IVF/ICSI/IUI 2021
@liza250 js sm mislila, da lahko samo dop dvignes. Imam zelo mesan delovni cas in vprasanje kako bom takrat delala k bo treba it po injekcije, zato pa informativno sprasujem. ?
Ja zgleda bova res par dni razlike in se bova druzile v tem postopku. ? Najraje bi tud js sla kr po injekcije, sam da lahko cimprej zacnem. ?? Ah ta zenska neucakanost… ?
Liza250, 18.11.2021 ob 20:18
@Nesrečnica jaz sem tudi bila malo tko A kar 2 injekciji vseh 7d, ker sem tu brala, da ste potem dobijale še to drugo zdravilo ? ampak evo neki novga, tudi to obstaja, da se 2x špikaš
@Mandarina mislim, da tudi dopoldne lahko prideš, jaz sem popoldne, ker sem bila v službi in ne bi uspela priti do 12ih pa smo se zmenili, da pridem popoldne. Bove IVF buddies, ker bove skoraj istočasno opravljali postopek ?
Tudi jaz sem imela v drugem postopku 2 injekciji za spodbujanje in eno, da ne počijo folikli ?
Mala762, 18.11.2021 ob 22:30
Tudi jaz sem imela v drugem postopku 2 injekciji za spodbujanje in eno, da ne počijo folikli ?
Super, potem nisem osamljen primer. Kako pa ti je bilo? Kakšni stranski učinki 2 injekcij in kako so se celice razvijale? Sej mogoče si pisala že prej,samo sem dokaj nova na tem forumu in potem si težko zapomnim katera je kaj napisala ??
@Mandarina hahaha ja no ta naša ženska neučakanost – nekaj kar nas občasno spravlja v stres ??
Liza250, 19.11.2021 ob 08:58
Super, potem nisem osamljen primer. Kako pa ti je bilo? Kakšni stranski učinki 2 injekcij in kako so se celice razvijale? Sej mogoče si pisala že prej,samo sem dokaj nova na tem forumu in potem si težko zapomnim katera je kaj napisala ??
@Mandarina hahaha ja no ta naša ženska neučakanost – nekaj kar nas občasno spravlja v stres ??
Sem jih danes se klicala, pa se mi ne javijo. Bom se poskusla, sicer je se cas, me samo skrbi, da bi mi M prehitevala, ker mam zadnje case neka nihanja. Uspesno pikanje ti zelim, ko bo cas za to. ?
@Natalijakaja wooohooo da je UZ jutri. In upam, da bom jaz tudi poročala, da špikanje obvladam – meni so te igle kar travma. Imam občutek, da bom pred prvo kar dihala in se sama sebi smilila ??@Mandarina meni je rekla, da tisti dan, ko se 1. vlije je prvi dan špikanja. Jaz mislim, da boš pravočasno prevzela ?
@natalijakaja vse prazne injekcije lahko vrneš nazaj na kliniko in, če ti kaj od zdravil ostane enako.
Hej hej punce. Super za vse, ki ste docakale posto, zdaj pa akcija ??
Tudi jaz sem imela gonapeptyl in menopur v 2dolgih postopkih in nobenih negativnih stranskih ucinkov razen enkrat porezanega prsta, ker sem nerodno ampulo vode odprla, ko sem mesala menopur.
Sicer pa gonapeptyl ni stimulacija, ampak “bremza” po domace povedano, da ob prejemanju stimulacije vsi folikli lepo pocasi cim bolj enakomerno rastejo. Cetrotide pa je potem stop injekcija, ki prepreci razpok foliklov.
Cestitke tudi obema novima noseckama, nisem si zapomnila nickov ? Testirata zdaj vsak dan do krvnega?
Lep vikend zelim vsem.
@fracek jst delam teste vsak dan in zaenkat lepo vsi pozitivni…se pa ne upam prevec veselit,kr gre lahku se marsikej narobe…je pa to moj 3.postopek in prvi prenos.
Čista novinka, 19.11.2021 ob 12:04
Živjo punce.Vas berem in sedaj sem se sama po 5 letih odločila iti v ponovni postopek.Imela sem vstavitev svežega in žal negativno.Sedaj grem po zamrzjencka v spontanem ciklu.Zanima me kakšne imate izkušnje z temi postopki?Spontani?Predvsem uspešnosti??
Jaz sem trenutno v spontanem ciklu. Imaš UZ-je, kjer spremljajo rast vodilnega folikla. Ko poči je ovulacija in dan 0, potem imaš prenos 5. dan. Uspešnost je podobna kot pri svežem prenosu, v MB so baje celo prikazali višjo uspešnost z zamrznjenčki – kar pogumno.
Evo punce punkcija je za mano.. Dobil so 9 celic kar je kr super, samo še oplodijo se naj ?? mogoče bova pa celo prvič prišla do ?..
@natalijakaja javi jutri, kako bo na uz..
@nikita21 kdaj imaš krvnega?
Liza250, 19.11.2021 ob 13:52
@Natalijakaja wooohooo da je UZ jutri. In upam, da bom jaz tudi poročala, da špikanje obvladam – meni so te igle kar travma. Imam občutek, da bom pred prvo kar dihala in se sama sebi smilila ??@Mandarina meni je rekla, da tisti dan, ko se 1. vlije je prvi dan špikanja. Jaz mislim, da boš pravočasno prevzela ?
So me kr gladko zignorirali danes v Postojni, sem jih klicala vsaj ene 5x, pa se en mail sm poslala. Pomoje so me blokirali od takrat k sm s posto tezila. ?? No ja, upam da bo v ponedeljek kaj vec srece. ? Liza ti pa javi, ko zacnes z akcijo. ?
@pikica1234 jaz sem v 37.tednu, mislim, da bova s @polix skupaj zibali, he,he. PDP imam 10.12. Polix?
@pingvinček Čestitke za +. Da se le obdrži.
Vidim, da je druga polovica novembra kar živahna. Navijam prav za vsako.
@N150218 Super za lepo število. Zdaj naj se še lepo poparčkajo.
@N150218 Krvnega mam 25.11.
Kr vsak dan preverjam stanje 🙂 cez 6 dni je krvni.
@nikita21 drzim pesti.
@N150218 čestitam in upam, da se lepo poparčkajo in te pričaka čim več dobrih celic 🙂
@Mandarina638 pokliči iz skrite številke ?
@N150218 wuhuu ? tvoje poročanje sm čakala! Bravo ? Zdaj naj se pa fajn poparčkajo in razvijejo do najlepših možnih blastocist! Navijam zate ?
@nikita @pingvincek vesela da imata vedno boljše || še malo pa krvni ?
Punci iz Postojne držim pesti da vaju stisnejo notri še pred decembrom in bosta za novo leto od dedka mraza dobili lep plusek ???
Js si še vstavljam utrogestan 3x na dan, joske mi bojo počile. Levi jajčnik se kr noče umirit, pomoje so tokrat hormoni čisto podivjali od zdravil. Še dobro da sm mela od punkcije 10dni fraj, si ne predstavljam da bi delala s takimi jajčniki, še hodit ne morem normalno.
@natalijakaja srečno na 1 UZ-ju ??