Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF/ICSI/IUI 2021

IVF/ICSI/IUI 2021

@microbio ne se sekirat, vse  bo ok, ko ma hufic mlade jih ocitno ma, ampak se je do zdej se vse lepo izslo tko da bos tud tale gips kmalu dol ruklna, mali pa se vedel ne bo, da je kej bilo s tabo! po drugi strani pa vidis vsaj da se na vse svoje lahko zaneses, kar tudi ne velja za vse!

za vse ostale punce pa cim vec pluskov in cim vec lepih novic!!!

Mandarina lepo in drzim pesti za bozicno darilo?

Pozna super to slisat❤

@natalijakaja hvala ?

Hello punce.

@Momo
najprej tebi cestitke in prekrasen prvi skupni bozic s sinckom ❤❤

@Mandarina
, se tukaj, bravooo za tvoj prvi plusek ??❤, zdaj pa samo tako pogumno naprej, korak po korak. Drzim pesti, da bos kmalu videla utrip srcka, tako kot @Pozna (upam, da sem se prav spomnila nicka ?).

Se katera v pricakovanju velikega dne?

@Nikita
, kako je pri tebi? Si ze imela ponovni uz? Res  res res srcno upam, da se je opogumil in zacel utripat ??

Jaz imam pa bozicno menstruacijo ? in namesto fige v zepu vsaj tisti zafrknjen izpit ? Enega se v februarju in potem spravim obveznosti nove pogodbe pod kapo ?

Sem se pa tako od srca nasmejala tisti, ki je napisala, da jo potrebe mantrajo ? Isto je bilo pri nama, se preden sva izvedela za plus, moj je hodil za mano kot en podivjani bik, cisto se nama je obracalo, pa potem ne smes in si se bolj adijo ? Orgazmov res ne priporocajo, ampak vcasih se malo vprasam, ce pa pri naravni zanositvi pod takimi pogoji pari spocnejo otroka, da se samo cudis, me pa se za vsako malenkost trosimo. Kaj je tu bolj zdravo? ?

@Microbio, naj se prstic hitro zaceli in te z novim letom neha lovit vse po vrsti, je bilo dovolj, ok? ?? Lepo se cartajte, poskrbi zase, za vse bo dovolj casa. Jaz bom zdaj cez vikend malo zadihala, ucenje poleg sluzbe in uvajanje me je kar zdelalo, ampak mi kar dobro gre, tako da sem zadovoljna. ? Pekla bova jutri “najine” kukije, okrasil je moj celo stanovanje med ucenjem, tako da imava bozicno pravljico kot vsako leto, kaksna dobesedno pozitivna novicka se manjka, pa bi bilo ze kicasto … pa saj bo, morda ze januarja. Tega enega in edinega otrocka bi se nama lahko v zivljenje prineslo, za ostalo pa se res nimam kaj sekirat.

@Polix
, si se 2 v 1, ali ze cartas?

Lepe praznike punce, delim vaso in mojo zeljo z vesoljem, naj se zgodi ?????

@fracek u pondelk sm mela kontrolni uz in je rekla dr.da neki je zrastlu(in GV in plod-plod sicer premau),ampak da ne vidi utripa…in me narocila spet u pondelk na UZ…midva sva se itak ze sprjazla da ni nc,da grem u PON po kontroli na ciscenje…kr bo pa ze skor 3 tedne od 1.uz…sm bla v torek tut pr pusenjaku,da se 100% prepricam na cem se…iskreno sm ful upala,da bo on najdu srcka pa me je se bl zamoriu k je reku da on ploda sploh ne vidi in naj grem cimprej na ciscenje,da lahko zacnem novo zgodbo…se bl me je zmedu,1 dan prej je biu plod 5mm,on ga pa nasledn dan ne najde…tok da upanja nimam vec…sm zelim si da se tu cimprej konca kr sm ze cist na konc z zivci…

@nikita21 ojoj, to je pa res grozno, da eden vidi, en ne. Sicer ko sem jaz imela izvenmaternično nosečnost je tudi prvi dan G ni videl, me je pa poslal na beto in sem mogla naslednji dan še enkrat priti, naslednji dan druga G je pa takoj videla, da nekaj je (bilo v jajcevodu) in beta je kazala, da nekaj je. Končalo se je potem z operacijo in izgubo jajcevoda…

Jaz iskreno dvomim, da bi plod rastel, če bi bil mrtev, tako da iz tega razloga bi rekla, da še obstaja upanje. Mogoče vama pa božiček prinese božični čudež in bo v ponedeljek slišen utrip ?

