jih poklices ti povedo kaksna je beta in se kaj drugega? Ti povejo, ce je dost visoka oz. zadovoljiva ali to potem sam malo raziskujes?

@Mandarina, srecno danes na krvnem, super beta bo, bos videla ?

Hm, ne vem zakaj ni objavilo…

V glavnem, meni so povedali samo, da je čisto negativno, nobene številke…. Če je ravno na meji (okrog 40) ti povejo in te še enkrat naročijo na beto, drugače pa ne vem koliko ti kaj razlagajo. Načeloma je bolj važno, da se lepo podvaja, ne glede na rezultat ?

@scorpionka ni uspelo, ampak nimas kej, gremo novim zmagam naproti.. V januarju imam pregled in upam, da tudi meni dajo genetiko, ker glede na slabe rezultate mi gre res ze na zivce, ko skos govorijo, da je z nama vse bp ?

Drugace pa vsem puncam zelim srecno novo leto 2022 in cimvec +, ❤️ in cartanja ?

@fracek in @nesrecnica hvala, bomo videli ob 1ih kaksna je situacija. ?‍♀️

Mandarina638

Drzim pesti. Ce ti test pokazal plusek bo seveda bo. Sporoci.

Imajo tezave v laboratoriju danes in ne bo izvidov, morem poklicat jutri zjutraj. No ja, bom pa se malo pocakala, ker se ni blo dosti. ?

Bravo Mandarina, sem vedela, da je uspelo ?? beta bo pa tudi danes zelo visoka.

Zelo vesela zate in za vse!

Še za katero stiskamo pesti? ?

Čaka morda katera na sprejem? Midva greva takoj po novem letu dat kri za SPB – saj to se ni treba nič naročit? Se samo gre, kajne. In potem imam kmalu sprejem, kar ne morem dočakat ??

@mandarina638

Se to kot da ze ni dovolj cakanja blo ne. Saj bo bos videla da bo. Mora biti. Drzim pesti

Pozdravljene, tudi jaz vas že nekaj časa berem pisala še nisem. Jutri imam krvnega v Ljubljani. 7 dan po transferju (blastociste) sem naredila test in sta bili dve črtici. Bilo je že 14 dni od stopke, tako da iskreno upam, da bo tudi jutri pozitivno.??Potem pa nisem več želela delati testov, ker sem vedela, da ne bom nič bolj mirna. Želim vsem čimveč plusov in vse dobro??

Sem pa dobila ravno danes se obvestilo o pingvinckih in so trije, zgleda se je se tatretji opogumil in razvil. ?

Nic, cakamo kaj bo jutri krvni pokazal.. pa se nocno imam danes, tako da zgleda bo doooolga noc. ?

@nova667 srecno jutri na testu in visoko beto. ?

Hvala??tudi tebi naj hitro mine in naj bo visooka??

@Pika1212 za SPB se ni potrebno naročati, greš kar tja 😉 edino PCT pogoj kakor povsod…

Jaz grem po novem letu enkrat po pingvinčka 😉

@Mandarina638 danes je zgleda tak dan, da neki more it narobe – jaz sem v trgovini zlomila ključ od avta…

Upam, da te jutri pričakajo lepe novice

@nesrecnica, slab zacetek, dober konec, verjamem da naju jutri caka nekaj dobrega. ??

@Mandarina638 tebe vsekakor, mene čaka kvečjemu nepredviden strošek izdelave novega ključa…

Aja, čestitke za pingvinčke ❤️

Mene so pa ucer iz UZ-ja poslal na urgenco po tabletko,sm jo tam spila,jutr ob 7 mam pa sprejem…ucer zvecer me je mau bolelu kot pred menstro,sm misnla da se bo ponoci ulilu,pa nc…jst sm upam da se bo lepu samu vse spucalu,kr nocm na abrazijo.

Evo punce, moja beta 3113, zgleda se je prijateljcek dobro usidral, so rekle da imam super rezultat. ? No sedaj pa dalje, po posti dobim datum za 1. UZ. Seveda spet cakanje in zivcna vojna… oh. Saj bo, more biti.

@nikita21
srecno, da se le cimboljse scisti in potem drugo leto v nov krog. ?

New Report

Close