Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF/ICSI/IUI 2021

IVF/ICSI/IUI 2021

@Nikita, počivaj in stiskam pesti, da je samo kaka žilica počila. Javi, kako bo na krvnem v ponedeljek.

@Natalijakaja
, ti si imela samo eno celico, a ne, po punkciji? Lepo, da se je lepo oplodila in razvijala…. srečno! Tudi tebi @novinkavlj

@nesrecnica
, kdaj greš ti po pingvincka, že zdaj v decembru ali januarja? Kako je mož s svojim zdravjem?

@novinkavlj krvnega imam 13.12

@hana41 res je imela sem sam 1celico hvala☘

Natalijakaja super se spodbujava?????????.

Zgleda sem en dan pred tabo.

Natalijakaja a ti boš doma do krvnega?

@Novinkavlj se bova spodbujali ja?????

Ja jaz bom doma do krvnega ker dela v proizvodni in je tesko delo…..ce se nebom sama pazila nihce drug nebo?

Kaj bo ti naredila?

Natalijakaja sama bom tudi doma ta teden.Drug teden pa začnem Sicer ne delam fizično delo in se mi zdi da mi tako hitreje minilo to čakanje.Pravijo da so vstavili lep zarodek(zamrzjencka) in si vstavljam dvakrat na dan analogen 400.Sem pa bila čisto v spontanem ciklu zdaj prvic.

Novinkavlj jaz si 2×dnevno vstavljam amelgen 400…..Zame to bilo cist vse novo….Od prej imam ze hcerko,novi partner pa se nima otrok.

Je pa res da nisva vec najbolj mlada zato bila dans zelo vesal za to pikico danes in upava na najbolje.

Natalijakaja super.Drzim pesti za obe

Tudi sama drzim za naju in za vse punce ki so istem?☘?

Moramo iti pozitivno naprej

Natalijakaja javljaj če se kaj dogaja?Če boš čutila vgnezditev in se ti pojavijo kakšni znaki.Sama bom 10.dan test naredila.M bi mogla dobiti 8.12.Se bom javljala

Upam da M nepride in da bo res veseli december za vse punce…bomo na vezi….???

Hej punce.

@Pingvincek
in @Nikita, zelo lepo je prebrati vesele novice, cestitke obema ❤. Nikita, kot so punce ze napisale, lahko je marsikaj, ampak ni druge kot da se ne naprezas in pazis na sebe. Pojdi v bolnisko in daj mir ? Sicer pa so, glede na vse prebrano, krvavitve v 1. trimesecju kar pogoste, nekatere pa spremljajo vse do poroda. Upam, da bo vse ok, preverjaj beto, vstavljaj progesteron in pocivaj. ?

Vse, ki cakate na test, navijam za vas in zelim cim vec pluskov. ❤❤

Vso sreco tudi ostalim, ki se se pikate in cakate na UZ-je.

Jaz sem ravno danes dobila M, tocna kot (skoraj) vedno. Sem sicer pisala v Mb, da sem imela dogovorjeno, da lahko grem z novembrsko M po pingvina, ampak da sva se odlocila s partnerjem, da letos ne greva vec v postopek in ce je mozno, da mi “zagotovijo” mesto v januarju. Trenutno sem okupirana z novo sluzbo in vem, da bi bile prevec stresne okoliscine, da bi se spustila se v postopek. Po pravici povedano mi pase premor in da nimam casa vsako prosto minuto razmisljat o postopku. Stisne me samo, ko pomislim, da morda “mecem stran” dragocene mesece. In spet po drugi strani trenutno menim, da bi “vrgla stran” dragocen postopek in da bo bolje, ce grem v naslednjega manj obremenjena. Splav sem dobro in dokaj hitro prebolela in res ne vidim potrebe, da bi na vso silo nekam rinila, ceprav ura tiktaka. Mislim, da sem se prav odlocila oz. vam povem cez cas, ce  bo res tako ?

@Microbio, upam da gre na bolje tvoje zdravje in da tvoj mali fant lepo napreduje. ? Telovadba je nazaj, sem pa ta teden “spricala”, ker je bilo prevec vsega ? Me caka en strokovni izpit v kratkem in gre energija drugam haha. Saj bo, vozim psa na sprehode, da se malo prezracim, on pa je tudi cel srecen, ker se mu je cisto bioritem spremenil revcku.

@Marsena
, zadnjic sem te cisto pozabila omenit. Kako si ti? Nic se nam ne javis? Je bila nuhalna ok? Upam, da je vse vredu in tvoj dojencek/dojencica pridno raste  ❤❤ Javi se kaj ?

@Evy
(ke) kako sta vidve?

@Hana
, kaj novega?

Lepo bodite vse.

@Hana41, ko sem novembra dobila napotnico sem takoj pisala, da mi jo aktivirajo in napisala, da M bom dobila predvidoma decembra, pa so mi napisali, da decembra ne izvajajo postopkov, tako da predvidoma januarja grem po pingvinčka. Kaj pa ti?

Mož je dobro, je v remisiji in pred 14 dnevi je šel nazaj v službo, tako da počasi se vrača v normalno življenje ?

@Fracek glede na stresno situacijo je sigurno boljše, da počakaš še en mesec kot pa po vsej sili z glavo skozi zid… Jaz sem imela novembru tudi en važen izpit in sem se celo bolniško učila, pa možno, da je bilo glih dovolj stresno, da ni uspel postopek… Ne morem pa reči zagotovo, da je to krivo…

Hvala vsem.

@nikita21
Upam da se drzis in da bo vse vredu.
Vsem ki ste v postopku in ali grejete zelim, da vam uspe. Stiskam pesti.
Glede staleza pa; Jaz sem doma od vstavitve pa do nadaljnega. Imam super ginekologinjo in osebno, ki sta mi takoj podaljsale stalez. Po vstavitvi pa je bilo priporocilo 15 dni staleza in mirovanja. Pred punkcijo sem normalno delala, po punkciji pa sem imela hiperco tako, da sem bila 4 tedne v stalezu.

Punce, jaz sem danes 6 dan po et 5dni starega zamrznjencka, vceraj zvecer sem na papirju opazila rjav izcedek, danes se nic.  mislite da je ze konec? me pa tut kr lepo ze zvija dva dni. jemljem pa estrofem 3x na dan, in vstavljam si amelgen 400 2x na dan.

@Anonimno 1494 meni to bolj zveni kot vgnezditvena krvavitev, držim pesti, da je res 🙂

Zivijo, v Dravljah nikoli niso priporocili bolniske, pa sem se vedno z osebno zdravnici zmenila. Dala bi mi, kolikor dni bi zelela. Tako da se vse zmenis z osebno zdravnico, ne glede na priporocila. Ce je zdravnica normalna 🙂

Anonimno1494 kakšno je stanje pri tebi????

Evo… se moj update. Od ponedeljka ki je bil 5. dan po ET, imam vsak dan krvave izcedke. Kaksen dan komaj opazni, danes malo vec. Test sem delala 2x, enkrat prezgodej verjetno in danes (11. dan po ET) in je bil “debeli” minus. Tolk se mi zdi neumno vse skupi.. vem, da mi utrogestan zavira prihod M in ko sem klicala tja in povedala kaj dogaja, so ne nap*** da moram jemat utrogestan dokler se ne ulije in ce se ne ulije, mam v sredo krvni. Sej vsi vemo, ane, da nism noseca? In bom sla v Lj gledat “uro”… k bi bla usaj blizu doma, pa nisem ?

New Report

Close