Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF/ICSI/IUI 2021

IVF/ICSI/IUI 2021

Ne, testa se nisem delala. ?

Me je strah da bo negativno,čeprav kaže vse na to,še vedno upam,da se je vsaj eden prijel.Jutri mogoce pa res naredim. Ti pa javi če bos sla na krvnega. Drzim pesti

Ostale pa tudi držim pestke tudi za vas pa da se nam koncno prikaže ta druga zelo zaželjena črtica.?

@N150218 in @nesrecnica hvala za odgovor. Sem videla, da ta stopka res ni big deal, sem mislila, da je kaj bolj zapletenega. Upam da bodo jutri kaj kvalitetnega ven potegnili, na UZ mi noben nic ni povedal, so se vsi vzdrzali komentarjev. ?‍♀️

@Mandarina638 na UZ še kaj dosti niti ne vidi – število foliklov (pa še tu se lahko kakšen skrije) in pa velikost. Ne vidi pa se koliko je polnih in koliko so kakovostne celice…

Hejla punce, nova tukaj 🙂

tudi jaz nestrpno cakam; danes sem 7 dan po prenosu svezega zarodka (5 dan – blastocista). Od “simptomov” nimam nic kaj, v parih dneh me je 2x glava bolela, obcutim slabosti veckrat na dan, prsi so vecje/bolj polne pa obliva me vsake tolko. Priznam pa, da nimam najboljsega obcutka? ne vem zakaj, mogoce tudi strah pred ponovnim razocaranjem – sicer je to prvi postopek, ampak negativnih testov pa ze malo morje.

sem se pa odlocila, da grem v sredo na krvni test pa da vidim kako kaze

Evo, meni se že nekaj nakazuje na M, danes ze rahli izcedki, tko da se zame pomoje ta postopek končuje.. Če se do četrtka ne vlije bom sicer šla na krvnega ampak pomoje bo do takrat že.. Držim pesti za vse punce, ki še čakate ??

Živjo,

Mene pa zanima, če se je katera posluževala pitja čaja krvomočnice, ker je imela tanko sluznico? So bili kakšni učinki?

Malo me skrbi, ker sem prebrala, da naj bi jih kar nekaj dobilo izvenciklične krvavitve zaradi tega. Ne vem niti, če te krvavitve lahko kako negativno vplivajo na oploditev in vgnezditev.

Odgovor na objavo uporabnika
Nesrečnica, 06.12.2021 ob 08:19

@Mandarina638 na UZ še kaj dosti niti ne vidi – število foliklov (pa še tu se lahko kakšen skrije) in pa velikost. Ne vidi pa se koliko je polnih in koliko so kakovostne celice…

Ja saj vem.. sem upala da mi bodo vsaj rekli koliko sem jih nabrala, pa sem potem sama nekaj sestevala, pa stevilka ni najbolj vzpodbujajoca, pa sem to opustila in se pustim presenetit. ? A ti ze po punkiji dajo kaksne informacije glede kolicine oz. kvalitete ali sele na transferju (ce pride do njega)?

Mandarina638, 06.12.2021 ob 11:58

Ja saj vem.. sem upala da mi bodo vsaj rekli koliko sem jih nabrala, pa sem potem sama nekaj sestevala, pa stevilka ni najbolj vzpodbujajoca, pa sem to opustila in se pustim presenetit. ? A ti ze po punkiji dajo kaksne informacije glede kolicine oz. kvalitete ali sele na transferju (ce pride do njega)?

Meni so povedala, ko sem se zbudila kolko sem jih pridelala. Cez   Nekaj dni pa sem dobila klic kolko so jih oplodili, kolk se jih je razvijalo in kolko so mi jih zamrznili. Kasneje sem tudi po posti prejela dokumentacijo. Samo meni niso isti mesec od punkcije vstavljali zaradi hiperce.

Zdravo punce,

pa sem tudi jaz dočakala M, in grem januarja v postopek. Naslednji teden moram na pregled, do takrat pa že potrebujem izvid za SPB. Ima katera mogoče blizu pri sebi tisti list na katerem piše kdaj in kdaj lahko oddam kri? Rabim podatek čim prej, pa imam papirje doma, jaz pa v službi:)

Neizmerno vesela noseča sem!

@pozna čestitkeeee!!!

Hvala Polix1 ?

@pozna čestitke ??

Jaz pa danes zjutraj na prvi jutranji urin nalulala minus. 12 dan .

Tako sem žalostna,za naju zadnji postopek. Moram sprejet da bova ena izmed tistih ki ne bova imela otroka.

Drgac pa punce drzite se.

Mislim na vas??

@Mandarina638 koliko celic je to povejo kmalu po punkciji in ko greš domov dobiš na odpustnico napisano. Koliko se jih je oplodilo in koliko je primernih pa izveš načeloma na prenosu ( razen če se nobena ne oplodi ti javijo že prej).

@Pozna čestitam ? ti si pa že vrgla puško v koruzo ?

@Natalie930 upam, da ni preveč osebno vprašanje (če je seveda ni treba odgovoriti) alpak zakaj zadnji postopek? Sta vse porabila ali do tu kakšne zdravstvene težave, da odsvetujejo nadaljnje postopke.

Kaj pa o rejništvu ali o posvojitvi nista razmišljala?

Žal mi je za – 🙁

@Pozna cestitke in vse dobro do konca?

Pingvincek, 06.12.2021 ob 12:31

Meni so povedala, ko sem se zbudila kolko sem jih pridelala. Cez   Nekaj dni pa sem dobila klic kolko so jih oplodili, kolk se jih je razvijalo in kolko so mi jih zamrznili. Kasneje sem tudi po posti prejela dokumentacijo. Samo meni niso isti mesec od punkcije vstavljali zaradi hiperce.

Hvala za info in tudi tebi @nesrecnica! Kar bo bo, kaj dosti tako ne morem vec vplivat. ?

@pozna iskrene cestitke in srecno do konca!

Čestitke pozna.

Pozna si imela kakšne posebne znake med čakanjem na krvnega??

@pozna Čestitam in srečno do konca! ??

@Natalie
Žal mi je za -. Mogoče pa zbereš voljo ter zagon in probata še v tujini? Vse dobro ti želim.?

@polix
Kako si? Jaz čakam, ma zaenkrat nič… Drži se in javi kaj!

@sp113
s papirjem greš na transfuzijo in to je to. Ne rabiš se naročat, ne rabiš bit tešča. Srečno vsem, ki ste v “nizkem štartu” in vsem v postopkih. Držim pesti, da bi bili dobri možje letos zelo radodarni s +.

New Report

Close