Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF/ICSI/IUI 2021

IVF/ICSI/IUI 2021

@novinkavlj zelim ti da ti pokaze se velik+++?

Natalijakaja hvalaaa.Ti do krvnega ne boš testa naredila??

@Novinkavlj…nebom ce izdrzim.

Js preveč neučakana

Novinka ti cist verjamem..mormo biti pozitivne?

Se malo javljam…@fracek, nifty nisem imela na napotnico ga je bilo treba plačati, mislim, da v nobenem primeru ni napotnico ne glede na starost ali kaj drugega. Ker, če npr. nuhalna ni ok imaš še možnost amniociteze, ta pa bi bila v mojem primeru na napotnico, drugače pa stane tudi dosti manj. Ampak pri tem testu je možnost 1-2% splava, ker je test bolj invaziven – odvzamejo košček tkiva, pri niftyu pa so mi vzeli samo kri in poslali na analizo. In včeraj mi je sporočila rezultate, je rekla vse je super, tako kot mora biti 🙂 🙂 🙂 🙂 Pa še odgovor na vprašanje glede moje tašče, imaš pa res dober spomin 😉 Nič nimava stika z njimi, torej z njegovimi starši. Sicer moram reči, da sva njegovega očeta že parkrat srečala v trgovini, živimo v istem kraju in nismo ne vem kako daleč stran, mogoče tam enih 5 km. Celo pogovarjala sta se ampak noče nič slišat, da sva srečna pa na svojem in tako samo tiste floskule vreme, počutje, zdravje. Celo mene je pozdravil z zdravo, kako si in sem mu vljudno odgovorila, da vredu kako je pa on. Pri tem pa je ostalo. Zame mi je vseeno, jaz ne morem pozabiti ne na njegova dejanja ne na njena, ampak me včasih preseneti kako lahko govori s svojim sinom pa mu ne reče niti oglasi se kaj, prideš kaj domov ali podobno. Lahko bi bil vesel, da ne gre kar mimo njega in je pripravljen ˝pozabiti˝na vse kar je bilo, to je ja njegov otrok, tega se sploh še zavedam sedaj ko pričakujeva svojega ampak zaenkrat je ostalo pri tem. Jaz mu sicer vedno povem, če se ti zdi, da bi šel domov pojdi, ali jih poklical te bom vedno razumela. Ampak jaz jih vseeno nočem nikoli več v svojem življenju, vem kakšna sta bila, kaj vse sta storila in ne verjamem, da bi se toliko spremenila, da bi lahko imeli normalen odnos, slej ko prej bi začela spet pametovati – vem, ker sem enkrat že preizkusila (pred leti jih je podobno zgrabilo in ni bilo potem glasu od njih kaki dve leti potem pa nazaj kot, da je vse normalno in sem odpustila in sprejela in bila na koncu deležna še slabših dejanj).

Sicer pa slabosti pojenjajo, prsi pa so vse bolj občutljive, drugače pa na momente še kar ni povsem realno. Zdi se mi sicer trebuh nekoliko bolj napihnjen ampak ne dobiva še tiste oblike, bo treba še malo počakati-verjetno bo potem  tudi bolj realno. Naslednji teden imam spet pregled, tako da bodo potem prazniki lažje potekali. Tudi moj še ni čisto zrealiziral vse skupaj, malo je tudi drugače sedaj ko ne more zraven in lahko le vidi naprintane slikice.

Bom pa držala pesti zate @fracek, da se bo z januarjem začelo tvoje leto. Pa seveda vse dobro tudi vsem ostalim.

Razočarana197 hvala samo, da ostane pri meni ? glede transferja je odvisno od tega ali je sluznica primerna, sedaj če bodo na UZ, na katerega te naročijo nekaj dni po prihodu menstruacije dobri pogoji lahko transfer naredijo, če ne pa moraš čakati do naslednje menstruacije, da pričneš s terapijo ob začetku menstruacije. Na tvojem mestu bi jim pisala, ko dobiš menst. Vedno so zelo prijazni! Držim pesti za punce, ki imajo drug teden novinkalj, natalijakaja, lunavera…

Odgovor na objavo uporabnika
Nesrečnica, 07.12.2021 ob 15:56

@Mandarina638 7 celic je super, jaz sem jih imela 8, pa od tega 3 dobri zarodki 😉

Kako to, da nisi vzela lokalne anastezije (to menda niso samo te tablete??) ali pa sedacije?

@Katka606 pol se bomo pa spodbujale januarja 😉 jaz grem januarja po pingvinčka ?

Super…leto 2022 bo naše ???

@pozna hvala..

Hvalaaaa.Pozna tebi pa lepo nosečnost.

@marsena2 joj, tale zgodbica z njegovim je pa skoraj kot bi svojo brala… Midva sva šla enkrat narazen zaradi njegovih, ker smo se nekaj skregali, pol sva prišla nazaj skupaj in smo se nekako pobotali, pa smo bili v bistvu v boljših odnosih kot prej. Pol pa kmalu po poroki je prišlo do take situacije, da sva se na vrat na nos selila (ker sva bila v stanovanju od njegovih), prekinila stike, on se je v bistvu odpovedal svojim, ker je ostal z mano… Zdaj on ima minimalne stike (če ga oni pokličejo se javi, če pridejo k njemu v službo se vidi z njimi, ene 2x je šel tudi na obisk), je pa rekel, da tako kot je bilo ne bo več in tudi on nima želje po stikih z njimi (jaz sem mu rekla, da zaradi mene jih lahko ima, nočem pa jaz imeti z njimi več stikov oz če že so strogo “poslovni”). Moj pravi, da so ga preveč prizadeli, da bi jim še kdaj zaupal in, da nikoli več ne bodo imeli odnosa tistega pravega…

Punce,

ker vem da ste ve to že vse dale čez in veste kako in kaj ..jaz pa po menjavi klinike pojma nimam.

Danes sva končno dobila papirje. Zdaj, da se naročim, ko dobim M in dobim termin za sprejem. Kako ti oni dajo termin? Jaz imam M zelo različno …a to dobiš že par dni prej injekcije ali kako je s tem sprejemom …

Se prav tako malo zmedeno počutim. Če bi katera bila tako prijazna in napisala, kako je s tem za Leonišče.

Vas berem in za vse močno stiskam pesti. Upam da bom lahko kmalu tudi jaz odštevala in čakala ?

@Pika1212 s prvo M se prijaviš v postopek, dobiš datum za sprejem cca 22 dan ciklusa in takrat odneseš te papirje na kliniko, dobiš navodila za postopek, pokažejo ti kako se zmeša zdravila in se pika. Če imaš dolg protokol se takoj začneš pikati. Če imaš pa kratki protokol greš 1 ali 2 dan naslednje M po injekcije in se 2 dan začneš pikati.

@pika1212.k dobis datum za sprejem.uredite vse papirje razlozijo glede inekcij pokazejo kako se daje.

Potem 1dan oz 2dan M gres po inekcije (ce imas kratko protokol zacnes 2dan)

Punce, 9dan po et beta 64,6. Je to ok?

Sama sem žal dobila rjav izcedek in test negativen.Danes 14 dan .

@Novinkavlj ne obupaj pocakaj do krvnega?

Imam kar precej.Vedno več ko grem lulat.A mislis da krvni prej pokaže kot clear blu

jaz mislim da krvni tocen

Sam ta kri iz rjav izcedek je pomoje zaključek mojega upanja.

Prvič kaj pa Teb pokaže test nosečnosti?

New Report

Close