Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF/ICSI/IUI 2021

IVF/ICSI/IUI 2021

hvala punce, seveda se te spomnim lizaza.. super si ze skoraj na ciljni črti, midve sva imeli podobno zgodbo s SS zgodaj, ce se spomniš.. samo, da bo zdaj vse ok..

marsena, meni je identično bilo, do 13. tedna slabost cel dan, grozen okus v ustih ampak brez bruhanja hvabogu.. sedaj je 2. dan ko sem super, tako dolgo se je vlekla ta slabost, da sem pozabila kako je fino bit “zdrav”  ? meni zelo pomagala zobna pasta elmex, po vseh drugih mi je bilo slabo.

vv842, meni so rekli da lahko takoj zanosiš po ivf, se celo lažje je ker smo polne hormonov in pride prej do zanositve.. nama ni uspelo kjub temu, da sva skoz poskušala takoj po postopku.

srečno vsem, ki ste trenutno v postopkih in ki čakate na plus.. ❤️

@vv842 kit ti je ze kucky napisala, izkoristi mesec po beuspelem ivf, marsikatera je tako ze zanosila, ker hormoni se drzijo; priporacam pa ovul. teste ker vcasih tezko dolocus orvi dan nenstruacije v ivf postopku.

Nesrečnica, si naredila še kak test?

@Hana41 danes sem naredila CB palčko in je komaj komaj viden, čisto rahel +, One step je pa še zmeraj čisto negativen. Tako, da se nočem prehitro veseliti, imam pa neko novo upanje, da morda pa vseeno je, da sem imela kasnejšo vgnezditev.

Hvala punce za odgovore! Upam, da rata 🙂

Srečno vsem!

@Nesrečnica ? za + ? kdaj pa imaš krvnega?

@MinnieMe313 3.11 imam krvnega, tako da upam, da dobiva z možem lepo novico za najino obletnico – na ta dan pred 16 leti sva se prvič srečala, šla na prvi zmenek in sva postala par ?

@Nesrečnica a deeeej no pa to more bit znak za +  ??

Super nesrečnica, držim pesti za lep izvid v sredo ??

Ja, upam ? danes se priporočam vsem čarovnicam in vsem angelčkom, da mi prinesejo čudež ?

Nesrecnica tud jaz drzim pesti ?

@nesrečnica pošiljam pozitivne ? misli ???

@hana41 dobro porihtaj ščitnico, potem pa bom zopet stiskala bunke zate

@marsena
Slabosti so dober znak, da se beta viša. Držim pesti, da se za vaju s škratkom super izide!

@lucky555
Jupi za dobre novice

@zakaj
neki Srečno in upam, da boš čimprej v postopku

@jagoda
Naj se jih čimveč razvije v lepe blastociste

Hvala vsem za lepe želje, naj vas vesolje usliši ?

V tretje gre rado pravijo, upam da to res drži ?

Prvo špikanje za mano… Po več kot pol leta, še vedno znam in vem kaj je treba skupi mešat ?

Čez 1 teden imam UZ, pa bom vidla na čemu sem.. V zadnjem postopku so bolj počasi rasli, me zanima kako bo zdaj.. Upam da fajn dozorijo in se poparčkajo in bom imela več sreče tudi pri ??

Čestitke vsem nosečkam!

@nesrecnica
tudi js držim pesti da bo debel plusek ??

@Nesrečnica tudi jaz sem imela tokrat (3 postopek) kar nekaj dni rjav izcedek in boleč trebuh kot pred menstruacijo potem pa se je umirilo. Res me je skrbelo, ker sem pri prejšnjih dveh postopkih dobila okoli 10 dne menstruacijo, a sem skušala ostati pozotivna. Danes sem naredila digitalni CB in mi je pokazal 3+ ? krvni test pa imam 3.11 tako kot ti. Tako da držim pesti, da je uspelo tudi tebi ?.

Pozdravljene punce.. Tud jst se vračam v nove boje po pol leta premora.. Vidim, da je bilo letos kr veliko čudovitih novičk in vesela sm za čist vsako ? in držim pesti za vse, ki se še vedno borimo..

Sem v 3 postopku, tokrat prvič dolgi protokol. Upam, da bo ta kej bolj uspešen ? @scorpionka če se ne motim, sva bile že v prejšnjem postopku nekje ob istem času, upam, da bova imeli tokrat več uspeha..?

@peetx jaz na žalost nimam digitalnega CB in ga jutri tudi ne bom iskala po trgovinah, bomo videli v sredo kaj bo na krvnem.

Se mi je pa spet pokazala neka nežno roza krvavitev danes tako, da ne vem, če bo kaj, zna biti, da je to začetek M 🙁

Vso srečo v sredi ti želim ?

@peetx joj, se vidi da površno berem, ker ne vem kaj se dogaja z mano… Iskrene čestitke za tvoj zelo lep plusek ?

@peetx odlična novica ?

@Nesrečnica ? držim pesti, da gre samo za lažen alarm

@Skorpionka
pa sej je vseeno ali počasi rastejo ali hitro, važno da rastejo in se poparčkajo ?

No, jaz bi mogla pa prejšnji teden dobit M, ampak je nisem ? Sicer neki sem imela roza izcedke, vlilo se pa ni ? zdaj sem pa čist zmešana, ker nikoli nisem imela problemov z zamujanjem, zdaj k jo pa čakam, da grem lahko po pingota pa od nikoder. Sem imela pa 14 dni nazaj laserski poseg na mat. vratu zaradi zaznanih sprememb v celicah, zdaj pa ne vem a je to krivo ali temu primeren stres ?‍♀️

Živjo,

Je katera od vas imela posvet pri genetiku in pregled kariotipa?

Je potrebno res vedeti vsa zdr. stanja druzine?

Kako sploh poteka vse skupaj?

Se dolgo caka na izvide?

New Report

Close