IVF/ICSI/IUI 2021
@seenatu meni se zdi kot da sem bila lani na prenosu, pa je danes 5. dan. ? Dnevi grejo precej pocasi morem rect, danes sem se lotila pospravljanja, v ponedeljek zacnem s sluzbo, tko da racunam da bo hitreje minilo. Ce se ze za vikend ne bo kaj zgodilo, seveda. Ce bi bil cikel normalen bi morala M dobiti ta vikend, v torek bo pa 14 dni od punkcije pa bomo videli. ?♀️ Sedaj sem bila 2 dni popolnoma brez znakov, vse je izginilo, danes sem postala napihnjena in v spodnjem delu me zbada. Lahko da se kuha M, se vseeno pa imam malo upanja, da se kuha kaj drugega. ? Upam da najini simptomi ne nakazujejo na PMS. ?
Punce, morate tudi vedeti, da zdravnik naroči, da lahko greste npr decembra v naslednji postopek, ampak da se vse zmenite s sestro glede na menstruacijo. Ker tudi zdravnikov ni v službi, sestra ti ne more narediti punckije in prenosa.
Sama sem imela 2 postopka letos, odvisno je potem tudi, če in koliko imaš zamrznjenčkov. Če jih je več, gre leto mimo z enim samim postopkom. Pa letos so še bile gužve zaradi Dravelj in corone ?
Vsem želim en velik debel plus ?
Jaz sem trenutno v 18t, uspešen je bil 2 postopek, sveži prenos. Sem pa opazila, da imamo skoraj vse fantka ali se mi samo zdi? ?
Se tudi meni zdi, da prevladujejo decki. Zgleda so bolj zagnani oz. vztrajni. ?
@neucakana si imela kaksne posebne znake N?
Mene tako zvija, da bom zgleda res odpadla ta krog, nekaj se sigurno pripravlja.
Uh, sem kar presenečena nad komentarji tu gor, koliko enega gneva. Jaz sem imela same lepe izkušnje z Lj in ne, nimajo 3 mesece odklopa, kot pišete tu gor. Sigurna sem, da vsi oddelajo 40 ur na teden in da pač delo razporedijo tako, da lahko grejo vsi na normalen dopust poleti in da imajo normalne praznike konec leta. Za ostale praznike pa delajo in tudi sicer na petek in svetek.
Ne razumem te hektike, pa mi ura že konkretno tiktaka, z januarjem se ne bo nič zaustavilo za nobeno. Tako da zadihajte, sem prepričana, da bodo šli postopki bolje, če ne boste nastrojene in črnoglede vstopale v nov postopek.
Pa naj vam kljub vsemu potica tekne ?
Jaz se javljam, da je pri meni sicer še vse belo, ampak prsi me več ne bolijo. Tako da sem se tudi psihično poslovila od pikice.
Kdaj in kako Mb sporoči, kako je z zamrznjenčki? Kakšno je pravilo, kdaj se lahko gre v naslednji krog po njih?
@Mandarina – kako je?
Se ena tu, po zamrznjencka naj bi lahko sla z naslednjim ciklom, se pravi z naslednjim po tem neuspelem prenosu (nic se ni izgubljeno dokler se nama ne ulije ?), vrjetno potem januarskim, ce sm prav razumela. V Lj so mi rekli, da dobim posto glede pingvinclov, verjetno je v Mb podobno?
Pri meni je danes spet kot da nic ni, en dan vse potihne, naslednji dan pa komi hodim zaradi napihnjenosti in bolecin. Potem pa bodi pameten kaj se dogaja. ?♀️?♀️ Saj druga kot cakanje nama tako ne preostane. ?
Dober dan na 4. adventno nedeljo. ☺
Pri meni je danes 6. dan od transferja. Občutim pikanje v jajčnikih (??) ali nekje tam spodaj. Ni to bolečina kot pred menstruacijo. In se en “simptom” se je pojavil. Ta je res smesen in hvala bogu da sem anonimna. ?
Spodaj sem tako obcutljiva. Prepovedali so nama spolne odnose do krvnega testa, kar se meni zdi grozno dolgo in si pomagava na druge nacine. Ko se me moj moz loti, koncam v 20 sekundah. On pravi, da je naravni talent. ? Ampak skupaj sva ze vec kot 8 let in se nikoli nisem tako hitro dozivela orgazma. ? Res, ne lažem. 20 sekund. ? In cez minuto druga runda.
Prsi so se vedno majhne in neobcutljive, tako da mislim, da je to zasluga progesterona. Jaz bi ga imela tudi kasneje, ko bo to vse mimo. Mislite, da je mogoce?? ??
Mandarina, kako si ti? V sexy moodu kot jaz? ?
@seenatu, dan si mi polepsala s svojo izpovedjo ? pusti mozu, da uziva na lovorikah. ? Js teh tezav drugace nimam, spodaj sem spet tako napihnjena in me zvija, da se komi premikam, ne da bi se kaj drugega pocela. ? Cakam kaj bo teden prinesel.
Kaj mi lahko ena nekaj razlozi, mogoce butasto vprasanje.. kdaj se steje kot dan ovulacije? Ko smo dobile stopko ali ko je bila punkcija? Ali se to pri nas sploh nic ne steje? ?♀️ ?