IVF/ICSI/IUI 2021
@Anonimno2702 sej je nee ? samo glede na slabe rezultate bi rekla da sem se že prpravla na slabe rezultate, če bodo pa dobri pa tolko bolše ? po ciklusu bi morala dobit v sredo, ampak mi je tut pri prejšnjem postopku zamujala, sm jo dobila direktno isti dan po krvnem..
Bomo videli, itak upam na najbolše ?? za vse..
@Natalie930 Za trebuh pa bi rekla da sm še napihnjena, če prou se mi zdi, da sm se tud zredila v zadnjih mescih??
Punce potrebovala bi pomoc oz. 2 pomoci. ? Danes zvecer si moram dati stop injekcijo Ovitrelle, a moram kaj posebej paziti? Dr. Merlo mi je vceraj rekel, da se naj malo prej lotim tega (pikniti se moram ob 22.00), da ce bi ble kaksne tezave, da pridem v Postojno, da dobim pravi cas. Zdej me pa skrbi, da bom kaj narobe naredila. ??♀️
Pa se eno vprasanje, glede na to da nisem iz Lj… mi lahko ena “po domace” razlozi kje je ta stara porodnisnica (na slajmerjevi) kjer opravljajo punkcijo in kje parkirat, da je najbolj prirocno. Hvala ❤
@Mandarina638 nevem kakšne težave bi lahko bile, razen če je bojazen za hiperstimulacijo, drugače je injekcija čist simpl za vstavit.. Stara porodnišnica je nasproti nove, povezani sta s tunelom nad cesto,vhod pa je zadaj iz parkirišča.. Če dobiš parkirišče ob cesti (enosmerna), plačaš parkirnino, drugače pa je na koncu enosmerne šlajmarjeve na desni strani parkirišče, kjer je vedno frej, 2e na uro..
@Mandarina638 jaz sem imela Ovitrelle pa res ne vem kaj bi lahko šlo narobe… Odpreš, namestiš iglo, obrneš na vrhu, da pripraviš odmerek, se pikneš in to je to. Razen če ti ne uspe igle namestiti oz če se ti nekako zlomi ?
Punkcija se opravlja na Šlajmarjevi 3, to je na nasprotni strani kot Leonišče (Leonišče je na levi v smeri vožnje, stara porodnišnica pa na desni v smeri vožnje). Če slučajno ne dobita takoj parkirišča na tej ulici naj te tisti, ki vozi tam odloži in gre še 1 krog (ti pa tam počakaš, da če gre kdo ven rezerviraš parking). Drugače pa parkira na kakšni ulici v bližini (recimo ob reševalni postaji, ob onkološkem inštitutu…), pa se malo sprehodi.
@pingvincek kok si?kok se pocutis?mas se kaksne znake?
Jst znakov nimam nc,razn bolecih prsi…tut napihnjena nism in me je strah,da ni kj narobe?
Pism se 1x kr me je dalu pod anonimno.
@pingvincek kok si?kok se pocutis?mas se kaksne znake?
Jst znakov nimam nc,razn bolecih prsi…tut napihnjena nism in me je strah,da ni kj narobe?
@nikita21 pa tak, zadnja dva dni mi je tak slabo od jutro do vecera. Razen vode in pepsi ne zadrzim v sebi. Bolecih peso vec nimam, trebuh je isti…. Cakam na uz ko pes na kost da mi pove Ce je vse ok.
pomojem ni nic narobe pri tebi, Kdaj mas uz? krvavela si kaj ?
Za vse punce ki iščejo simptome.. Vedno po transferju sem našla nekakšen znak ali simptom (boleče prsi, špikanje v jajčnikih, glavobol..) in vedno bil -. Zdaj nazadnje, ko sem zanosila pa popolnoma nobenega simptoma. Danes sem v 25.tednu in do danes NIČ ? Ne smrdi kava, meso itd.. Nobenih luštov, nobenih bolečih prsi, nič napihnjenosti, nič nič nič. Mislim, da je vsaka nosečnost popolnoma drugačna in da vsak znak ali neznak lahko pomeni oboje. Samo pozitivno – držim pesti za vse???
@pingvincek UZ mam 13.12. ob 8.30…ti?krvavela nism nc vec…do 2 dneh nazaj sm bla ful ‘potrebna'(hormoni vrjetn),pa je tut tu potihnlu…
@nikita21 hehe te hormoni so pravi… ? Jaz imam 10.12 ?