Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF/ICSI/IUI 2021

IVF/ICSI/IUI 2021

@Mandarina638 ne vem, vem da smo bili izjema pri PCT pogoju, ker smo spadali v nujno zdravstveno obravnavo. Mogoče še vedno spadamo med nujne … sem tudi jaz poslušala in prišla do ideje da se mogoče pripravljajo na lock down oz. Zelo omejen obseg dela in zato mi je dala info. December ?

Ja cisto mozno, da bodo kaj zapirali. Saj ni drugega kot da cicamo in cakamo.. kot ponavadi. ?

Upam, da bodo vsaj nase obravnave in poatopki tekli normalno naprej ??

@peetx čestitke za plusek! Srečno na UZ in naj pikica ostane pri tebi še nadaljnjih osem mesecev.

@scorpionka
Ne morem verjeti, da je že pol leta mimi! Res je, da je dolgi protokol bolj mučen, vendar meni ni bilo žal, saj sem prišla do treh lepih blastocist. In ena izmed njih  je pri meni že osem mesecev. Tudi tebi želim tak zaključek dolgega protokola.

@nesrecnica srecno danes!

Pozdravljene. Gre katera v postopek v MB ta mesec? Midva imava jutri prvi UZ, če bo vse po sreči začnem z injekcijami ? to bo najih tretji boj ? prej sva bila v Dravljah…. Ni primerjave z njimi, ker tam sva vedno poslušala kritike in obsojanja…Pa skozi eno reklamiranje njihov tablet ?

Jutroo…evo mene sta danes pričakala dva lepa zarodka, smo vstavil kr oba?zdej pa ostane samo še čakanje? nesrečnicaa nestrpnooo čakam tvoje poročanjee?moraa bitt pozitivenn??

@Mandarina638 hvala, čez 2 uri bom vedela pri čem sem… Včeraj se je umiril izcedek, danes zjutraj bil samo rahel, zdaj je pa spet bolj rdeč in sluzast, tako da res ne vem kaj si misliti…

@Jagoda1212579 čestitam, upam da ostaneta pri tebi naslednjih 9 mesecev ?

Nič ne bo, čisto negativen krvni test ?

žal mi je nesrečnica, sem res upala, da bo slo gladko 🙁

Zal mi je nesrecnica upala sem da bo vse ok?

Hvala, sem tudi jaz upala, pa se žal ni izšlo 🙁

Sem se prijavila za posvet (telefonski) za zamrznjenčka, zdaj pa bomo videli kdaj bo to prišlo v poštev…

Pozdravljeni,

Prebiram vaše zgodbe, da dobim upanje, pa da se znebim občutka, da sem prav sama v tej godlji,… ☹️ Lepo je slišati /prebrati lepe, pozitivne besede,zgodbe…

@Mala790

jaz čakam sedaj začetek postopka v MB(samo da dobim M, pa grem v kratek postopek),  prej sem bila 4x pri dr. Resu v Dravljah, in mi gre kar na jok, ko pomislim kaj sva dala skozi z partnerjem, hvala bogu, da sem se zbudila pravočasno. Mi je v 2 letih zbutal vse 4 postopke skozi, brez nekih preiskav, 2x niti do prenosa nisva prišla, ko sem mu omenila, da imam občutek da je še nekaj narobe, me je gladko ignoriral, da kaj bi pa še rada da mi fali (vedela sm da imam policisticne jajcnike), sumila sem da je še kaj več, nato sem svojemu ginekologu zaupala da sumim se kaj in me je poslal na histeroskopijo in glej imela sem prav, imam še močno endometriozo, maternico v T in obrnjeno v hrbtenico itd.,itd….res je da si bil v Dravljah bolj hitro na vrsti kot kjerkoli drugje, ampak na račun hitrosti sem kmalu porabila vse postopke, brez da bi sploh ugotovili kaj vse je narobe in zakaj ne rata,…mislim da moras biti bolj individualno obravnavan in ne samo bum bum bum, pol pa on meni da ena je k njemu prisla 23x prej ko je ratalo, jaz pa po 4 postopkih totalno obupana, nima neke empatije, vsaj do mene ne, pa sem prijazna vedno bila do njega, dokler mi ni počilo in me preprosto ni bilo več tja??‍♀️? sedaj spet gojim neko upanje v MB, kot da je vse na novo, ampak če bom spet razočarana, ne vem če bom sploh še kdaj sla v postopek ?

