IVF/ICSI/IUI 2021
@fracek hej jaz sem ok, kar senpa tebe tice in tega da imas kak mesec pavze se, je panitak samo dobro, ce mene vprasas, se glava malo spocije 🙂 pride prav in pase 🙂 pa zdajle je itak s tem covidom tak drek, da boljse da se nikomur nikamor ne mudi :p
@polix Odlično, bova imeli “IVF dvojčke”!? Ja, mene je tudi prejšnji teden začelo “martrati”. Pred tednom se je gospodič spustil in, ker je strelec, se je seveda dvakrat močno “izstrelil” (beri odrinil) proti izhodu.??? Mož me je samo vprašal, če se bova morala že odpravit. Zaenkrat sam lažni popadki in vse mirno. Sem pa tudi jaz opustila vsakodnevne sprehode… Bo čas tudi za te v prihodnosti. Srečno do konca in javi se še kaj.
Danes 38t+, šolski” ctg, tako da pri meni zaenkrat še nič. Ti?
@momo23 tudi jaz sem imela včeraj CTG in je G prav isto komentirala, šolski CTG nič popadkov, sama sem pa že tako mislila, da bo kaj pokazalo. Me že nekaj dni dajejo menstrualni krči in v križu me boli ampak je vse neredno. Naslednji pregled v ponedeljek, če se prej ne začne kaj dogajati.
@Anonimno 1494 Prvih nekaj dni špikanje v jajčnikih in mini krči, obenem občutek polnih prsi, občutljive bradavice. Pri tretjini se pojavi vgnezditvena krvavitev cca. 3-5 dni po transferju. Nekatere poročajo o vseh simptomih, druge o (skoraj) nobenemu. Pri meni so bili pri prvi uspešni nosečnosti prisotni vsi simptomi (tudi vgnezditvena po 7-ih dneh), pri drugi zelo malo ščemenja v prsih…
Vem, da je čakanje mučno, vendar ne skušaj preveč analizirati. Do zdaj si naredila vse, kar je v tvoji moči. Pojdi na sprehod, da povečaš prekrvavitev sluznice, jej zdravo in počivaj. Za ostalo mora poskrbeti tvoje telo.
Držim pesti za vse, ki čakate na plusek. Da bo čimveč srčkov bilo za praznike. Jupi!
@SeEna ne v Lj, sem pa sama prosila ker delam v proizvodnji, in je 8h na dan fizicnega in stojecega dela..
@Pozna, res mi je zal zate. Sicer to ni tolazba, ampak sva ze dve ??♀️
S to razliko, da se meni se se ni ulilo, mam pa krvave izcedke ze od 5. dne transferja, ko so se tudi vsi “nosecniski simptomi” koncali, in moram imeti stalno dnevni vlozek. Ksksen dan je vec, kaksen dan skoraj nic krvavo.
Nato sem 8. dan od et naredila test ki je bil seveda – in sporocila v Lj da me ne bo na krvni. Tam so “znoreli”, da je za test prezgodi in da dokler se ne ulije si moram naprej dajat progesteron. Ok, nadaljujem in naredim 11. dan et se en test, seveda spet -. In se tko butasto pocutim ker se mi zaradi progesteronske podpore ne ulije in morm it na krvnega, da mi povejo neki kar ze vem.?
@Pozna žal ni je 🙁 ti želim več sreče prihodnjič (sej vem da to zdaj grozno zveni)…
@SeEna tudi v Lj dajo 14 dni bolniške, če vprašaš oz mene je zdravnica kar sama vprašala koliko je rabim…