Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF/ICSI/IUI 2021

IVF/ICSI/IUI 2021

Novinka jaz testa nisem delala.bom pocakala do ponedeljka za krvnega.

Punce, jutri je 3. dan od punkcije, ne bom omenjala obsesije, da skoz buljim v telefon, da bi mi sporocili slabo novico (da ne bo ET), sploh si ne predstavljam kako bo izgledalo (upam da bo), ko bom po prenosu. Kako ve to prezivljate? ?

@Mandarina638 če se ne bi nič oplodilo bi že javili in, če bi se slabo razvijalo ali pa bi bile bolj slabe celice bi te tudi klicali, da pridi jutri na prenos 😉 tako, da jaz mislim, da se lahko malo sprostiš 😉

@Mandarina 638 se cist strinjam z Nesrecnico?

Punci hvala, saj se tudi js s tem tolazim. Potem pa berem, da propadejo tudi 3. in 4. dan, pa sem spet na istem. ?‍♀️ Dejstvo je, da vplivati tako nic ne morem, imam pa prevec casa za razmisljat o tem. ?

@Mandarina638 nehaj brati in čakati na najslabše in raje misli pozitivne misli ?

Hvala Nesrecnica, se drzim zdej tega. ? Pa drugace sploh nisem negativno usmerjen clovek, ampak mislim da tukaj hocem sebe zavarovat s tem, da mislim da se bo zgodilo najslabse. ?

@Mandarina638 poznam to, ampak včasih s slabimi mislimi prikličemo slabe stvari…

Živjo,

Mogoče katera ve, če v Postojni trenutno izvajajo operacije histeroskopije, ker v Lj je vse ustavjeno 🙁

Je med vami mogoče katera, ki je kljub pregradi zanosila oz imela ivf?

Odgovor na objavo uporabnika
Nesrečnica, 10.12.2021 ob 10:06

@Mandarina638 poznam to, ampak včasih s slabimi mislimi prikličemo slabe stvari…

Se absolutno strinjam, zato sem pa danes polna optimizma, da grem v nedeljo po eno pikico. V bistvu sem precej firbcna kaksen je izkupicek. ? Upam da se ostane kak zamrznjencek. ?

@Andreja432, tocnih informacij ti zal ne morem dati, sem pa bila konec novembra na pregledu v Postojni in so ravno klicali punco, ki bi tisti dan morala imeti HSG, da bo imela sele januarja.

@Andreja432 mislim, da trenutno nikjer ne izvajajo nenujnih operacij (Covid), vam pa svetujem da direktno v Postojno pokličete ali pošljete mail pa preverite…

Hej punce ☃️

@Pozna, najprej tebi iskrene cestitke. Samo pozitivno naprej, naj ti cim prej mine do Uz-ja. ❤

@Mandarina
, cestitke za 7 celic, cisto super stevilo je to, steje tako kvaliteta. Naj vaju pricaka lepo stevilo zarodkov. ?? Se mi zdi, da ni aktivnosti, ki bi lahko kvalitetno zapolnile ta cas cakanja na rezultate, se bolj se pa vlece tistih 14 dni po prenosu ?. Ni druge kot da se vsak dan tu javis in pojamras, kako cas nikam ne gre, potem pa je naenkrat mimo hehe. Jaz sem npr. pospravljala in cistila, depilacija v nulo, nohte lakirala, ko si jih sicer redko – ni da ni ? V glavnem, vso sreco, odstevamo s tabo ❤

Srecno tudi vsem ostalim, ki cakate na krvnega ? Drzim pesti za vse vas. ?

@Microbio, sploh se ne sekiraj, tvoje prioritete so zdaj drugje, sem pa izjemno vesela, da si nasla cas za javljanje in mi polepsala dan. Naj pubec lepo raste in se razvija dalje, mami pa je tako super duper ekstra babnica, se bos zlizala s teh tezav in bo vse kot mora bit. Saj si se tako rekoc skoraj po porodu, telo se bo se nekaj casa sestavljalo, pokoronske posledice pa bodo tudi kmalu preteklost. Lepega prvega skupnega bozicka zelim tvoji druzinici ??? Se ti javim, ko bom spet v akciji in bos mogla spet navijat ? Drugace pa vse stima pri meni, so velike spremembe, ampak kaj je to proti vsemu, kar tukaj preberemo? Zaradi nasih izkusenj se pocutim tudi na ostalih podrocjih mocnejsa kot kadarkoli.

