IVF/ICSI/IUI 2021
Liza250, 11.11.2021 ob 10:24
Mandarina638 potem smo januarja 2022 skupaj v tem ?
Ostale punce, ki boste pa letos obravnavane, vam želim uspešne in prijetne postopke.
Absolutno se bomo skupaj borile. ?
@nesrecnica js mislim da zdej obravnavajo minimalno st. parov in zgleda se nismo na vrsti. Druge razlage nimam. ?♀️ ce potem crto, bom skoraj 3 mesece cakala na posto kar je precej dolga doba.
Mandarina638, 11.11.2021 ob 12:07
Absolutno se bomo skupaj borile. ?
@nesrecnica js mislim da zdej obravnavajo minimalno st. parov in zgleda se nismo na vrsti. Druge razlage nimam. ?♀️ ce potem crto, bom skoraj 3 mesece cakala na posto kar je precej dolga doba.
Jaz sem se pa spomnila, da sem prebrala in slišala v PO, da delajo laboratorij pri njih, samo da še ni dokončan. Mogoče pa Mandarina638 bova januarja obravnavani v celoti v Postojni … glede na to da bova kar dolgo čakali na konzilij – 2-3 mesece … you never know ?
Mandarina638, 11.11.2021 ob 19:11
Joj Liza250 to pa je optimizem. ? Sicer bi bilo to seveda vrhunsko, ampak dvomim da bova midve to docakali. Mislim da bo treba kar v Lj. ? Ce bova docakali posto konzilija. ?
Hahaha tole sem se pa prav nasmejala … najina primera sta že kar malo za nasmejat se ? drugače bi bilo top, če bi bili v PO v celoti obravnavani, ker je vse na enem mestu ❤
@natalijakaja dobrodošla ? vso srečo s špikanjem ? tako kot si sama rekla, pojdi korak za korakom in verjamem, da bo na na koncu ziher en velik + ?
Pozdravljene,
Upam da pridete vse čimprej na vrsto, ali letos ali v januarju 2022, predvsem pa ne se sekirat, vem da je težko čakat, ampak meni se je tud podaljšal postopek?ker sem bila danes na UZ in sem šla v hiperstimulacijo jajčnikov (zato so me tako špikali že od drugega dneva injekcij), v glavnem je nekje 49 foliklov, zato me bodo punktirali v narkozi. Tako da če bo sploh kaj kvalitetnega spunktirano in se oplodilo, grem tudi sama komaj z naslednjim ciklusom v transfer… Malo me skrbi kako bom preživela do punkcije, ker me nonstop bolijo jajčniki, se pa tolažim da bo pa vsaj kakšna celica več in res dobra, če je že do tega stanja prišlo, pa da se ne bo kej poslabšalo še ??
Srečno vsem ?
@natalijakaja srečno ? prva je najhujša, pol naprej pa kar gre 😉
@Razočarana197 drži se, upam da ne boš ostala v bolnici, čeprav po drugi strani je pa boljše da te imajo na očeh, če je že zdaj tako hudo… Čestitam za številne folikle in upam, da bodo kvalitetni ?
Ne, me je poslala domov, še 2dni se moram špikat, da še zrasejo, zdaj so bili nekje 14mm…v ponedeljek imam spet UZ, zato sem rekla da kaj bo šele ko še zrasejo k je že zdaj boleče ? ampak če bodo celice sem res pripravljena marsikaj potrpet, k do zdaj sem imela vedno slabo, nazadnje 10,pa se ni niti ena uspešno oplodila…
Hvala, srečno vsem ??????
A po punkciji? Sploh nisem pomislila da bi blo takrat še slabše… Nič mi ni rekla ? jaz sem se pa že psihično pripravljala ker bom morala nazaj v službo, ker ne bo transferja…
MinnieMe ojoj…. Verjamem?ker že po “normalnih” punkcijah nisi isti, vedno bolj so boleče M in še pa še… Meni se še vse notri tepe zs endometriozo,…vseeno upam pa na dober izkupiček celic ??
Ja po punkciji sem bila jaz 14 dni na bolniški potem pa delo od doma, ker nisem mogla hodit ? Sicer imam res visok prag bolečine, ampak punkcija je bila za mene res prava nočna mora. Dobesedno sem jokala na mizi, sestra me je spraševala a je res tko hudo pol se mi je z vso silo vsedla na trebuh da bo le lahko polovila vse. Skratka res neprijetno. Predvidevam, da pri tebi ne bo tko hudo oz. sem skor ziher, da ne bo ? sploh, ker boš imela narkozo in bo telo bolj sproščeno ?
@natalijakaja dobrodošla in srečno! ? Naj lepo rastejo folikli in da bojo super kvalitetne in številčne celice. Kot si napisala, korak za korakom je najboljša metoda, tako da se drži in poročaj ☺️?
@razocarana upam da ti folikli čimprej in čimmanj boleče zrastejo in da bojo super kvalitete! Po punkciji pa kar počivat da telo pride k sebi. Sm nekje brala da so ? tudi bolj uspešni pri prenosu, tako da držim pesti da jih boš imela kar nekaj dobrih na zalogi ??
@anonimna3039 mene je v drugem postopku tko špikalo, so rekli da imamo blago blago hiperstimulacijo, sm bila mal napihnjena tko da predvidevam da je blo od tega.. Ce te pa konkretno boli, bi jaz šla k njim da me pogledajo, ziher je ziher.
Js sm 2 dni po punkciji pa me še vedno boli čim nardim več k 10 korakov. Nalgesinov res nočem več jest, tko da večino dneva prelezim in pijem velik tekočine. Včeraj sm tut mal krvavela, ampak se je hb zvečer umirilo. Danes ni bilo nobene sledi od krvi, tko da upam da se je zacelilo. Mal sm nestrpna in čakam ponedeljek, kako je s celicami in če je kej uspelo. Mam kr slabo statistiko za sabo in upam da bo tokrat boljše ???