Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF/ICSI/IUI 2021

IVF/ICSI/IUI 2021

@mentos475 lahko se prijaviš v decembru, postopek (punkcija, prenos) bo pa načeloma v januarju 😉 izvid SPB ti pa mislim, da velja 2 leti (edino za prvi postopek je lahko največ 3 mesece star), tako da ne rabiš it še enkrat, moraš pa izvid predložiti (oz je tako verjetno tam v tvojem kartonu).

Vso srečo v januarju 😉

@pozna jst sm glih 2 dni nazaj jim pisala,ce lahku partner pride tut na UZ pa mi je napisala,da pridm sama?

Živjo punce, toliko se dogaja, da vas sploh ne uspem redno brati. Sicer potem preberem vse, ampak preden pridem do polja za odgovor, že vecino pozabim, kaj sem hotela komentirati.

@pozna, čestitke, ful sem vesela, ker vem, da si že skoraj obupala. Naj bo ena lepa nosečnost in javljaj se.

@prvic, mislim, da je to ena lepa beta za tako zgodaj, a si šla čez dva dni še enkrat? Kako si zdaj?

Pozabila sem ime borke, ki je bila v 7ih postopkih…čestitam za pogumno odločitev in vama želim, da v vajino življenje kmalu pride eno bitjece, sem prepričana, da bosta super starša.?❤️

Vsem ostalim, ki vas v kratkem čaka test, želim srečo in navijam za vas. Mislim, da imamo tudi dve nosecki tik pred porodom…srečno tudi vama❤️❤️

Nikita21 hvala. Vprašala bi še za dodatke, neprestano sem jemala Folico, se priporoča sedaj kaj druga, da so vsebovani še drugi vitamini? Hvala Hana41 ❤

Punce za odvzem krvi (za beto)moram imeti kaksne papirje ali sam zdravstveno izkaznico….hvala

Jaz sem imela napotnico al delovni nalog za odvzem krvi in zdravstveno.

Pozna kdo ti je dal napotnico ker v lj nisi nic opozorili da rabim napotnico

Meni je dala sestra takoj po transferju. Mogoče v Lj drugače ?‍♀️

Hvala lepa pozna

@natalijakaja v Lj rabiš zdravstveno kartico in pa napotnico za postopek (tisto s katero si se prijavila v postopek, ki si ga imela). Sicer ti pa piše tam na papirju, ki si ga dobila po prenosu 😉

@Nesrecnica hvala za razlozitev ker nisem niti vprasala katero kopijo napotnice.Res pa je pise na kuverti kopija napotnice in zdravstveno… Se enkrat hvala?

@fracek, ko vidim tvoj post mi rata kar toplo pri srcu, hvala za vzpodbudne besede. Bomo videli jutri kaksna je situacija, upajmo na najboljse! ?

Zgleda bom pa bolj osamljen primer pri odstevanju dni ali se motim? Ima se katera prenos v bliznjih dneh? ?

Hvala punce za vse informacije ??

@mentos
, sva potem na istem. Čakam M, da se prijavim in januarja akcija. Morava pa dati še kri, so starejši izvidi od dveh let.

Kolikor mi povejo, je zaradi korone žal vsepovsod tako, da moramo vse hodit same ? razen pač punkcije …UZ morda, če gre katera samoplačniško, da celo dovolijo …

@mandarina
, bomo odštevali s tabo in potem ti z nami ?

Natalijakaja žal se je moje pričakovanje zaključilo z menstruacijo.

@Novinkavlj zal mi je ?

@polix Pri meni zaenkrat vse mirno. So mi samo omenili, da obstaja velika verjetnost, da bodo prožili tudi v drugo… Rodila bom s pogledom na morje – v Izoli. ? Ti?

Mene prav zanima kaj mi bodo jutri rekli, grem v porodnišnico na pregled. No potem ne bova cimri, jaz grem v Kranj.

Živjo punce 🙂 na vas se obračam, ker imate več izkušenj, za mano pa je šele 1. kratek postopek – brez prenosa – pa me skrbi, da ni z mano kaj narobe.

Konec oktobra sem imela punkcijo, do prenosa ni prišlo. Prvo menstruacijo sem dobila kmalu po punkciji (po 5. dneh), od takrat pa nič. Cikle sem imela do punkcije redne na 28. dni. Naslednjo M bi morala dobiti 28. 11., pa je do danes še ni, niti ne kaže, da bo. Potihem se upala, da sem zanosila, vendar je bil test negativen.

Ali je normalno, da toliko časa ni M? Po kolikem času se uredi cikel?

Hej,

Kaksne doze utrogestana jemljete? Ste z njim zacele takoj tisti dan ko je bila punkcija ali naslednji?

@VV842 načeloma, če je ovulacija je tudi menstruacija. Po postopku se sicer rada M malo zamakne, toliko pa spet ne… Možnosti so 2 – ali sploh ni dozorel folikel (lahko ga tudi ni bilo, če je majhna zaloga) ali pa ni prišlo do ovulacije (lahko da folikel ni počil in je nastala cista). Jaz bi predlagala pregled pri ginekologu, da preveri kaj se dogaja. Lahko pa da pa se sluznica ni dovolj odebelila in se ni odločila… Mogoče bo ginekolog predpisal tablete za sprožitev M, oz bo vsaj pogledal, če se vidi kakšna cista.

@Bums jaz sem jemala 1 tableto 3x na dan (na 8ur), začela sem 1 dan po punkciji in jemala do negativnega krvnega testa.

New Report

Close