@Marsena
, ni lepsega kot prebrat, da gre vse ok. Cestitke za super izvide, naj gre kar tako naprej. ❤ Zal mi je, da berem taksne “postranske” zgodbe kot so pri vama z @Nesrecnica, ampak ja, se bom morala sprijazniti tudi jaz, da nekaterih ljudi nikoli nic ne premakne in so ocitno v svojem bistvu hudobni in sami s sabo tako nezadovoljni, da morajo to prenasati se na vse okoli sebe. Ujeti v neke svoje vzorce in totalno nezavedni. Bo pa svet zaradi vaju, vajinih partnerjev in otrok toliko boljsi ?Obema zelim, da bo vajina pot tudi naprej obdana z ljubeznijo in zdravjem. @Marsena, javi se nam kmalu ?

Srecno tudi vsem ostalim puncam ???

Tista, ki je testirala beto na 9. dan, meni se zdi to pozitiven rezultat, ce pa hoces realno stanje, pa bo treba it na 2 dni ? Drzim pesti, da se podvaja ❤

@Natalie, moram se tebi nameniti nekaj besed. Lahko ti recem samo kapo dol, moj poklon za vse, kar sta dozivela in prezivela v vajinem boju. Zelo mi je zal za taksen izid in iz srca vama zelim, da vaju zivljenje v prihodnosti nagrajuje na vseh ostalih podrocjih, na katerih bosta iskala in nasla svoje zadovoljstvo. Najlepsa hvala za delitev vajine zgodbe. ❤❤❤

Hvala punce. Bom kontaktirala Postojno, čeprav mi je že zadnjič dr.Merlo omenil, da imajo ful probleme s kadrom :/

Samo še nekaj, ali mogoče katera ve, se da pregrado odstraniti tudi kot ambulantno (da ne bi bila potrebna splošna narkoza) samo z lokalno anastezijo? Če ja, je katera mogoče bila samoplačniško na posegu?

ja Andreja,  odstranitev pregrade delajo pod lokalno, traja 15 min. jaz sem hotela narkozo in so mi odobrili.. ampak hvalabogu, ker je prišlo do komplikacij.. samoplačniško si na vrsti tako, stane okoli 400 eur.

lucky703Hvala za info.

Moja ginekologinja v MB na vsak način hoče samo z narkozo. Pa še to ne ve čisto ali je sploh prisotna pregrada ali ne. Za vsak slučaj me hoče pogledati.

Kakšne komplikacije si pa imela, če bi skrivnost?

Hvala Fracek ❤ veš ti si bila prva, ki sem jo brala, ko sem dobila napotnico, si mi pri srcu in sprva sem zaradi starosti mislila it k dr.Rešu nato pa sem si kljub čakanju premislila. Sicer težko sodim, a v MB so zaposleni tako topli, prijazni, profesionalni, da nimam besed.

Joj saj ne vem kaj lahko na ta prvi ultrazvok pri ginekologu pride tudi partner? Ali zaradi covida ne more?

@Novinkavlj kako si?

Zivjo punce, spet se malo javljam.

Tudi jaz sem dobila posto, da so nama odobrili IVF, kratki protokol v Lj. En postopek sva imela v Dravljah, tako da so najini izvidi za SPB starejsi od 1 leta. Ali ste ve dobile v tej posti napotnico za SPB? Ker pri nama je na listu ta del precrtan in napotnic ni bilo zraven, na tistem seznamu med obvezno dokumentacijo za postopek pa pise, da je treba imeti to sabo. Midva sva oba brala tisti sop papirjev in ne stekava.

S to M naj bi se prijavila v postopek, z naslednjo pa zacela. A zdaj konec decembra se lahko prijavim ali tudi teh prijav ne sprejemajo v decembru?

New Report

Close