Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF/ICSI/IUI 2021

IVF/ICSI/IUI 2021

@Novinka145 ne, to je druga stavba, na drugi strani ceste (čez cesto) od te kamor si šla na posvet. Če gledaš v smeri vožnje, ko se pripelješ po Šlajmerjevi ulici si ti šla v stavbo spodaj na levi (št.2), na postopke greš pa v stavbo, ki je spodaj na desni (št. 4).

@Zakaj neki ja, vse imam narejeno. Laparaskopijo, histeroskopijo, prehodno jajcevodov, oba sva genetsko pregledana, revmatologija. Kaj je še možno? Vse imam ok 🙂

Tako da izgleda nisem ravno pod srečno zvezdo rojena, če nama ne uspe…

@Fracek hvala za odgovor.. Uz sm že imela v soboto po 14 dneh gonapeptyla.. Sedaj imam stimulacijo z Gonal f in zraven se Gonapeptyl, ampak na 2. UZ me je naročila šele po 10 dneh stimulacije.. No sej že mora bit tko ???

Nesrečnica hvala za odgovor.Se bom znašla.Kaksne pa imate izkušnje z zamrzjenčkom?Predvsem uspešnost le teh postopkov?

Živjo, danes sem dobila vabilo konzilija za IUI. Upam da je še katera danes dobila vabilo. 🙂

Sedaj me pa zanima, kje dobim napotnico za testiranje na spolno prenosljive bolezni. Pokličem na ginekološko kliniko oz kaj naredim?

@Skorpionka jaz sem tudi mela stopko k so bili od 15 do 17, no do punkcije so pa lepo zrastli, nekateri celo do 23, 24. Držim pesti da jih bo čimveč ?

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 5683, 08.11.2021 ob 17:37

Živjo, danes sem dobila vabilo konzilija za IUI. Upam da je še katera danes dobila vabilo. 🙂

Sedaj me pa zanima, kje dobim napotnico za testiranje na spolno prenosljive bolezni. Pokličem na ginekološko kliniko oz kaj naredim?

Kje se pa vodita? V Lj? A mogoce pise kdaj je bil konzilij? Drugace so nama kri vzeli ze kar v Postojni tako da nevem kako je s tem drugje.

@Anonimno 5683 jaz sem dobila napotnico za SPB zraven pošte iz konzilija… Mogoče imaš pa še veljaven izvid in je ne rabiš? Preveri na kliniki, oni ti tudi izdajo napotnico če jo boš potrebovala 😉

@Mandarina v Lj UKC. Datum na vabilu je 3.11.2021.

@Nesrečnica hvala za info.

Hvala za info, zgleda bova spet skoz padla, razn ce se mogoce jutri kaj dobiva. A bos lahko sla se letos v postopek?

@N150, samo to pa je potem malo cudno, ker jaz sem se v dolgem protokolu vseh 3x pikala skupaj najvec 22 dni … Po dodajanju stimulacije sem imela 1. uz pa cez 7 dni. No, je pa res, da sem imela kratke cikle in pricetek pikanja ze na 18. dan cikla, tako da morda od tukaj pride ta razlika in ni nic vec cudno ? Drzim pesti ?

@Mandarina Upam da bom še letos. Piše, da moram poklicati, ko dobim menstruacijo (cez cca 10 dni).

Super, drzim pesti zate in hvala za info. ?

@minnieMe a res? Si me kr potolažila ?

Danes ob 21h je bla stopka.. Samo še jutri potem pa v boj ?? od srede naprej pa pocivam in se prepustim postrežbi ?

Tokrat se mi zdi da sem veliko bolj mirna kot v prejšnjih postopkih. Upam da tudi to kej pomaga ?

@N150218
navijam zate ? fajn se špikaj da pridno rastejo?

Anonimno 5683, 08.11.2021 ob 20:47

@Mandarina Upam da bom še letos. Piše, da moram poklicati, ko dobim menstruacijo (cez cca 10 dni).

kdaj ste pa z zdravnikom oddali na konzliji? Me zanima s kakšnim zamikom se dogajajo stvari.

Pozdravljene…evo da se mal oglasim danes je moj 6 dan po transferju…ućer zvečer k sm si dala utrogestan sm opazla na prstu mal kremne barve… dans zutrii spet neki roza na papirju?a je možno da took hitr menstro dobiš?… kako je zgledala vgnezditvena pri tistih ki ste jo mele??

Anonimno 5627, 09.11.2021 ob 07:35

kdaj ste pa z zdravnikom oddali na konzliji? Me zanima s kakšnim zamikom se dogajajo stvari.

Midva sva bila 1.10. na posvetu v Postojni, kjer so nama se kri vzeli (vse ostale izvide ze imava) in so rekli, da v roku enega tedna posljejo v Lj in v enem mesecu dobiva odgovor iz konzilija in takrat jih morem poklicat. Zgleda so malce pozabl na naju. ?‍♀️?‍♀️

@Jagoda1212579 dokler je rjavo ali roza je lahko vgnezditvena krvavitev (jaz sem takrat brala, da nekje med 7 in 10 dnem po prenosu je taka krvavitev običajna) lahko je tudi kakšna poškodba sluznice. Če dobiš močnejše krče in močnejšo krvavitev pa običajno prihaja M. Meni je  Utrogestan zaviral M, se ni vlila, sem imela pa rahle krvavitve tudi po 10 dnevu…

Od same panike sm šla delat test… ta cb k je kao 6 dni pred pričakovano m… in je bla sicer rahla ampak kr dost vidna črtica…kok časa drži stopka?

Mandarina638, 09.11.2021 ob 08:27

Midva sva bila 1.10. na posvetu v Postojni, kjer so nama se kri vzeli (vse ostale izvide ze imava) in so rekli, da v roku enega tedna posljejo v Lj in v enem mesecu dobiva odgovor iz konzilija in takrat jih morem poklicat. Zgleda so malce pozabl na naju. ?‍♀️?‍♀️

@Mandarina
hvala za info., nekam dolgo traja :/

@Anonimno
5683 kdaj ste pa vi oddali vlogo? Da z Mandarino vidive koliko časa traja zadeva oz. ali pa mogoče PO primere obravnavajo zadnje.

New Report

Close