@Fracek
po novem letu bom mislila nate da ti ja uspe in se tvoj pingvinček udobno namesti pri tebi za 9 mesecev ? pa vso srečo tudi na izobraževanju in izpitih, jaz imam tudi enega predvidoma konec januarja 😉

Iskrene čestitke novopečenim mamicam in nosečkam♥️ Čim bolj brezkrbno v nosečnosti, ker je to res lepooo obdobje?

Danes sem dobila pošto iz konzilija, zasedali so 15. decembra. V vednost tistim, ki čakate?

Nikita21 srečno??

@fracek hvala ?

Punce mirne in z ljubeznijo obdane praznike vam zelim in veliko moci vsem nam v novem letu. 2022 bo nase leto, tako ali drugace. ?

@Upanje665 na kateri kliniki pa ste? Midva s partnerjem sva v Mariboru in še vedno nisva prejela pošte iz konzilija. Posvet sva imela 26.11. in so takrat rekli da v 14 dneh dobiva pošto iz konzilija pa še vedno nič nisva dobila. Sem jim pisala email ker so rekli da lahko če v 1 mesecu še ne bo pošte in so mi odpisali da sva bila 6.12. vpisana v čakalno knjigo za OBMP in da bova vsa navodila dobila ko prideva na vrsto čez 3-4 mesece. Sedaj mi ni pa čisto nič več jasno, nevem ali to pomeni da ne dobim pošte iz konzilija ali da jo dobim takrat… Je imela katera podobno izkušnjo?

@Mandarina638 čestitke za plus in lepo nosečnost ti želim. si že imela krvnega?

Drugače pa vsem soborkam želim lep Božič in upam da naslednje leto vsem uspe in da zagledamo tisti + oz. dve črtici ?

V Ljubljani sva.

2. 12. sem imela zadnji pregled, zdaj sem pa že dobila iz konzilija.

@gina123 po tem kar je napisano jaz sklepam, da so na konziliju odobrili postopek in vaju dali v čakalno vrsto, bolj natančna navodila o tem kako se prijavita v postopek, kakšen bo postopek ipd pa bosta prejela naknadno (verjetno bo v tej pošti tudi odobritev konzilija).

Drage soborke.
Lepa hvala za čestitke. ? Od srca priželim vsem vam, da bi se nekje tekom 2022 tako crkljale in razvajale. Si vse punce po prestalih bitkah to več kot zaslužimo. ???

Želim vam lepe praznike in pluskov polno novo leto. ?

@Mandarina638 čestitke in stisksm bunke za ❤️
@micro_bio Kako prst? Bolje?

@polix
Tako kot Fracek, se tudi jaz sprašujem? Kje si? Sta z otročičkom v redu? Kot sem razumela, so ti sprožili prej kot meni?

Mandarina, čestitke za plusek. Eno lepo nosečnost to želim?

Pozna, super, da si slišala srček ❤️ Microbio, ajej, zlomljen prst in že toliko časa… Boga. Kako mali napreduje?

Vsem želim en lep praznični čas, bodite s svojimi najljubšimi in potem v novem letu v nove zmage??

@gina123 krvnega imam v ponedeljek.

Vceraj sem delala se digitalni CB in je pokazal 2-3 tedne, tko da srcno upam da je hormona dovolj glede na rezultat. Ocitno se je morala vgnezditev zgoditi kar hitro.

Punce hvala vsem za vzpodbudne besede, res cenim, ker ce kdo tukaj razume ste to ve. ? Upam na najboljse v ponedeljek, potem pa borbamo naprej do prvega UZ.

Mandarina, cestitke! Ti je bozicek prinesel najlepse darilo?? srecno do konca!

@Mandarina638 cestitam za + in srecno do konca ?

Hvala punci ❤

Mi lahko samo ena pove glede krvnega… na kuverti mi pise, 1. Sprejemna, 2. Oddelek OBMP, se pravi grem najprej na sprejem, to je tam k je pisarna k delajo tudi UZ? In potem na oddelek? Saj mi je sestra takrat na prenosu razlagala, ampak odkrito povedano nisem bila najbolj pri stvari zaradi vseh drugih stvari. ? Gre se za Lj.

@mandarina Sorejemna je takoj levo, ko prideš po stopnicah. Vprašaj tistega, ki ti kontrolira temp. Imej s sabo kuverto in napotnico za OBMP. Srečno!

@nikita21
Držim pesti za današnji UZ in upam na najboljše.

@pozna super za ❤️ Jupi. Naj le lepo utripa do konca.

New Report

Close