Nesrečnica žal mi je ?

Nesrecnica, zal mi je, res sem racunala nate, da nam bos vlila malo upanja. ?

Joooj nesrečnicaa žal mi jee? edina dobra stvar da maš vsaj zamrznjenčka in se ti vsaj nebo treba špikat šenkrat…

Sem ponovno upravičila svoj vzdevek, na žalost… Res edina pozitivna stvar je, da imam še 2 zamrznjenčka in iskreno, če se z nobenim ne bo izšlo res ne vem, če bom šla še enkrat v postopek…

Hvala vsem, ki ste mislile name in držale pesti, jaz upam, da bomo vse 1x uspele ?

@jagoda Lepo grej pikici!

@mala790 srečno in z ljubeznijo se špikaj

@pikapolona
in @mandarina Konec oktobra lani, ko je bilo fanj kritično, so v GKLJ ustavili prenos pingotov, svežih pa ne. Dvomim, da bodo letos to naredili, saj je 60% odraslih precepljenih…

Razočarana 197,kako se najdem v tvoji zgodbi.Isto vse res….Sedaj so nas od Dr.Resa prestavili v Leonišče in bila sem na prvem pregledu za zamrzjenčka.In mi tudi rekla zdravnica da se čudi,da mi niso kakšnih preiskav delali,glede na to da se ne prime ne v svežem transferju in vstavitvi zamrzjenckov.Vseh 6 postopkov.Zdaj mi bodo tu tega zamrzjenka od predhodnega postopka vstavili in če ne bo uspešno ne čakajo preiskave.Zato imam tudi novo upanje.

Ah nesrecnica, tudi jaz sem upala, da se je kljub krvavitvam kaj izcimilo. Ne se prevec sekirat, to je sele prvi transfer in vse moznosti so vama se odprte. Uzivajta kolikor le lahko danes v vajini ljubezni in v tem, da imata drug drugega in si stojita ob strani v vseh preizkusnjah, ki vama jih nalaga zivljenje. ❤ Ocitno sta dovolj mocna, da preneseta vse to ?? Saj vem, da se dogajajo tudi izjeme, morda se je tudi kateri tukaj, predvsem pri pingotih, ampak po uspesnem svezem prenosu je bil vsaj pri meni na cb ze zelo mocan plusek.

Punce, lahko razumem razocaranje po neuspesnem postopku, ampak ce si nekaj res tako mocno zelis, poskusas, dokler moznosti obstajajo. Tudi med nami so zgodbe, kjer je uspelo v zadnjem postopku. Jaz se bom borila do zadnje celice, sele potem bom lahko rekla, da sem naredila vse, kar je bilo v moji moci in ne bo prostora za objokovanje, vsaj ne v smislu, da nisem poskusila. Tako da pogumno naprej ❤

@Jagoda
, iskrene cestitke, zdaj pa lepo grej in navijamo ta tvoji 2 pikici. ?

@Peteex, tebi pa cestitke za +, zelim ti lepo in mirno nosecnost. ?

@Marsena
, upam, da ti cim prej mine do UZ, vse bo ok, samo pozitivno naprej. Slabost pa naj kar bo, tudi to bo slej ko prej mimo in vredno bo ❤ Se mi zdi, da se 1. trimesecje res vlece zaradi vseh skrbi in preiskav, potem pa so punce en dva ti ze na koncu ? @Polix, zdaj bos tudi ti ze kmalu na vrsti ne?

@Scorpionka
, srecno. ?

Jaz sem danes dobila M in bi se lahko prijavila za pingota, ampak kot sem rekla, se nisem odlocila, da pisem v Mb, ker v ponedeljek pricnem novo sluzbo in se trenutno ne zelim ukvarjat z dvema tako pomembnima stvarema hkrati, bi bilo prevec stresno. Poskusala bom z naslednjo M, ki bo najverjetneje se pred koncem novembra in upam, da spet ne zmanjsajo obsega dela, da ne padeva skozi … vcasih si zelim le, da bi bila par let mlajsa in se ne bi tako mudilo z vsem ?

Uspesne postopke vsem in drzite se ???

New Report

Close