IVF/ICSI/IUI 2021
Od stopke je 13 dni…. ma jooj spet to dramatizeranje sej vem…pa took sm mela dobr občutek in čist sproščena sm bla do učer zvečer k sm si dala tablet…celo noč me je zvijal neki…zdej mam že rdeč izcedek…oz k grem na wc pa se obrišem je na papirju drgač zaenkrat še ne….joške mam sicer še full napete povečane in boleče…ampak to je p tud usee…do moje m. Je tud še 4 dnii…nevem čist me je iztirl tole glede na to da je šele 6 dan….usee mi je doll padl??
Mandarina638, 09.11.2021 ob 12:11
Zgleda smo mi iz Postojne na stranskem tiru. ??♀️
Zgleda res in sem teti v LJ spet pisala – da se ne sprijaznim z njemim odgovorom, da mi je čudno vse skupaj, da nekatere so obravnavane nekatere pa nismo. Jutri pa upam, da dobim v PO koga in jim povem svoje mnenje. Meni se to zdi grdo, da delajo razlike, obravnavat bi morali po 1st come in 1st come out.
@Jagoda1212579 sem imela podobno situacijo, od 7 dneva rjave in roza izcedke, 12 in 14 dan celo lažno pozitiven test (res, da rahlo, ma vseeno) in na koncu na krvnem negativno. Kaj sem ugotovila? Da ne glede na to kaj naredim in koliko se sekiram in se sprašujem kaj se dogaja, pa ne glede na to kaj preberem na internetu na koncu nič ne vpliva na to ali je uspelo ali je… Kvečjemu je bilo razočaranje še večje, ker sem imela lažno upanje…
Tako, da jaz ti polagam na srce, da se prepustiš toku dogodkov. Če se vlije M potem veš, da verjetno ni uspelo. Če se ne vlije pa ponovi test čez 2 dni in bi moral biti bolj močno pozitiven. Ali pa pojdi samoplačniško na krvnega, ta je še najbolj zanesljiv.
Anonimno 5627, 09.11.2021 ob 14:02
Zgleda res in sem teti v LJ spet pisala – da se ne sprijaznim z njemim odgovorom, da mi je čudno vse skupaj, da nekatere so obravnavane nekatere pa nismo. Jutri pa upam, da dobim v PO koga in jim povem svoje mnenje. Meni se to zdi grdo, da delajo razlike, obravnavat bi morali po 1st come in 1st come out.
Sem ze tud js razmisljala, da bi mal zatezila na obeh straneh. Naj vsaj povejo, ce se naju bodo se lotili ali mogoce sele naslednje leto. Na zivce mi gre to cakanje in pol sem cist v pricakovanju, ko ena napise, da je dobila vabilo, midva pa spet nic. ?
@Jagoda žal je res točno tko kakor je rekla Nesrečnica, ne preostane nam drugega kakor, da se prepustimo toku dogodkov. Je pa zelo težko, ker je to res prava živčna vojna, sploh ko se začne pacanje in se ti izcedki vlečejo ? Držim pesti, da bo pozitivno ?
Jaz grem tudi naslednji teden v nov boj z zamrznjenčkom in se trudim, da ne razmišljam preveč pa vseeno kr naprej razmišljam kaj bi lahko naredila, da bi blo tokrat pozitivno na koncu. Še k sreči imam v službi tako gužvo, da vsaj tisti čas ne premlevam kaj, kako, zakaj ☹️
Me pa vseeni nekaj zanima, a ste oz. kdaj ste začele z jemanjem aspirina? Razmišljam, da ga jemljem na svojo pest ?
Novinka145, 09.11.2021 ob 11:33
Punce kateri dan po menstruaciji so vam v spontanem ciklu vstavljali zamrzjencka?Vsaj približno?
Meni so zamrznjenčke vstavljali 5.dan po ovulaciji (ker so bili zarodki 5dnevni). Torej nekje 19.dan po menstruaciji,( če imaš ovulacijo na 14 dni)
@minnieMe js ga bom tokrat jemala na svojo pest, naj bi se ga jemalo od transferja naprej po 1 na dan (aspirin100).
Mene je pa od stopke včeraj tako napihnilo da joj, zjutraj sm se zbudila ko v 3mesecu nosečnosti, joske za 1 cifro večje trde in boleče, mozolji so me čez noč napadli, izcedek (predvidevam da od O) se je začel.. Upam da je vsaj nekaj na tem, da so zadeli ovulacijo tokrat v nulo…
Poročam jutri, če koliko bo celic ? držite pesti ?
@nesrecnica js sm sla po pingvinčka z 2 menstruacijo, sm pa imela spontan prenos brez stimulacije. Kokr vem, ce imas stimulacijo moraš cakati da vsaj 3 menstruacije minejo, zaradi zdravil.
Živjo,
Imam dokaj čudne cikle z rjavimi izcedki, v povprečju nekje na 35 dni, ovulacijo pa nekje 23 dan. Po besedah ginekologa zelo pozno.
Je katera jemala Dabroston zaradi popuščanjs RT in prekratke lutealne faze? Kdaj po zaznani ovulaciji s testi ste začele? Prehitro se namreč ne sme, da ne zmotiš ovulacije. Če pa predolgo čakaš, je lahko pa že prepozno in začne progesteron padat.
Prejšnji mesec sem namreč 2. dan jemanja Dabrostona dobila krvavo/rjave izcedke in so trajalo 12 dni, do prekinitve.
Ful me je strah tokrat ponovno žrtvovati cikel za testiranje kako bo sedaj.
Je še katera imela težave med jemanjem? Ginekolog pojma nima zakaj?
@Skorpionka hvala za info ? imam doma aspirin in razmišljam, da bi ga dan pred prenosom začela jemat. Bom vidla, škodit verjetno ne more? ?
@Nesrečnica meni so Maja rekli, da grem lahko takoj z naslednjo menstruacijo, ampak, ker sem imela spremembe na brisu sem morala še to prej urediti, zato sem šele zdaj prišla na vrsto. Imam naslednjo sredo sprejem pa bomo vidli kakšen bo protokol v tem postopku